دوستان کمودو برای Windows Phone نسخه ای نداره؟ یه endpoint security هست که برای بیزنس هست و کاربرد شخصی نداره
دوستان کمودو برای Windows Phone نسخه ای نداره؟ یه endpoint security هست که برای بیزنس هست و کاربرد شخصی نداره
میزان دانلود و آپلود را میشه مشاهده کرد، ولی کاربردی نیست. (خیلی به دردتون نمیخوره)
در مورد فلش این امکان وجود نداره.
کومودو فقط نسخه آندروید داره.
شما میتونید از برنامه زیر برای مشاهده میزان دانلود و آپلود سیستم را به کلی تحت نظر داشته باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی جان مشکل من حل نشد که نشد
یعنی هرکاری بگی کردم ولی نمیشه که نمیشه
سیستم شما قبلا چه آنتی هایی روش نصب بود؟ کسپر که فکر کنم بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] => مهمه انجام بده.
====
فایل نصب کومودو مشکلی نداره؟
====
من الان دقیقا نمیدونم کومودوی نصب شده قبلی چه وضعیتی روی سیستم شما داره.... ولی برو به رجیستری و دستی تمام شاخه های مربوط به کومودو را پاک کن
====
برو به Device Manager و از سربرگ View گزینه Show hidden devices را فعال کن... حالا درایورهای کومودو را میبینی؟ اگر بود... روش کلیک راست کن و Uninstall... بعد هم ریستارت
قبلا بوده، بعد از نصب ویندوز 8.1 از همون اول کومودو 6.3 رو نصب کردم
فایل مشکلی نداره چون همون فایل رو در سیستم مجازی تست کردم بر روی ویندوز 8.1
من کومودو رو بخاطر یه سری مشکلات پاک کردم تا دوباره نصب کنم که چنین مشکلی پیش اومد!
کارای گقته شده رو دوباره انجام میدم و اطلاع میدم
![]()
سلام من آنتی ویروسم 6.12 هستش ، میخوام آفلاین آپدیتش کنم ، فایل Baces.cav رو از کجا دانلود کنم ؟ خود سایت کمودو این فایل رو میده ؟ میخوام حتماً با دانلود منیجر بگیرمش چون هم resume داره هم سرعت دانلودش خیلی خوبه ، اینو ازین جهت گفتم که برای بعضی آدرسهای دانلود ، دانلود منیجر اجرا نمیشه ، نمیدونم چرا
ورژن جدید کمودو در شناسایی ویروس و سرعت بهتر عمل میکنه ؟ حجمش چقدره ؟
فایل Baces.cav برای ورژنهای مختلف متفاوته ؟
متشکرم.![]()
Last edited by MahdiidhaM; 14-12-2013 at 14:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)