من چندتا سخت افزارو که نگاه کردم زیاد هم بی اساس نیست، شما مدل سی پی یو و گرافیکی رو که دیدی میشه بگی؟
من چندتا سخت افزارو که نگاه کردم زیاد هم بی اساس نیست، شما مدل سی پی یو و گرافیکی رو که دیدی میشه بگی؟
دوست عزیز
تا قبل از اومدن بازی به هیچ عنوان نمیشه اظهار نظر کرد ...
این سایت بر طبق اطلاعات اعلامی RockStar در مورد Minimum System و Recommended System سخت افزار ها رو بررسی کرده و اعلام کرده که میتونن بازی رو اجرا کنن یا نه یا با چه کیفیتی اجرا میکنن
چند روز دیگه که بازی اومد همه چیز مشخص میشه ...
البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه ضمنا گرافیک هم باید بالا باشه ... منظورم از گرافیک بالا گرافیک های بالای 500/000 تومانه
در غیر این صورت اگه بازی هم اجرا بشه فریم دهی در کار نیست و طی نمودن یک خیابان 100 متری با ماشین در بازی 1 ساعت طول خواهد کشید ...
Last edited by EhsanCPU; 06-04-2015 at 21:45.
اظهر من الشمس شده بازیسازا دیگه حوصله بهینه سازی بازی برای کارت گرافیک های مختلف رو ندارن، و فقط تکسچر و افکت های زیاد بدون فریم ، اخه من تا یکی دو سال پیش بتمن و گرید و just cause واینا رو 40 فریم بازی میکردم الان نتونم یه بازی رو low اجرا کنم!!
خیلی مسخره است
همینو میگم دیگه بلو ری کلا تو ایران ناشناخته هست در صورتی که خیلی بدرد خور هست از فیلم بگیر تا.....
سلام
بچه ها من میتونم با این سیستم high بازی کنم؟
Ram : 8GB
Cpu : Intel i5-4430 3.00 Ghz
VGA : ASUS R7 250X Dual Fan 2GB GDDR5
سلام به دوستان عزیز
اگه دوست دارید بفهمید بازی GTA V بر روی سیستمتون اجرا میشه یا نه و یا با چه کیفیتی اجرا میشه به لینک زیر برین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزینه هایی مثل :
CPU
RAM
Graphic
و حتی نوع ویندوز وجود داره که باید سخت افزارتون رو از لیست پیدا کنین
که جلوی سخت افزار سیستمتون اجرا شدن یا نشدن و کیفیت اجرای بازی GTA V به صورت زیره :
Won't Run = بازی اجرا نمیشه
Low = بازی با کیفیت پائین اجرا میشه
Medium = بازی با کیفیت و فریم دهی متوسط اجرا میشه
High = بازی با بهترین کیفیت و فریم دهی اجرا میشه
دوستان یه سوال,الان با توجه به این بخشای آنلاین و ... ما نمیتونیم با نصب مد مثلا لامبورگینی و فراری بیاریم جای ماشینای بازی؟
تو پست اول هست دیگه
PC: در 14 اوریل 2015 | 25 فروردین 1394
البته اینجوری نیست ! همین i3 4130 خودم دو هسته ای هست ولی حتی از بعضی i7 های لپتاپ قوی تره !البته مثل روز مشخصه که CPU باید 4 هسته ای باشه و کش بالایی حدود 8 مگ داشته باشه تا بتونه بازی رو اجرا کنه
یا حتی تفاوت فریم بین i3 دسکتاپ با یه i5 دسکتاپ اونقدر تو فریم دهی زیاد نیست ( البته منظورم i5 های متوسط هست نه قوی )
کلا منظروم اینه نمیشه کلی گفت باید حتما چهار هسته ای باشه یا فلان ! مهم یه چیزای دیگه هست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)