تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 301 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا ول نمیکنن که ! بابا شما چیکار دارید کیو گرفته !؟ فرهاد مجیدی هست بسته برای شما !

قاضی هم رفته دفتر فتح الله زاده !!!

2. 3 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جمشيديان به استقلال پيوست

مهاجم فصل گذشته سپاهان به طور رسمي به استقلال پيوست.

احمد جمشيديان ظهر امروز با حضور در باشگاه استقلال براي توافق نهايي با اين تيم با علي فتح‌الله زاده وارد مذاکره شد.

به گزارش ايسنا ، جمشيديان با امضاي قرارداد رسما به استقلال پيوست و به زودي در تمرينات اين تيم حاضر خواهد شد.

اين بازيکن فصل گذشته را در سپاهان اصفهان گذرانده بود و در اين فصل توافقاتي براي پيوستن به استقلال داشت.

4. 6 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم دوستانی که از نوری انتقاد میکنند ایا فقط یک بازی 90 دقیقه ای از نوری دیدند؟
    پژمان نوری یه اچار فرانسس از اون دست بازیکنایی هستش که قلعه نویی علاقه زیادی بهشون داره
    هافبک دفاعی چپ پایی که توانایی بازی در دفاع و هافبک چپو داره و تقریبا بازیساز خوبی هم هستش.....بازیکنی که با هر لباسی بازی میکنه سرشو میده
    ما برای قهرمانی در اسیا به همچین بازیکنای باتجربه و با کیفیتی نیاز داریم
    نوری بازیکنیه که هواداران ملوان اومده بودن فرودگاه و نمیخواستن بذارند نوری به تهران بیاد.....یه ملوان بودو یه پژمان نوری.....

حالا دوستان اگه از کیفیت نوری اطلاع کافی ندارند حداقل به قلعه نویی اعتماد کنند.....قلعه نویی خیلی بیشتر از ما میدونه به چه بازیکنایی نیاز داره.....
    من پارسال اصلا از خریدایی که انجام میداد راضی نبودم ولی در اخر به این نتیجه رسیدم که امیرخان خیلی بیشتر از ما میدونه کیو بگیره و کیو نگیره....همون هاشم بیکزاده هم که این همه ازش انتقاد میکردیم میبینیم که شده دفاع چپ فیکس تیم ملی و یکی از ارکان اصلی خط دفاعی مستحکم استقلال در این فصل....

6. 11 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

دوستان عزیز بنده اصلا بحث فنی نکردم گفتم از بازیکن بی غیرت بدم میاد همینامثال بائو و نیکبخت و نوری و کسایی که توی 2 تا تیم بازی میکنن غیرت خاصی روی تیم ندارن و آخر فصل هم حاشیه به وجود میارن نمونش بائو رو گذاشتم

قاضی هم همینطور اصلا و ابدا دوست ندارم بیاد استقلال ما مهاجم به اندازه کافی داریم . در ضمن فرهاد برای تمام هواداری استقلال بسه یه استقلاله و یه فرهاد کسی ناراحته میتونه وقتی رفت ورزشگاه گوشاشو بگیره البته اینقدر صدای تشویق ها بلنده که مجبوره بشنوه فرهادددددددددددددد مجیدیییییییییییییییی ! پس لطفا اسم فرهاد رو جلوی هر اسم ... نیارید که شان و شخصیت کاپیتان میاد پایین

8. 9 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فرهاد مجیدی هست بسته برای شما !
    ویرایش : حذف شد
    +

پژمان نوری هم مارادونا ، روبرتو کارلوس اصلا خود مسی ... بریم شیرینی بدیم که امده استقلال

پ ن : توی این روزهای خوب خرداد و امید به تیم ملی ، کمتر اخبار استقلال و دوستان رو پی گیری کنیم فکر می کنم خیلی بهتر باشه !
    Last edited by hojjatinho; 18-06-2013 at 14:45. دليل: مقتضیات زمان :دی

10. 2 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

حالا ول نمیکنن که ! بابا شما چیکار دارید کیو گرفته !؟ فرهاد مجیدی هست بسته برای شما !

قاضی هم رفته دفتر فتح الله زاده !!!
    عزيزم يكم اخلاق داشته باش. پست هاي شما رو هم تو روزهاي سخت و هم تو روزهاي خوشي ديدم و بايد بگم كه از نظر من شما استقلالي نيستين...

14. 5 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزيزم يكم اخلاق داشته باش. پست هاي شما رو هم تو روزهاي سخت و هم تو روزهاي خوشي ديدم و بايد بگم كه از نظر من شما استقلالي نيستين...
    نظر شما 100 درصد درسته من استقلالی نیستم !

16. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

خسرو مصدوم شد

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض نکونام:خداراشکر سختی ها به شادی تبدیل شد/ درخدمت استقلال هستم

کاپیتان تیم ملی کشورمان از پیروزی تیم ملی بسیار خرسند است و این صعود را پایان سختی هایی می داند که مجموعه تیم ملی طی ماه های گذشته متحمل شد...

به گزارش قدس آنلاین، جواد نکونام پس از صعود ایران به جام جهانی گفت: جا دارد این پیروزی را به مربیان و مردم کشورمان تبریک بگویم. امیدوارم این موفقیت شروع تازه‌ای باشد تا حرکت رو به جلو را پیش بگیریم، تا این شادی‌ها با موفقیت‌های بعدی برای مردم کشورمان ادامه داشته باشد.

نکونام با اشاره به کسب پیروزی مقابل کره جنوبی گفت: من دیروز در کنفرانس گفتم که باید 3 امتیاز را از کره جنوبی بگیریم و ممکن است ازبکستان بتواند با اختلاف 4 گل قطر را شکست دهد و شما دیدید در فاصله 2 دقیقه ازبک‌ها توانستند فاصله موردنظرشان را با قطر بدست بیاورند اما ما توانستیم روی یک برنامه ویژه نتیجه لازم را بدست بیاوریم.

وی افزود: طبق برنامه‌های کی‌روش ما باید دفاع مطلق می‌کردیم تا در ضد حمله بتوانیم به گل برسیم و خوشبختانه در پی اشتباه مدافعان کره‌ای توانستیم به هدفمان دست یابیم.

نکونام خاطرنشان کرد: طی مدت بازی‌های مقدماتی جام جهانی فشار زیادی روی بازیکنان بود و مردم هم سختی‌های بسیاری کشیدند. خدا را شکر این سختی‌ها به شادی تبدیل شد. همانطور که پیش‌بینی می‌شد ما وقتی عمق بازی را به روی کره‌ای‌ها بستیم آنها رو به بازی مستقیم آوردند و در صدد بودند با بازی مستقیم توسط بازیکنان قدبلند خود از جمله شماره 18 و 20 به ما ضربه بزنند و حتی نزدیک بود به گل هم برسند. یکی دو موقعیت داشتند اما با برنامه‌ریزی خوب توانستیم آنها را مهار کنیم. بخاطر اینکه در تمرینات روی نقاط ضعف و قوت آنها کار کرده بودیم.

کاپیتان تیم ملی در خصوص حرکت کی‌روش برابر چوی که بعد از پایان مسابقه انجام داد، گفت: طی روزهای گذشته جوّ سنگینی در کره جنوبی علیه ما بود. هر روز خبرنگاران کره‌ای به تمرینات ما می‌آمدند و سوالاتی مربوط به سرمربی و بازیکنان کره‌ای داشتند. حتی دیروز وقتی به رختکن رفتیم تا در آنجا آماده تمرین شویم، دیدیم که عکس مربی کره‌ای‌ها را در رختکن نصب کردند. حتی دور تا دور زمین عکس‌های سرمربی کره را نصب کرده بودند تا به نوعی ما را تحت فشار قرار دهند اما در پایان مسابقه کی‌روش به سمت سرمربی کره رفت و خوشحالی اش را نشان داد. این اتفاقات در فوتبال طبیعی است. حتی دو سه بازیکن ما عصبانی بودند و به سمت نیمکت کره‌ای‌ها رفته و شادی مشابه کی‌روش را انجام دادند.

وی افزود: کی‌روش خیلی برای تیم ملی زحمت کشید و به پای تیم ایستاد و خدا را شکر به نتیجه هم رسید. من از این بابت بسیار خوشحال هستم. بعد از آنکه ما برای اولین بار در بیروت به لبنان باختیم و یا حتی بعد از شکست مقابل ازبکستان کمتر کسی فکر می‌کرد تیم ملی ایران به جام جهانی برود اما اینجا بود که کی‌روش با تمام قوا روی تیم کار کرد و بازیکنان هم با همدلی خود جواب اعتماد کی‌روش را دادند. حتی بازیکنان نیمکت‌نشین هم کاملا با بازیکنان داخل زمین یکدل بودند.

نکونام خاطرنشان کرد: ما یک هفته از سوی خبرنگاران کره‌ای تحت فشار بودیم اما به کسب پیروزی امیدوار بودم و خوشحالم توانستیم شادی را به مردم بیاوریم و فردا در کنار آنها جشن خوبی را برگزار خواهیم کرد. تمام ایران دعا و قلبشان پشت سر ما بود بازیکنان هم با جان و دل برای تیم ملی بازی کردند و با وجود جوّ سنگینی که در کره بود نشان دادند مرد روزهای سخت هستند و با تلاش خود باعث شدند تیم ملی به جام جهانی صعود کند. دوست دارم از تمامی کسانی که در یک حمایت ملی که قبل از بازی با قطر شروع شد و تا بازی با کره ادامه داشت، شرکت داشتند تشکر کنم. حتی دست منتقدین را هم می‌فشارم. امیدوارم شروع تازه‌ای برای آینده درخشانی در فوتبال باشیم.

وی افزود: برای موفقیت تیم ملی نزدیک به 25 بازیکن از شروع اردوها تلاش کردند اما بیشتر کسانی که گل‌سازی و یا گل‌ می‌زنند در چشم هستند اما باید بگویم تمامی کسانی که در زمین بازی کردند و آنهایی که روی نیمکت بودند از کادر تدارکات تا کادر پزشکی در این موفقیت سهیم هستند. مردم هم هیچگاه ما را تنها نگذاشتند و برای ما دعا می‌کردند. این موفقیت جمعی بود که به دست آمد. ما به خاطر نام ایران تلاش کردیم و خوشحالم تلاشمان به ثمر رسید.

نکونام در خصوص وضعیتش در تیم استقلال گفت: الان به فکر جشن صعود هستم اما باید بگویم من همیشه استقلالی بوده و هستم و بعد از پایان جشن، در خصوص استقلال صحبت خواهم کرد و در خدمت باشگاه استقلال هستم.

20. 8 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •