تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 308 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بعضی وقتا واقعا کاریکاتورای خیلی جالبی میذارن!!!این یکی از خیلی جالباشه

کاریکاتور روزنامه اسپرت ۱ژوئن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دنیای وارونه
    آبیدال: در حالی‌ که می‌خواهم بمانم اما باید بروم
    والدز: در حالی‌ که می‌خواهم بروم اما آنها میخواهند بمانم

تیترهای روزنامه اسپرت ۱ژوئن

چهره‌ها گویای همچی‌ بود

عذر خواهی‌ پویول و والدز بخاطر سکوت این مدتشان

والدز: دوره من در بارسا به سر آماده

پویول: آینده من در بارسا است

بارسا - مالاگا
    ۲۱:۳۰

کمپ نوع در شبی که بارسا رکورد میزند
    و وداع آبیدال با هوادارها

رئال - اوساسونا
    خداحافظی مرینیهو

دوشنبه مراسم معارفه ی نیمار در بارسلونا
    جزئیات این مراسم :
    (ساعت ها به وقت ایران است)

. ساعت 14:30 : عکس گرفتن از بازیکن در دفتر باشگاه و سپس گذراندن تست های پزشکی در بیمارستان بارسلونا و محل تمرین باشگاه.
    . 18:30 : باز شدن درهای نوکمپ برای ورود هواداران
    . 19:15 : امضا کردن قرارداد در دفتر باشگاه
    . 20:15 : عکس گرفتن همراه با راسل ، بارتمئو و زوبی زارتا در جلوی دفتر باشگاه (کنار لوگوی باشگاه)
    . 20:45 : مراسم معارفه ی نیمار در نوکمپ
    . 22 : کنفرانس مطبوعاتی

نام "Neymar Jr" در پشت پیراهن نیمار درج خواهد شد.این بازیکن بدون شماره معارفه خواهد شد!
    اولویت نیمار شماره 11 خواهد بود اما در صورت رفتن داوید ویا ، این بازیکن شماره 7 را خواهد پوشید.هرچند ممکنه تیاگو شماره 11 رو بده به نیمار و خودش یه شماره دیگه برداره.

امشب آخرین حضور اریک آبیدال در بارساست .
    در پایان بازی امشب مقابل مالاگا مراسم خداحافظی از آبیدال هم انجام خواهد شد .
    افتخارات او در بارسا :
    4 لالیگا - 2 لیگ قهرمانان - 2 کوپا دل ری - 2 جام باشگاه های جهان - 2 سوپر جام اروپا - 3 سوپر جام اسپانیا
    از نکات مهم بازی امشب می‌توان به رکورد ۱۰۰ امتیاز اشاره کرد که با پیروزی در بازی امشب بارسا به این رکورد دست پیدا خواهد کرد .
    همچنین بارسا تنها ۳گل‌ با رکورد بیشترین گل‌ زده در یک فصل فاصله دارد که امشب این رکورد هم ممکن است تغییر کند.

آخرین بازی بارسا در این فصل لالیگا :
    بارسلونا - مالاگا در ورزشگاه کمپ نیو
    امشب ساعت ۲۱:۳۰ به وقت ایران
    میریم برای ۱۰۰ امتیاز

الکسیس از تصادف جان سالم به در برد

الکسیس بعد از بازی چهارشنبه شب مقابل اسپانیول در راه بازگشت به خانه دچار سانحه ی رانندگی شد و ماشینش خسارت دید،اما خوشبختانه برای خودش اتفاقی نیوفتاد و دیروز بدون هیچ مشکلی تونست با تیم تمرین کنه.
    در همین رابطه مدیر برنامه ی الکسیس گفت : الکسیس در شب چهارشنبه یک تصادف در جاده داشت،بدون هیچگونه عواقب.او در سلامت کامل است.

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو 1 ژوئن 2013

عاطفی .

والدس : باشگاه به من همه چیز داده است .

پویول : من می خواستم تمدید نکنم ، اما آنها قبول نکردند .

آبیدال ، آخرین بازی او در نئوکمپ .

ویلانوا ، طعنه های تیتو و کرایوف .

بارسا با یک بازی دیگر به 100 امتیاز و رکورد می رسد .

2. 14 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار نقل و انتقالات بخش اول:

-ویا پیشنهاد جدی از تیم های* آرسنال، لیورپول و تاتنهام دارد. بازیکن آرسنال را ترجیح میدهد، بارسا خواهان ۱۴ میلیون میباشد، تصمیم نهایی در هفته پیش رو گرفته خواهد شد.
    -بورسیا دورتموند یکی از باشگاه هایی است که با ایجنت تیو درباره شرایط او در تابستان پیش رو و احتمال جابجاییش صحبت کرده است.
    -برتولوچی (ایجنت لويیز): علاقه بارسا؟ سال پیش صحبت هایی شده بود، اما امسال هیچ ارتباطی با آنها نداشتیم.
    -یک دلال دیروز با رئال مادرید در مورد ترانسفر تیاگو (۲۲) ملاقات داشته است. خود بازیکن در صورت جدایی خواهان رفتن به لیگ برتر میباشد.
    -در کنار نیمار، بارسلونا قصد دارد تا یک مدافع، یک مهاجم (جایگزین ویا) و یک یا دو دروازه بان جذب کند.
    -ویلانوئوا قبول کرده است که جذب سیلوا ممکن نیست. مارکیونیس و اینیگو مارتیز و یک بازیکن ناشناس دیگر سه گزینه اصلی برای خط دفاعی میباشند.
    -بارسلونا به جذب هافبک ریور پلات، ازگوئیل سیریگیلانو (۲۱)، برای بارسا ب، علاقه مند شده است.
    -الکسیس تمام پیشنهادهایی که در هفته های پیش دریافت کرده است را رد کرد. او میخواهد حداقل یک فصل دیگر در بارسلونا بماند.
    -مبلغ بازخرید کریستین تیو، هم اکنون ۱۰ میلیون میباشد، اما این مبلغ میتواند به ۱۸ میلیون برسد اگر باشگاه یک میلیون به حقوقش بیافزاید.
    -باکرو (بازیکن سابق بارسا): اگر تیاگو پسر من بود، به او میگفتم که در بارسا بماند و بجنگد. او بازیکنی با آینده خوب است.

4. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بارسلونا 4 - 1 مالاگا

4 ويا
    14 فابرگاس
    16 مونتويا
    52 اينيستا

مهم نبود ولی تیتو رکورد مورینیو رو هم گرفت

فصل پیش

رئال 100 امتیاز
    اختلاف 9

این فصل

بارسا 100 امتیاز
    اختلاف 15

+

آقای گل
    مسی

آقای پاس گل
    اینیستا

بازی جوانمردانه
    بارسلونا

6. 16 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

......... "tHe eNd "ABIDAL

8. 16 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

چراغ سبز لوئیز به بارسلونا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دیوید لوئیز، رهبر خط دفاعی چلسی از بازیکنانی است که شایعه پیوستن او به بارسلونا در فصل جابه‌جایی تابستانی به گوش می‌رسد. او در سخنانی که روزنامه مارکا منتشر کرد، از علاقمندی‌اش به پیوستن به آبی‌-اناری‌ها خبر داد.

او گفت: هدفم لذت بردن و راحت بودن در فوتبال است. دوست دارم جایی بازی کنم که چنین احساسی را برایم به وجود آورد. می‌خواهم برای تیمی بازی کنم که توانایی‌های زیادی داشته باشد. در صورت جدایی از چلسی گزینه‌های زیادی دارم که بهترین آنها بارسلونا است. مشکلی برای پیوستن به این تیم ندارم. بارسلونا از بهترین تیم‌های جهان است. می‌دانم که آنها دوست دارند مرا جذب کنند. بارسلونا پیش از این هم خواستار جذب من شد اما این انتقال صورت نگرفت. الان چیزی برای گفتن ندارم.

او درباره‌ی این سوال که آیا با پیوستن به بارسلونا دچار مشکل زبانی نخواهد شد، گفت: به هیچ وجه. هیچ مشکل زبانی نخواهم داشت می‌توانم اسپانیایی هم صحبت کنم.

تیم ملی فوتبال برزیل در دیداری دوستانه یکشنبه شب در ماراکانا به مصاف انگلیس می‌رود. لوئیز معتقد است که تیم ملی انگلیس تواتنایی رسیدن به جام جهانی بزرگ را ندارد.

او گفت: متاسفانه انگلیس سال‌هاست که عنوان قابل توجهی را به دست نیاورده و دلیل آن نبود تفکر پیروزی نزد آنهاست. مشکل این است که فوتبال ملی انگلیس سال‌هاست بدون هویت و هدف به کار خود ادامه می‌دهد. می‌ترسم که این وضعیت ادامه یابد.

انگلیس در جام‌جهانی 1966 با پیروزی بر آلمان در ومبلی جام قهرمانی را بالای سر برد. انگلیسی‌ها از آن زمان تاکنون هیچ عنوانی را در فوتبال اروپا و جهان به دست نیاورده‌اند.

************************************************** ************************************************** *******
    والدس در بارسلونا می‌ماند

سنگربان ملی‌پوش بارسلونا در صفحه خود در توییتر از ماندنش در جمع آبی‌-اناری‌ها سخن گفت. این در حالی است که او پیشتر جدایی خود در پایان فصل را اعلام کرده بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، هر چند که ویکتور والدس از جدایی خود از بارسلونا در پایان این فصل لیگا سخن گفت اما به نظر می‌رسد که این سنگربان ملی‌پوش قصد دلکندن از تیم محبوب خود را ندارد. والدس پس از پیروزی چهار بر یک بارسلونا برابر مالاگا در صفحه اجتماعی خود در توییتر نوشت: فصل بعد شما را با بارسلونا خواهیم دید. محبت من برای همه شما.

این سخنان والدس تنها یک معنا می‌تواند داشته باشد و آن این که او تا پایان قراردادش در سال 2014 در بارسلونا می‌ماند.

والدس در آخرین بازی بارسلونا در فصل جاری لیگا در ترکیب اصلی قرار نگرفت. ویلانووا در نشست خبری بعد از بازی گفت که خود والدس تمایلی برای حضور در این دیدار نداشت. البته سرمربی بارسلونا کنایه‌وار ادامه همکاری والدس با بارسلونا را بیان کرد.
    Last edited by M A S 0 U D; 02-06-2013 at 12:47.

10. 6 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نیمار: رونالدو، کاکا و مارسلو تلاش کردند من را متقاعد کنند که به رئال بروم

سایت گل- نیمار، ستاره جدید بارسا، فاش کرد که کریس رونالدو، کاکا و مارسلو، ستاره رئال، تلاش کردند که او را متقاعد کنند به جای رفتن به نوکمپ، راهی سانتیاگو برنابئو شود.

این ستاره برزیلی هفته گذشته با باشگاه کاتالانی به توافق رسید و قرار است روز دوشنبه به طور رسمی به عنوان بازیکن بارسا معرفی شود.

او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" رونالدو، کاکا و مارسلو... و خیلی های دیگر گفتند که باید به رئال بروم. اما در نهایت من بعد از بحث های زیاد با خانواده ام، تصمیم گیری کردم و از راهی که در فوتبال اروپا انتخاب کردم، راضی ام."

نیمار همچنین از پیوستن به بارسا ابراز خشنودی کرد و اعلام کرد که تلاش می کند هرچه زودتر با شرایط بازی در این باشگاه تطبیق پیدا کند

" تلاش می کنم تا هرچه زودتر در تیم جدیدم جا بیفتم تا بتوانم از ابتدا در بالاترین سطح بازی کنم.

بازی کردن در کنار مسی یک افتخار است. خیلی خوشحالم. همه چیز خیلی ویژه است."

نیمار امشب همراه با تیم ملی برزیل مقابل انگلیس قرار خواهد گرفت.

Neymar: Ronaldo, Kaka & Marcelo tried to convince me to join Madrid

12. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه گلایی زدیم
    حتما ببینید
    گل به گل بهتر میشه

گزارش روز: فصل پر رکورد بارسا با 115 گل و گلزنی در هر بازی

سایت گل- با برد 1-4 بارسلونا مقابل مالاگا در آخرین بازی رقابت های این فصل لالیگا، تیم کاتالان فصلی طلایی را به پایان برد و با همین پیروزی توانست چندین رکورد را به نام خودش ثبت کند:

* رکورد کسب 100 امتیاز کسب شده در طول یک فصل که بیشترین رکورد کسب امتیاز در تاریخ باشگاه کاتالونیاست و به منزله برابری با رکورد رئال مادرید در فصل 2-2011 و یک امتیاز بیشتر از رکورد بارسا در فصل 10-2009 است

* رکورد به ثمر رساندن 115 گل که یک گل بیشتر از بارسای 2-2011 است. البته این رکوردشکنی در تاریخ باشگاه کاتالان است. چون رئال در فصل 2-2011، با 121 گل فصل را به پایان برده بود

* رکورد کسب 32 برد که برابر با تعداد بردهای رئال در فصل 2-2011 است

* آنها به علاوه فصل را با 15 امتیاز برتری نسبت به رئال به پایان بردند که این بزرگترین اختلاف میان تیم قهرمان و نایب قهرمان در تاریخ رقابت های لالیگا بوده

در جریان این بازی والدس و الکسیس در ترکیب اصلی نبودند و بازیکنان مالاگا هم در جریان این بازی مراسم ال پاسیوو را به احترام تیم قهرمان اجرا نکردند

* بارسایی ها در حالی رقابت های این فصل لالیگا را به پایان بردند که حالا در 56 بازی متوالی لالیگاست که به گل می رسند. آخرین باری که آنها در یک بازی موفق به گلزنی نشده بودند، در هفته بیست و یکم رقابت های فصل قبل لالیگا در بازی با ویارئال بود که بازی با تساوی بدون گل به پایان رسیده بود.

* بارسا در این فصل در 6 بازی، 4 گله شده، در 7 بازی سه گله و تنها در 4 بازی بوده که با یک گل کار را به پایان برده و در طول رقابتهای این فصل لالیگا 115 گل زده اند که به طور میانگین، میانگین 3 گل در هر بازی برای آنها ثبت می شود. برترین گلزن این فصل بارسا لیونل مسی بود که 46 گل به ثمر رسانده

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

دوستان تو دیدار دوستانه برزیل و انگلیس قشنگ بازی نیمار و تحت نظر بگیریم

16. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

15 دقیقه برای صدتایی شدن کافی بود

بارسلونا برای مطمئن کردن هوادارانش برای رسیدن به رکورد صد امتیاز تنها 15 دقیقه زمان نیاز داشت.

بارسلونا در هفته پایانی لالیگا با نتیجه 4 بر یک مالاگا را شکست داد تا با امتیاز سه رقمی فصل را به پایان برساند. ویا، فابرگاس، مونتویا و اینیستا برای بارسا گلزنی کردند و تک گل بی تاثیر شاگردان پلگرینی را نیز مورالس به ثمر رساند.

آبیدال با تشویق ایستاده تماشاچیان در دقیقه 75 آخرین دقایق حضورش در بارسا را تجربه کرد. بارسا فصل 2012/13 را با پیروزی 4-1 برابر مالاگا به پایان رساند و به صد امتیاز در این رقابت ها دست یافت. سه گل در پانزده دقیقه ی ابتدایی، بازی را قبل از استراحت بین دو نیمه به پایان رساند.

قبل از درخشش اینیستا -زننده گل چهارم - پینتو ، واکنشی فوق العاده از خود نشان داد و آبیدال که دوران بازیش در بارسا تمام می شد قبل از یک خداحافظی ویژه پس از سوت پایان بازی ،با تشویق ایستاده هواداران همراهی می شد.

سه گل زود هنگام

100 امتیازدر ابتدا با همکاری اینیستا، پدرو و ویا هدف قرار داده شده بود که ویا بعد از سه دقیقه دروازه را گشود. قیل از یک دوی زیبای سسک و اینیستا برای گل دوم او از کابایرو عبور کرد. و دو دقیقه بعد از آن، مونتویا با شوتی فوق العاده از پشت محوطه جریمه گل سوم را به ثمر رساند.

این سه گل تیم را با بهترین رکورد گلزنی باشگاه برابر کرد، معادل 114گل در فصل گذشته - اما یک گل دیگر در پیش بود.

مالاگا به بازی برگشت

مالاگا پس از گل سوم بیدار شد و با اینکه هیچ چیز برای از دست دادن نداشت شروع به تهدید دروازه پینتو کرد که باپتیستا بهترین فرصت را داشت، اما تلاش او به کرنر ختم شد و بارسا با سه امتیازی که به نظر امن می رسید به استراحت رفت.

گلی زیبا از اینیستا

اینیستا برای طرفداران یک گل زیبا در شروع نیمه دوم به ارمغان آورد، با شوتی عالی خارج محوطه جریمه که درون دروازه قرار داد. پینتو نیز با یک مهار عالی نوکمپ را به وجد آورد ، اما او قادر نبود تا مورالس که گل تسلی بخش مالاگا را با سانتری از سمت راست و از فاصله ای نزدیک به ثمر رساند متوقف کند.

آبیدال وارد زمین می شود

با نتیجه ای که شکی در آن نبود، ویلانووا تیاگو را به جای اینیستا و الکسیس سانچز را به جای ویا وارد بازی کرد و زمانی که آبیدال جایگزین پیکه شد جمعیت این فرانسوی را هر زمان که توپ را لمس می کرد با تشویقی ایستاده استقبال می کرد. با شعارهای "قهرمانان، قهرمانان!" جمعیت نیوکمپ تیم را پس لیگی فراموش نشدنی بدرقه کرد.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: پارسا مظفری/ FCBarcelona.ir
    10 جمله درباره وداع آبیدال

این بازیکن فرانسوی که در جمع تمام هم تیمی های خود حضور داشت، با آنان خداحافظی کرد.

اریک آبیدال با بارسلونا خداحافظی کرد. در طول کنفرانس خبری احساسی این بازیکن فرانسوی، او هم تیمی ها، کادر فنی تیم و هواداران را مخاطب قرار داد و از آنها به خاطر حمایت هایشان تشکر کرد. در اینجا گزیده ای از جملاتی آورده شده که به تصور ما بهترین جملات این مصاحبه خبری بود.

1- امروز روز نسبتاً سختی است. من شش سال در اینجا بازی کرده ام و خوش شانس بوده ام که هم تیمی های بی نظیر و بهترین تیم دنیا را داشتم. من چیز های زیادی از آنها آموختم.

2- از مربیان و بازیکنان متشکرم؛ پزشکان و فیزیوتراپ ها که در لحظات دشوار به من کمک کردند. از دکتر مدینا ممنونم که سالها مرا کمک کرد و از خانواده خود تشکر می کنم.

3- وقتی که به این بیماری دچار شدم، برای خود اهدافی داشتم. پیش از هر چیز هدفم جنگیدن برای خانواده ام بود تا بتوانم بزرگ شدن دخترم را ببینم. دومین هدف، امکان بازی کردن دوباره بود. دوست داشتم که در اینجا به کار خود ادامه بدهم، ولی باشگاه موافقت نکرد و من به نظر آنها احترام می گذارم.

4- من می روم ولی قطعاً روزی باز می گردم، زیرا پیشنهاد بسیار خوبی از طرف باشگاه دارم که باید در مورد آن فکر کنم. از رفتار و برخورد شما متشکرم.

5- تشکر فراوان از همه هواداران که مرا حمایت کردند. همیشه آنها در یاد من خواهند بود.

6- آینده من؟ در حال حاضر باید قرارداد خود را با باشگاه تمام کنم. پیشنهادی به من نشده تا در مورد آن فکر کنم. چیزی که مهم است، بازی پایانی لیگ است.

7- کنار گذاشتن فوتبال سخت است، زندگی شما را تغییر می دهد.

8- می خواهم به فوتبال بازی کردن ادامه بدهم، زیرا سالم و سلامت هستم. وقتی که پزشکان بگویند که ممکن است زندگی من به خطر بیافتد، ورزش را کنار خواهم گذاشت، ولی هنوز چنین موضوعی پیش نیامده است.

9- من جنگیدم. این لیگ قهرمانان شخصی من بود. این یک پیروزی تیمی بود، زیرا هم تیمی های من مرا تشویق و حمایت می کردند. از همه شما متشکرم، نمی توانستم به تنهایی بجنگم.

10- چه چیزی را به خاطر می سپارید؟ نخستین بازی خود برای باشگاه، روزی که پزشکان تومر مرا مشاهده کردند، بازگشتم به نیو کمپ، رفتاری که کاپیتان در فینال ومبلی انجام داد و البته امروز.

مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
    جزئیات مراسم معارفه نیمار در روز دوشنبه

بازیکن برزیلی تازه وارد روز دوشنبه در بارسلونا حضور خواهد داشت تا مراسم معارفه وی ساعت 18:15 (به وقت محلی) برگزار شود. پس از آن در نخستین نشست خبری خود به عنوان بازیکن بارسلونا حاضر می شود.

ساعت 16:00 درها به روی هواداران و اعضا باز خواهد شد و حدود ساعت 18:45 نیمار قراردادش را امضا خواهد کرد. در زیر جزئیات برنامه روز دوشنبه سوم ژوئن در نیوکمپ برای اولین روز حضور نیمار به عنوان بازیکن بارسلونا را مشاهده می کنید.

ساعت 12:00 :مراسمی با حضور عکاسان و نیمار در دفتر باشگاه، سپس تست پزشکی در کلینیک باشگاه (تست های پزشکی در مرکز پزشکی بارسا در سیوتات اسپورتیوو خوان گمپر انجام خواهد شد)

ساعت 16:00 :درب های نیوکمپ به روی هواداران و اعضا باز خواهد شد

ساعت 16:45 :امضای قرارداد در دفتر باشگاه

ساعت 17 حضور در برابر عکاسان قبل از معرفی اصلی خارج از دفتر باشگاه با حضور رییس باشگاه سندرا راسل، نائب رییس جوزپ ماریا بارتومئو و مدیر ورزشی باشگاه آندونی زوبی زارتا

ساعت 18:15 :مراسم معارفه نیمار به عنوان بازیکن جدید بارسلونا در مقابل هواداران در نیوکمپ

ساعت 19:30:مصاحبه مطبوعاتی نیمار پس از مراسم معارفه

مترجم: هومن تیرانداز/ FCBarcelona.ir
    رودریگو تارین، مدافع قهرمان

رودریگو تارین هیگو، در سال 1996 در چیوا والنسیا به دنیا آمد. او که در تیم دوم جوانان جزو 11 بازیکن آغازین است، کاپیتان تیم زیر 17 سال های اسپانیا نیز به حساب می آید. این دفاع پیش از اینکه در آغاز این فصل به بارسلونا بپوندد، کارش را در والنسیا آغاز کرد.

با وجود اینکه اولین فصل خود را در بارسا سپری می کند، تارین به رهبر تیم قهرمان لیگ تبدیل شده است. توانایی رهبریش، او را مبدل به کاپیتان تیم زیر 17 ساله های اسپانیا کرده است. تیم دوم جوانان با پیروزی 4-1 بر تیم هاسپیتالت قهرمان لیگ شد و همچنین توانست جام اسپارتاک در مسکو را نیز تصاحب کند.

تارین راست پا است، اما معمولا در دفاع میانی سمت چپ قرار می گیرد. او توانایی یارگیری، تکاپو، بازیخوانی دارد و در بازی هوایی قوی است. این مهارت ها، او را یکی از مستعد ترین بازیکنان سیستم جوانان کرده است. او به دلیل قدش (1.84) در دفع توپ های کرنر و همچنین در خط حمله برای ضربه های کرنر و کاشته کارامد است.

نماینده تیم جوانان در باشگاه از او به عنوان یک شخص خوب و منظم یاد می کند. گفته می شود که او از تحسین کننده های زوج مرکزی دفاعی اسپانیا، سرجیو راموس و جرارد پیکه است. نمایش های او در تیم دوم جوانان او را برای فصل آینده به تیم اول جوانان ارتقا داده است. به این معنی که قادر است در رقایت های NextGen Series نیز شرکت کند.

منبع: سایت توتال بارسا
    مترجم: پارسا مظفری / FCBarcelona.ir

18. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۲می‌

۱۰۰ در ۱۰۰
    آبیدال

برابری بارسا با رکورد ۱۰۰تاییها و وداع هوادارها با آبی

بارسا ۴-۱ مالاگا
    یک پایان فوق‌العاده

نیمار در برابر انگلیس به میدان میرود

الکسیس از تصادف جان سالم به در برد

ماشین الکسیس پس از تصادف

کاریکاتور روزنامه اسپرت ۲می‌

تیم آبی
    ۴
    مالاگا
    ۱

۲۲ و ۱۰۰ اعدادی که به تاریخ پیوستند

تیترهای روزنامه موندو، ۲ ژوئن ۲۰۱۳

۱۰۰- بهترین لالیگا در تاریخ

بارسا، صدر نشین از ابتدا تا انتها، به رکورد ۱۰۰ امتیاز در لالیگا رسید

آبیدال در روز خداحافظی اش از کمپ نو عشق دریافت کرد و ویا مورد استقبال قرار گرفت

بمب والدز - او تصمیم گرفت یک سال دیگر در بارسلونا بماند

بازی بزرگ برای نیمار در مقابل انگلیس، قبل از مراسم معارفه اش در بارسا

داوید ویا دیروز به عیادت بچه های بیمار رفت.او همچنین گلش به مالاگا را به آنها تقدیم کرد.

فابرگاس هم به باشگاه ۱۰۰تائی‌ بارسا پیوست.

توییتر فابرگاس: بهترین تبریک ۱۰۰گل‌ شدن (تبریک دخترش لیا به فابرگاس ۱۰۰گل‌ شدنت مبارک پدر)
    تشکر از تیم برای توپ ( توپی‌ که بازیکنان بعد از بازی امشب با امضای خودشون بهش دادن )

در تاریخ لالیگا نبوده تیمی با اختلاف 15 امتیاز نسبت به تیم دوم قهرمان بشه( فصل رویایی رایکارد با 12 امتیاز نسبت به مادرید اول شدیم) .بارسا هم برای اولین بار بدون راه اندازی سیرک در بین فصل 100 امتیاز فصل رو به اتمام رسوند تا به رکوردی جدید برسه.

اخبار نقل و انقالات بخش دوم:

-بارسلونا این هفته در باره هافبک دورتموند، ایلکای غوندوگان بحث کرده است، اما جذب او فعلا غیر محتمل به نظر میرسد.
    -۱۰۰٪ جعلی====> بارسلونا یکی از تیم هایی است که حاضر است برای جذب بیل ۹۳.۵ پرداخت کند.
    -بارسلونا جزو باشگاه هایی که به جذب هافبک جوان چلسی و تیم ملی زیر ۱۶ سال انگلیس کایل اسکات علاقه مند هستند، میباشد.
    -تاتنهام بالاترین دستمزد را به داوید ویا پیشنهاد داده است، آرسنال و لیورپول هم به جذب او علاقه مند میباشند. بارسلونا اجازه مذاکره را صادر کرده است.
    -از زمانی که بارسا نیمار را جذب کرده است، یوونتوس و اینتر جدیت بیشتری برای جذب الکسیس پیدا کرده اند.

آبیدال در مراسم خداحافظی اش پس از بازی :
    " میخواهم تشکر کنم از همه شما بخاطر حمایتتان در تمام این سالها،اینها 6 سال باور نکردنی بود.تشکر زیاد از مردم کاتالان.
    حالا میخوام از پسر عمویم جرارد دعوت کنم تا مورد تشویق شما قرار بگیرد،او بیشتر از من شایسته ی این کاره.
    من برای ترک کردن اینجا ناراحتم،آنها ماه های سختی داشتند.اما برای همه چی خوشحالم،من 6 سال در اینجا زندگی کردم.
    من و همسرم تصمیم گرفتیم که در آینده در بارسلونا زندگی کنیم،وقتی بازنشست شدم ما به کاتالونیا باز خواهیم گشت.
    شما همیشه در قلب من جای خواهید داشت، زنده باد بارسا، زنده باد کاتالونیا

سابه یا (مربی آرژانتین):"هیچ بازیکن دیگه ای مثل مسی نیست. مسی هم بازیساز و هم گلزنه. مسی به بلوغ رسیده و به عنوان کاپیتان هم خیلی خوب عمل کرده"

20. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •