تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 328 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

من کاری به نتیجه ندارم
    در هر صورت جام حذفیه و هزارتا اتفاق
    میدونم دوستان رئالی ناراحتن

اما
    من واقعا نمیدونم چرا کاسیاس به عنوان کاپیتان رئال بعد از گل دوم اتلتیکو و در حالی که هنوز برای زدن گل مساوی وقت بود اینقدر نا امیدانه بازی رو دنبال میکرد
    هنوز بازی تموم نشده بود اما شکست رو میشد توی چهره اش دید

کاپیتان یک تیم باید بدونه که چنین واکنشهایی از طرف بزرگان تیم بعد از گل خوردن از نظر روحی آسیب جدی به تیم وارد میکنه

شاید هم من اشتباه میکنم
    نه اشتباه نمی کنید. کاسیاس کلا قیافش اینجوری میشه انگار...همیشه هم همین بوده...مربوط به این بازی نیست... تا یه گل می خوریم قیافش طوری میشه انگار دنیا به آخر رسیده... حالا مقایسش شاید زیاد درست نباشه، ولی با عابدزاده خودمون مقایسه کنید، تو ملبورن گل می خوریم پشتک وارو می زنه... اصولا اون قدرت روحیه دهی و سازماندهی به عنوان یه کاپیتان رو نداره.

مشکلات داخلی هم خیلی به تیم ضربه زد تو این بازی..قشنگ از همون اول معلوم بود که همه عصبی هستن....از مربی بگیر تا بازیکنها ....هرچی هم زدیم خورد به تیر باعث شد دیگه واقعا قاطی کنن بچه ها.

هر وقت یه بازی اینطوری میشه من یاد بایرن منچستر می افتم...بایرنی ها چه دلی داشتن باز این جام حذفی بود...اون فینال سی ال!

2. 4 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال در فينال کوپا دلري با نتيجه دو بر يک از اتلتيکو، هم شهري خود شکست خورد و اين فصل را بدون قهرماني به پايان رساند.

مورينيو بعد از اين بازي در کنفرانسي خبري گفت: « اين بدترين فصل دوره مربيگري من بود. اين فصل ما بايد به سوپر جام اسپانيا، رده دوم لا ليگا و نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا بسنده کنيم .»

وي در همين حال خاطر نشان کرد « آنچه که براي بسياري از مربيان خوب به حساب مي آيد براي من بد است .»

به گزارش خبرگزاري فرانسه از مادريد، مورينيو درباره شايعات مرتبط با جدايي خود از رئال مارديد و بازگشت به چلسي گفت: « من سه سال ديگر با رئال قرار دارم و هنوز براي مذاکره درباره آينده خود با رئيس ( فلورنتينو پرز ) ديدار نکرده ام .»

وي با اشاره به برخي شايعات مبني بر انتخاب کارلو آنچلوتي، سر مربي پاري سن ژرمن به عنوان جانشين او اعلام کرد « براي من مذاکره با آنچلوتي موضوعي عادي است .»

مورينيو گفت:‌ « چيزي که من مي توانم وعده دهم عمل به اين قرارداد است. هنوز بازي هايي در لا ليگا مانده است و بايد به اين ليگ احرام گذاشت برخي تيم ها با چالش مواجه هستند. اما براي من عادي است هواداران را تا پايان فصل درباره آنچه که فصل گذشته روي خواهد داد، منتظر نگذاشت .»

آقاي خاص درباره باخت در فينال جام حذفي که به چهارده سال موفقيت رئال مقابل اتلتيکو پايان داد، گفت: « من فکر مي کنم ما شايسته اين نتيجه نبوديم چون سه بار تيرک دروازه را هدف قرار داديم و اين کاملا طبيعي نيست.»

4. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

من کاری به نتیجه ندارم
    در هر صورت جام حذفیه و هزارتا اتفاق
    میدونم دوستان رئالی ناراحتن

اما
    من واقعا نمیدونم چرا کاسیاس به عنوان کاپیتان رئال بعد از گل دوم اتلتیکو و در حالی که هنوز برای زدن گل مساوی وقت بود اینقدر نا امیدانه بازی رو دنبال میکرد
    هنوز بازی تموم نشده بود اما شکست رو میشد توی چهره اش دید

کاپیتان یک تیم باید بدونه که چنین واکنشهایی از طرف بزرگان تیم بعد از گل خوردن از نظر روحی آسیب جدی به تیم وارد میکنه

شاید هم من اشتباه میکنم
    کاسیاس که کلا قیافه ش اینطوریه ولی تیم ما از چند هفته پیش خودشو باخته بود و بخاطر حواشی ای که نفر اول کادر فنی ایجاد کرده از فرم نرمال خارج شده و نتیجه ش شد اینی که دیشب دیدیم
    حتی رونالدو هم که معمولا عصبانیتش در حد حرف زدن با داور و اعتراضه میاد و اون حرکت رو انجام میده که اخراج بشه

تیمی که سرمربیش حاشیه درست کنه قطعا بازیکناش هم تحت تاثیر قرار میگیرن و طبیعیه...

6. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این فصل رسما نابود شدیم
    فقط امیدوارم بارسلونا رکورد 100 امتیاز رو با رئال برابر نکنه تا همین رکورد مورینیو هم بشکنه
    بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد بیاد ببینیم که میاد رو نیمکت

8. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

این فصل رسما نابود شدیم
    فقط امیدوارم بارسلونا رکورد 100 امتیاز رو با رئال برابر نکنه تا همین رکورد مورینیو هم بشکنه
    بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد بیاد ببینیم که میاد رو نیمکت
    فصل بعد 2 احتمال خیلی زیاده!
    یا تیم عالی میشه و بسیار قدرتمند ،یا سیفون کشیده میشه رو تیم!

دوستان به اوزیل زیاد گیر ندیدن بدبخت شوتاش بده دیگه خوب بیشتر پاسور خوبیه!
    Last edited by Altairezio; 18-05-2013 at 13:41.

10. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

من کلاً یه بدی دارم که هر بازی میگردم ضعیف ترین فاکتـورمون رو پیدا میکنم .
    این بازی هم به نظرم رونالدو بود !! آقا گُل زد درست ولی کلاً خیلی تَک روی میکرد ... کلی شاید فقط 2 یا 3 صحنه دیدم که پاس بده + اون صحنه ی بچه بازی و اخراجِ الکی ! از همون اولِ بازی اعصاب رو باخت .
    از آلبیول هم بیشتر از این انتظار نمیرفت ...
    یک نکته ای که خیلی آزار میده اینه که یک بازیکن رو آخر بازی میارن تو و بعد فوق العاده ظاهر میشه و میگیم "ای کاش از اول بود" ... دقیقاً دیماریا همینطوری بود ...
    هیگواین هم باز یک تک به تک رو خراب کرد ! [ + اوزیل که واقعاً عجیب بود اون صحنه رو گُل نکرد ]
    در آخر باید بگم فوتبال خیلی بی رحمه !!

Hala Madrid

12. این کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

فصل بعد 2 احتمال خیلی زیاده!
    یا تیم عالی میشه و بسیار قدرتمند ،یا سیفون کشیده میشه رو تیم!
    من کلاً یه بدی دارم که هر بازی میگردم ضعیف ترین فاکتـورمون رو پیدا میکنم .
    این بازی هم به نظرم رونالدو بود !! آقا گُل زد درست ولی کلاً خیلی تَک روی میکرد ... کلی شاید فقط 2 یا 3 صحنه دیدم که پاس بده + اون صحنه ی بچه بازی و اخراجِ الکی ! از همون اولِ بازی اعصاب رو باخت .
    از آلبیول هم بیشتر از این انتظار نمیرفت ...
    یک نکته ای که خیلی آزار میده اینه که یک بازیکن رو آخر بازی میارن تو و بعد فوق العاده ظاهر میشه و میگیم "ای کاش از اول بود" ... دقیقاً دیماریا همینطوری بود ...
    هیگواین هم باز یک تک به تک رو خراب کرد ! [ + اوزیل که واقعاً عجیب بود اون صحنه رو گُل نکرد ]
    در آخر باید بگم فوتبال خیلی بی رحمه !!

Hala Madrid

نمیدونم چرا از اول بازی احساس میکردم همه دست به یکی کردن که ببازن
    اصلا بازی واسم هیجان نداشت
    قبلا رئال تو بازی معمولی لالیگا گل میزد یه خوشحالی میکردم
    ولی دیشب از اولش بازی واسم بی هیجان بود (( دلیل اصلیشم حذف از چمپیونز بود ))
    همه بازیکنا جوری بازی میکردن انگار تیم باید میباخت

اسین دروازه جلوش هست توپ رو میزنه آسمون
    بنزما - و ........... همه تکروی میکردن (( پاس تعطیل بود ))
    اوزیل که قربونش برم استاد دروازه خالی نزدن هست (( من موندم دیشب چطور اون توپ رو گل نکرد -- به قول عادل اون توپ گل نکردنش سخت تر از گل کردنش بود ))

بالاخره هم همه اینا دست به دست هم داد تیم نابود شد
    فصل بعد امیدوارم هرکی میاد بتونه تیم رو جمع کنه

14. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

نمیدونم چرا از اول بازی احساس میکردم همه دست به یکی کردن که ببازن
    اصلا بازی واسم هیجان نداشت
    قبلا رئال تو بازی معمولی لالیگا گل میزد یه خوشحالی میکردم
    ولی دیشب از اولش بازی واسم بی هیجان بود (( دلیل اصلیشم حذف از چمپیونز بود ))
    همه بازیکنا جوری بازی میکردن انگار تیم باید میباخت

اسین دروازه جلوش هست توپ رو میزنه آسمون
    بنزما - و ........... همه تکروی میکردن (( پاس تعطیل بود ))
    اوزیل که قربونش برم استاد دروازه خالی نزدن هست (( من موندم دیشب چطور اون توپ رو گل نکرد -- به قول عادل اون توپ گل نکردنش سخت تر از گل کردنش بود ))

بالاخره هم همه اینا دست به دست هم داد تیم نابود شد
    فصل بعد امیدوارم هرکی میاد بتونه تیم رو جمع کنه
    خوب دوست من کاپیتانو نداریم ،یکی مصدومه ،یکی داره خودشو لوس میکنه ،یکی از روی کینه توزی تو ترکیب نیست ،یکی بد بازی میکنه ولی حتما" باید بازی کنه برا لج دیگری ،لیست فروش پُره ،بازیکنی نیست که جاهای خالی رو پُر کنه ،داور هم ککش نمیگزه رو خطاها ،کارتا فقط برا بازیکنایه ما هستن ، و.... باز هم اگه انتظار برد داری بگو دلایل دیگه!

16. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

خوب دوست من کاپیتانو نداریم ،یکی مصدومه ،یکی داره خودشو لوس میکنه ،یکی از روی کینه توزی تو ترکیب نیست ،یکی بد بازی میکنه ولی حتما" باید بازی کنه برا لج دیگری ،لیست فروش پُره ،بازیکنی نیست که جاهای خالی رو پُر کنه ،داور هم ککش نمیگزه رو خطاها ،کارتا فقط برا بازیکنایه ما هستن ، و.... باز هم اگه انتظار برد داری بگو دلایل دیگه!
    میدونم ولی .........

به هر حال واسه همین تو 5 تا پست بالاتر گفتم : بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد

فصل بعد هم بارسا دیدن داره هم رئال
    هر دو این فصل اواخرش خیلی ضعیف بودن

2 تا از بهترین تیمای اسپانیا فصل بعدشون خیلی متفاوت تر از این فصل هست

18. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

میدونم ولی .........

به هر حال واسه همین تو 5 تا پست بالاتر گفتم : بی صبرانه منتظرم این فصل تموم بشه تا فصل بعد

فصل بعد هم بارسا دیدن داره هم رئال
    هر دو این فصل اواخرش خیلی ضعیف بودن

2 تا از بهترین تیمای اسپانیا فصل بعدشون خیلی متفاوت تر از این فصل هست
    آره گفتم دیگه فقط 2 حالت داره ولی واسه بارسا حالتی نداره چون قوی تر خواهند شد با خرید نیمار و ...!
    حداقل هر مربی ای میاد یا زیدان یا بکهامو بکنه دستیار چون بهتر با تیم آشنا ان!
    حر قدر خوبی داشت مورینیو تو این سال آخری دیگه افتضاح بود!
    به چند تا بردش که فکر میکنم میبینم این که میتونه بارسا رو قورت بده جلو اتلتیکو یا دورتموند کس میکنه میشینه گوشه؟!
    آخه این دیگه تابلوئه که خودش فقط این کارو با دلیل انجام داد!(برا اون تمدید و ... که اگه خودش میرفت باید خسارت میداد!)

20. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •