gergar عزیزم یه سوال....این بک ها رو باید با اون سکه هایی((کویین))خرید که معمولا بعد از هر فعالیتی تو فیفا لایو به ادم میدن؟
gergar عزیزم یه سوال....این بک ها رو باید با اون سکه هایی((کویین))خرید که معمولا بعد از هر فعالیتی تو فیفا لایو به ادم میدن؟
امروز بازی رو گرفتم.
این fifa origin دیگه چیه دهن ما رو صاف کرد.مگه کرک نشده بازی؟
اگه شده لینکشو لطف کنین.
با تشکر
اره سهیل جان . همون سکه هایی که بعد از هر بازی بهت جایزه میده . به نفعته از این پکها نخری . واقعا اگه وقت داری توی حراجیش برو خیلی بهتره . سود بیشتری هم میکنی .
کسایی هم که میخوان توی UT سریع پولدار بشن یه سرچی توی گوگل بزنن . یه راههایی واسه پولدار شدن گفته که ادم کف میکنه . یکی از راههاش بازار سیاه توی UT هست .
- یه نتیجه جالب که تو بازی با رفیقم کسب کردمبعد از چند سال کل کل خیلی حال داد اونم با تیم دومم، نامرد نمیذاشت عکس بگیرم بزور گرفتمش
- اینم گلیه که با نیم اصلیم (منچستر سیتی) زدم ، خیلی گل باحالی بود ، حتما ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این چند سال فکر کنم باید خیلی رو اعصابت بوده دوستت که اینقدر گل بهش زدی فکر کنم جاداشت بازم بهش میزدی
ولی به دنبال هر تلاشی موفقیتی خواهد بود
اگر شکست ها نباشند موفقیتی نخواهد بود
اینم نصیحت ها
راستی گل خوبی بود
باور کن این دوستم از رو نمیرفت بدجور رو اعصاب بود، بعد اون شب یه چند روزی رو خوب خوابیدم![]()
اقا حالا ما مشکلمون را به کی بگیم؟؟![]()
گزارشگر عربی رو نصب کردم واقعا زیبا گزارش میکنه.به نسبت کمتر حرف میزنه اما به موقع حرف میزنه و عکس العمل نشون میده
یه دست رئال رو برداشتم اسامی اکثر بازیکنا رو گفت.از اوزیل گرفته تا ژابی و راموس و هیگواین.موقع ضربات پنالتی هم که شد خوب گزارش میکرد و وقتی حریف میتونست با گل کردن پنالتیش برنده بشه میگفت بهترین فرصته که پیروز بشن
شدیدا به همه پیشنهاد میشه
خب عزیز اولتیمت تیمش رو حذف کن و از اول تیم رو درست کن اینجوری بهتون اموزش های لازم رو میگه
اینم یه سایت که مخصوص این بخش هست
تو این سایت هرچی بخوای تو این سایت هست
سلام . من تغییراتی که توی تنظیمات گیم پد انجام میدم save نمیشه. مشکل از چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)