تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 602 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست من اگر قصد 400 هزار تومان هزینه رو دارید و فول سایز میخوایید من پیشنهادم مدل های M35 & M30 هست .من خودم M35 داشتم بسیار راضی بودم .بیس قوی و صدای گرم و البته شفاف و حرفه ای با جزییات بالا .از سنهایزر مدل HD518 و از بیتس مدل استدیو .HD518 بیشتر به سبک کلاسیک میخوره و استدیو نسبت به قیمتش نمی ارزه .به نظر من M35 هدفونی هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد .با Idevice ها تا حدودی هم درایو میشه
    ممنون از پاسختون.
    بله رو گوشی میخوام. اگه میشه یه قطعه موسیقی معرفی کنین که از لحاظ کیفیت و بیس و زیر و بم در حدی باشی که بتونم با اون موقع خرید هدفون رو تست کنم.
    بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم بفرمایین خیلی خوب میشه.
    ممنون.
    ویرایش: اخ ببخشید من به فروم اشنایی ندارم فکر کردم ارسال نشد دوباره نوشتم.
    Last edited by amhaker; 08-06-2013 at 15:49.

داره خودمونی میشه morteza_moosighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    تبریز/تجهیزات صوتی و موسیقی تبریز

پيش فرض

ممنون از پاسختون.
    بله رو گوشی میخوام. اگه میشه یه قطعه موسیقی معرفی کنین که از لحاظ کیفیت و بیس و زیر و بم در حدی باشی که بتونم با اون موقع خرید هدفون رو تست کنم.
    بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم بفرمایین خیلی خوب میشه.
    ممنون.
    ویرایش: اخ ببخشید من به فروم اشنایی ندارم فکر کردم ارسال نشد دوباره نوشتم.
    M35 رو میتونید با قیمت 470 تهیه کنید یا M30 رو به قیمت 420
    ببینید قطعه ای که میخوایید رو من نمیتونم معرفی کنم بهتون .
    مثلا اگه من برای خرید این هدفون اقدام کنم قطعه ای که میبرم برای تستش Ode to Joy رو انتخاب میکنم یا اثر فانتاستیک از ویکتور رو ولی شاید برای شما مناسب نباشه .من پیشنهاد میکنم بهترین آهنگی که خودتون دوست دارید رو ببرید برای تست فقط کیفیت Wav یا FLAC باشه .همین

3. 3 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

M35 رو میتونید با قیمت 470 تهیه کنید یا M30 رو به قیمت 420
    ببینید قطعه ای که میخوایید رو من نمیتونم معرفی کنم بهتون .
    مثلا اگه من برای خرید این هدفون اقدام کنم قطعه ای که میبرم برای تستش Ode to Joy رو انتخاب میکنم یا اثر فانتاستیک از ویکتور رو ولی شاید برای شما مناسب نباشه .من پیشنهاد میکنم بهترین آهنگی که خودتون دوست دارید رو ببرید برای تست فقط کیفیت Wav یا FLAC باشه .همین
    دکمه تشکر رو نتونستم پیدا کنم.
    خیلی خیلی ممنون.

5. 2 کاربر از amhaker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اقا مرتضی یه سوال دیگه ازتون داشتم اینکه توی ریزِ بیت ها و ادای کاملشون و همونطور که تو پست قبلی گفتم بیس قوی و صدای بلند و شفاف، M35 عملکرد بهتری داره یا HD518؟
    کدومشون از لحاظ راحتی در استفاده چند ساعته بهترن و کدومشون دوام بیشتری دارن اگه مدل دیگه ایی هم مد نظرتون بود خوشحال میشم بشنوم.
    همچنین قیمت HD518 یکم بالاس مدل دیگه ایی از اسنهایزر نیست که قیمت کمتری نسبت به این مدل داشته باشه؟
    ببخشید که به شما زحمت میدم.
    خیلی ممنون
    Last edited by amhaker; 08-06-2013 at 19:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه The Rock 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    جنوب شهر

پيش فرض

دوست من آقا سالار یکی از اساتید انجمن چندی پیش یک مقایسه انجام داده بودن:

لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
    از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
    بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
    ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
    در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
    چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
    و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
    سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .
    ممنون... اینطور که پیداس تو 1 سطحن پس چرا قیمتاش انقدر فرق دارهCX300 II قیمت گرفتم 195 تومن

S4 هم گیر نمیاد ولی از نمایندگیش تو پایتخت پرسیدم گفت موجود نیست فعلا ولی هولوهوشه 300 تا 350 قیمتشه
    Last edited by The Rock 2; 08-06-2013 at 18:30.

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه لطف کنید من رو در مورد خرید یک ایرفون با حدود قیمت 150 تومن با بیس عمیق و برای استفاده روی mp3 player سونی و کریتیو راهنمایی کنید؟

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

اقا مرتضی یه سوال دیگه ازتون داشتم اینکه توی ریزِ بیت ها و ادای کاملشون و همونطور که تو پست قبلی گفتم بیس قوی و صدای بلند و شفاف، M35 عملکرد بهتری داره یا HD518؟
    کدومشون از لحاظ راحتی در استفاده چند ساعته بهترن و کدومشون دوام بیشتری دارن اگه مدل دیگه ایی هم مد نظرتون بود خوشحال میشم بشنوم.
    همچنین قیمت HD518 یکم بالاس مدل دیگه ایی از اسنهایزر نیست که قیمت کمتری نسبت به این مدل داشته باشه؟
    ببخشید که به شما زحمت میدم.
    خیلی ممنون
    عرض کردم خدمتتون که hd518 بیشتر صداش کلاسیک هست تا اون صدای که شما میخوایید
    m35 داداش کوپیکتر m50 هست که بهترین مونیتور سال 2011 انتخاب شد .
    همونو بگیرید پشیمون نمیشید در ضمن راحتیش هم به نسبت خوبه و میشه باهاش کنار اومد {اینم از اون جایی گفتم که خودم کلا با فول سایزا مشکل دارم و راحت نیستم ...}

10. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون... اینطور که پیداس تو 1 سطحن پس چرا قیمتاش انقدر فرق دارهCX300 II قیمت گرفتم 195 تومن

S4 هم گیر نمیاد ولی از نمایندگیش تو پایتخت پرسیدم گفت موجود نیست فعلا ولی هولوهوشه 300 تا 350 قیمتشه
    نظر خود بنده رو بخوایید من خودم cx300 ii رو ترجیح میدم حتی در قیمت برابر حالا چه برسه به این تفاوت قیمت .
    راحتی استفادش قابل مقایسه نیست اصلا با s4 تنها مزیتی که s4 أاره شاید 10% کیفیت بیسش بالاتر باشه که با پلیر معمولی قابل تشخیص نیست .
    موفق باشید

12. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه لطف کنید من رو در مورد خرید یک ایرفون با حدود قیمت 150 تومن با بیس عمیق و برای استفاده روی mp3 player سونی و کریتیو راهنمایی کنید؟
    دوست عزیز همانند دوست دیگرمون که عرض کردم خدمتشون از خرید cx300 ii پشیمون نخواهید شد ...

14. 2 کاربر از morteza_moosighi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hitec's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوست عزیز همانند دوست دیگرمون که عرض کردم خدمتشون از خرید cx300 ii پشیمون نخواهید شد ...
    دوست عزیز من این مدل رو دارم ... صدای صاف و شفافی داره ... میشه یک مدل دیگه معرفی کنید

16. این کاربر از hitec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •