کم و زیاد شدن شیرهای باز , باعث کم و زیاد شدن فشار میشه
یعنی در جاهای دیگه ی ساختمون وقتی شیرها رو باز میکنند فشار افت میکنه و وقتی میبندند فشار افزایش پیدا میکنه
کم و زیاد شدن شیرهای باز , باعث کم و زیاد شدن فشار میشه
یعنی در جاهای دیگه ی ساختمون وقتی شیرها رو باز میکنند فشار افت میکنه و وقتی میبندند فشار افزایش پیدا میکنه
سلام من برای آپارتمنم که حدود 120 متری هست احتیاج به پکیج دارم ولی نمیدونم که چه مارکی خوبه ؟ ایرانی هم مد نظرم هست .درضمن از رادیاتورهای قرنیزی هم میخوام استفاده کنم .ممنون میشم منو راهنمای کنید.
سلام
نظر شما در مورد پکیج های شرکت ایمر گاز چیه
ورادیاتور سولار خوبه یا ترکیه ای؟
با سلام
یک پکیج گلد ایران مدل gi-26NP/SH دارم که الان به اسم مکس الیت شناخته میشه ایرادی داره که الان یکماه هست واسه تعمیر رفته و درست نشده ممنون میشم اگه دوستان اطلاعی در این ضمینه دارن راهنمایی کنن .
مشکل اینه که وقتی دستگاه روی رادیاتور هست و بعد آب گرم باز میشه ارور e2 میده باید چند بار دکمه ریست زده بشه تا شروع به کار کنه متاسفانه تعمیرکار یکماه گیر این ایراده و هنوز حل نشده نمایندگی گلد ایران هست و میگه همه چیز رو عوض کرده.
در ضمن من شیراز هستم ممنون بابت راهنمایی
سلام میخواستم بدونم طرز کار پکیچ چطوریه
مدل پکیج Ferroli هستش
بنده تا به حال با پکیج و رادیاتور کار نکردم یه آموزش کاملی بزارین ممنون میشم
فکر کنم بتونه مشکلتون را حل کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام واسه آپارتمان 200 متر چی پیشنهاد
میدین خدمات خوب و قیمت خوب
سلام واسه آپارتمان 200 متر چی پیشنهاد
میدین خدمات خوب و قیمت خوب در مشهد
سلام. تعمیرکار اومد و دیافراگم و یک قطعه دیگه پکیج رو تعویض کرد. ولی باز هم آب حموم سرد و گرم میشه و دماش ثابت نیست. آب آشپزخونه مشکلی نداره. پکیج داخل آشپزخونه نصب شده و بیشترین فاصله رو تا حمام داره. آیا ممکنه گرم و سرد شدن آب حمام مربوط به این فاصله باشه که اگه به این دلیل بود پس چرا قبلاً این مشکل وجود نداشت! تو رو خدا اگه کسی اطلاعات کافی داره جوابمو بده. چون واقعاً برام سوال بزرگی شده که پکیج چه مشکلی میتونه داشته باشه که فقط دمای آب حموم ثابت نیست!!! ممنون.
Last edited by saber 22; 06-01-2015 at 10:52.
چند تا دلیل میتونه داشته باشه.
- شیر داخل حمام و صافی های شیر رسوب گرفته باشه که خیلی احتمالش زیاده.که باعث میشه فشار آب کم و زیاد بشه و اب سردو گرم بشه.
-فشار آب ساختمان خیلی زیاده.
- فشار گاز کمه.
ولی احتمال وجود رسوب خیلی خیلی زیاده. پس قبل از هر چیز شیر حمام را بررسی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)