زیر 400 تومن بهترین تبلت اندرویدی 7 اینچی چیه.ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
زیر 400 تومن بهترین تبلت اندرویدی 7 اینچی چیه.ممنون
دوست عزیز من هم مثل شما چندین ماه درگیر انتخاب بین برندها و مدل های مختلف بودم . هواوی مشخصات خوبی داشت و با چند تا سرچ و دیدن مشخصات از سایت های داخلی و خارجی همینطور هم مقایسه با تبلت هایی در حد خودش اون رو انتخاب کردم و خریدم . نمیگم تبلت بدیه یا مشکل سازه اما متاسفانه چندتا مشکل باهاش دارم اول اینکه باطریش خیلی ضعیف عمل میکنه دوم هم با هرچی نرم افزار بنچ مارک بوده من اینو تست کردم اما همشون مشخصاتی که بهم میدن با مشخصات سایت فروشنده ش مطابقت نمیکنه . داشتم دیوونه میشدم گارانتی ماکروتل دیگه از دستم کلافه شده بود ایمیلی برای سایت سازنده چینیش فرستاد و جوابیه شو برام ارسال کرد راستش هنوز قانع نشدم اما دیگه کلافه هم نیستم مثل روز های اول . اما محسنات زیادی داره یکیش قیمت مناسب با توجه به سخت افزار نسبتا قابل قبولشه . صفحه نمایشش خیلی خوبه و تاچش هم خوب کار میکنه بازی اچ دی هم روش نصب کردم بدون لگ جواب داد ..اپایکیشن هاش اصلا تو بازار پیدا نمیشه و هرچی هم که الان هست مال مدل های دیگه است مثلامن کیف به نام ارجینال گرفتم ازشون ولی مال خودش نیست چون شکاف باندهای پشتش رو نداره . راستی صدای دالبی فوق العاده ای داره که یکی از بهترین محسناتشه .رو ی هم رفته نسبت به قیمتش انتخاب مناسبیه و از تب سامسونگ بهتره اما از نوت سامسونگ ضعیفتره ..باز هم صوایل اگه داشتی د ر خدمتم![]()
دوست عزیز با 100 $ میخواید چی واستون بسازن ؟![]()
بهترین تبلت ؟![]()
مگر زیر 400 تومن تبلت بالای 7 اینچ هم داریم ؟ !
به فرض اینکه خریدید تبلت پایین 400 فکر میکنید چقدر باتری واستون نگه داره ! بالای 2 ساعت میرسه ! ؟ فکر نمیکنم !نخرید سنگینترید !!!
من پست بالاییم رو به دیوار گفتم !!!!!!! با تشکر .
من نگفتم که فلان چیزو فلان امکاناتو داشته باشه من گفتم با 400 تومن بهترین چیزی که میشه خرید چیه شما اول یکم اروم باش بعدم یبار بخون من چی گفتم بعد جواب بده.ممنون
کی گفته من آروم نیستم؟
خوب دوست عزیز حرفتون غیر منطقیه زیر 400 تومن مگه تبلت پیدا میشه آک !!
اگه هم پیدا بشه با لوازم جانبیش 450 میشه ! دوست عزیز تبلت زیر 400 هیچ پورتی روش نداره هیچ کدومشون بلوتوث ندارن ! بانریشون و سخت افزارشون افتضاحه ! همچنین screen افتضاحتر !
من دارم میگم شرایط رو درک کنید با این قیمت نمیشه تبلت درست حسابی خرید ! اول برید بودجه رو افزایش بدید ! با تشکر.
در صحفه قبل پست ۲۶۶۶ چند تا مدل نام بردم ولی کارایایی نسبتا خیلی وایینی دارند امتخاب با خودتون هست :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
مگه تبلت ۴۰۰ تومنی مشکلش چیه شاید یکی واشه خوشگلی می خواد بزاره تو کیفش :mad:
مهم اینه که تب زیر ۴۰۰ هم گیر میاد و اگه ما وظیفه ای داشته باشیم راهنمایی فرد با توجه به بودجشون هست مثلا من خودم یه تب مارشال ام ای ۷۰۰ را سیصدو هفتاد گرفتم کادو دادم به خواهر زاده پنج سالم حال شما حتما توقع داشتی یه نوت ۸ کادو بدم :mad:
میشه منظورتونو از خوشگلی اعلام بفرمایید !!!!![]()
اولا که من از قضاوت شما خندم میگیره ! دوست عزیز میگن زیر 400 ! نه 400 تومن ! آره گیر میاد من نگفتم گیر نمیاد ! گفتم با لوازم جانبیش بالای 450 میشه ! کار خواهر زاده پنج ساله شما چه قدر مطابقت داره با کار ایشون !
اینجا داریم مشاوره میدیم نه اینکه من شما رو زور کنم واسه فامیلتون چه تبلتی بگیرید ! مسخرست این حرفتون ! (حرف تو دهن من نگذارید لطفا !!)
من دارم میگم تبلت زیر 400 واقعا ضعیفه و کاربر 100 % مجبور میشه بعد یکسال عوضش کنه ! (ممکنه همون اول هم به مزاجش خوش نیاد و شوت کنه تبلت رو !) یعنی من میام اینجا تو هوا نظر میدم دیگه دست شما درد نکنه !
آدم بیاد فکر کنه واسه چیزی که میخره , با این پول خداییش هر چی بخری ضرر کردی !
من نظرمو دادم , نظر هر کس محترمه ! هر موقع هم من نظر دادم این جوری اومدید رو سرم ! شما هم نظر خودتونو بدید به جای اینکه اینطور از من انتقاد کنید . حداقل وقتی انتقاد میکنید دلیل خوبی هم واسش داشته باشید !
با تشکر .
Last edited by sajjad_doost; 02-07-2013 at 00:35.
اره دیگه حتما تو راست میگی :sly:
..........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)