نه نيازي به نصب پچ هاي قبلي نيس
نه نيازي به نصب پچ هاي قبلي نيس
توی این بازی پنالتی هم آوانتاژ دارهاین دیگه نوبره
دوستانی که مسترلیگ باز نیستند اگه لیگ یا کامیونیتی میرید قسمت اولش که می خواید زمان بازی و ... رو انتخاب کنید ، خستگی بازیکنا رو OFF کنید . خیلی بهتره . اگه ON باشه خیلی مسخره هستش . بازیکنت خسته شده 5 تا بازی هم بهش استراحت میدی هیچ تاثیری نداره
ولی اگه OFF کنید تیم با شروع هر بازی سر حاله و تا آخر بازی خسته میشن که این عادیه . و این شرایط برای کامپیوتر هم برقراره و یکسانه و مشکلی نیست .
خوب دادا آوانتاژ تو پنالتی توی همه بازی ها هست دیگه
یادمه تو بازی اخر لیگ پرسپولیس باملوان بازی میکرد که داور پنالتی رو آوانتاژداد وتوپ گل شد و پرسپولیس درلیگ اول قهرمان شد
ولی فکر کنم قانوناً نباید اینطوری باشه
717 مگ
من كه تا حالا نديدم شايد از ديد شما خطا بوده و فك كرديد كه داور اوانتاژ داده نميدونم حتما دستاي داور رو ديديد كه اوانتاژ داده به هر حال من كه كلا از داوريش راضي نيستم بازي پر سوت و با يه برخورد بازيكنا نقش زمين ميشن و بازي متوقف ميشه![]()
نه منظورم اینه که خطای پنالتی صورت می گیره اما داور بعد از چند ثانیه ببینه توپ دست کیه و اعلام می کنه . در حالی که پنالتی آوانتاژ نداره و درجا باید اعلام شه .
اهان فك كردم ميگي مثلا اگه توپ دست خودت بياد ديگه پنالتي نميگره منظورت اينه كه با تاخير سوت ميزنه حالا ميخاد دست تو بياد يا دست حريف به هر حال پنالتي رو ميگيره
نه دیگه.....بازم اشتباه گفتی که
اگه تو محوطه روی بازیکن شما خطا کنن و بعدش داور آوانتاژ بده و توپ دست شما بیفته دیگه داور پنالتی نمیگیره.....
ولی اگه آوانتاژ بده و توپ دست بازیکن حریف بیفته پنالتی میگیره
فکر کنم این بزرگترین اشتباه بازی باشه![]()
خب من اولش هم همين برداشت رو كرده بودم ولي من تا حالا اينجوري تو بازي نديدم كه داور اين كارو بكنه خيلي مسخرست اگه اينجوري باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)