مربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که تازمانی که او مربی تیم ملی انگلیس باشد، بازوبند کاپیتانی را برروی بازوی تری نخواهیم دید و دلیل این ماجرا نیز خیانت تری به هم تیمی سابقش و رابطه نامشروع با نامزد بریج عنوان شده است.

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.
به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.
کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»
در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.
سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام. فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/2/28