تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 271 از 372 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

ممنون بابت خبر. راستش انقدر سر این ناراحت بودم حتی خبر برد رو هم نزاشتم.
    مرتیکه وحشی، الان 3 جلشه محرومش میکنن بعد مثل چی میاد دوباره بازی میکنه بعد ما باید همچین بازیکنی که امسال فوق العاده بود رو معلوم نیست تا کی نداشته باشیم. این سومین بازیکنیه از آرسنال که اینجور پاشو شکوندن (دیابی، ادواردو، رمسی) فوتبال بلد نیستن، نمیدونن چه جوری جلو آرسنال بازی کنن فقط مثل وحشی ها میزنن.

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض

ستاره باشگاه استوک سیتی که به ترکیب تیم کاپلو نیز فراخوانده شده
    خدا کنه با این حرکتش کاپلو از دعوتش منصرف شده باشه

پروفشنال Sadeq_ME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Stamford Bridge

پيش فرض کارلو - بلتی را به دفاع راست بردیم

کارلو آنجلوتی جناح راست تیمش را یکی از مشکل های تیمش در بازی برابر منچستر سیتی عنوان کرد

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که در این هفته برابر اینتر میلان شکست خورده بود برابر سرمربی سابق آنها نیز شکست را پذیرفته است در مصاحبه بعد از بازی با منچستر سیتی گفت " ما نا امید شده ایم چرا که بازی مهمی را از دست دادیم ، ما برای نخستین بار بازی خانگی خود را از باختیم که اشتباه از خودمان بود ، وقتی اینگونه بازی کنیم شکست هم می خوریم . ما باید به آینده فکر کنیم و اعتماد به نفس خود را حفظ کنیم چرا که ما صدر جدول هستیم ، اختلافمان تنها یک امتیاز است اما آن 1 امتیاز است ! که این بد نیست . امروز روز خوبی برای ما نبود اما ما باید به کیفیت بازی خود اطمینان داشته باشیم "
    وی ادامه داد " من فکر می کنم ما در نیمه اول خوب بودیم و در انتهای نیمه اول نیز لمپارد توانست با کمک دیگر بازیکنان ما را به گل برساند . اما در نیمه دوم ما اداره بازی را از دست دادیم و منچستر سیتی توانست به خوبی حمله هایش را کنترل کند ، و این نخستین بار بود که ما تمام مدت کنترل بازی را از دست دادیم"
    آنجلوتی در خصوص عدم حضور کالو و کاروالیو در ترکیب اولیه تیمش گفت " عدم حضور آنها به دلیل مصدومیت نبود و بدلیل تاکتیک تیم بوده است ما خواستیم ایوانوویچ را مرکز قرار دهیم و بلتی را به دفاع راست منتقل کنیم ، که من فکر می کنم این مشکل ما بود چرا که منچستر سیتی دو گلش را به همین دلیل به ثمر رساند"
    به نقل از کانون هواداران چلسی

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

واقعا بعضی ها که فوتبال بلد نیستن فقط وحشی بازی بلدن
    باید یک سال محرومش کنن
    تا یک درسی هم برای وحشی های دیگه بشه
    بعدش مرتیکه داره گریه میکنه مثل ادم بازی کن گریه هم نکن

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

حالا همش یه طرف
    توی سن 19 سالگی همچین اتفاقی بیفته یه طرف
    خیلی دوران سختی خواهد داشت
    ولی مطمئنم با قدرت بیشتر به میادین برمیگرده
    احتمالا حداقل یه سال بیرونه
    رمزی جام جهانی رو از دست داد؟!
    لیگ سال دیگه هم از دست میده
    چه برسه جام جهانی!

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

12 منچستریونایتد، قهرمان لیگ کاپ انگلستان

سایت گل- دیدار فینال کارلینگ کاپ با گل زودهنگام استون ویلا آغاز شد ولی گلزنی اوون و گل تمام کننده رونی در حالی که تنها 15 دقیقه تا پایان این دیدار باقی بود، کافی بود تا منچستریونایتد بتواند با غلبه بر استون ویلا این جام قهرمانی را بالای سر ببرد
    منچستریونایتد به عنوان قهرمان این رقابتها شناخته شد و اکنون می بایست با دقت و تمرکز بیشتری به تعقیب چلسی در رقابتهای لیگ برتر بپردازد.
    باز هم به سان دیدارهای گذشته وین رونی ستاره کلیدی تیم یونایتد بود. این ستاره به رغم آنکه در این دیدار به عنوان بازیکن ثابت در زمین مسابقه قرار نداشت، نمایش خوبی را در نیمه دوم به اجرا گذاشت و در نهایت توانست با به ثمررساندن گل دوم یونایتد، جام قهرمانی را از آن خود و تیمش کند.
    بازی با گل دقیقه 5 میلنر از روی نقطه پنالتی آغاز شد و بازیکن استون ویلا به دنبال آن بودند تا تحت هر شرایطی از گل زده شان دفاع کنند. آنها خواهان کسب اولین عنوان قهرمانی پس از چهارده سال بودند ولی شاگردان سرالکس در جریان بازی نشان دادند که مدعی اصلی کسب این جام هستند.
    شیاطین سرخ با ارائه یک بازی هجومی در دقیقه 12 توسط مایکل اوون به گل تساوی بخش خود دست یافتند و دقایقی قبل از پایان نیمه اول بود که اوون جایش را به وین رونی داد. پس از آنکه وین رونی در دقیقه 74 گل پیروزی بخش یونایتد را به ثمر رساند، بازیکنان استون ویلا نهایت تلاش خود را برای جبران گل خورده به کار گرفتند و سعی می کردند تا با استفاده از بازی هوایی و سرعت بالای اشلی یانگ بازی را به تساوی بکشانند ولی انرژی و قدرت لازم برای جلوگیری از قهرمانی یونایتد را نداشتند و بدین ترتیب بود که سرالکس و شاگردانش جام کارلینگ کاپ را بالای سر بردند.
    نکات بازی:
    دیدار فینال در ورزشگاه ومبلی و با حضور 80 هزار تماشاگر برگزارشد.
    فیل داود، داور دیدار به کالینز و داونینگ از استون ویلا و اورا و ویدیچ از منچستریونایتد کارت زرد نشان داد.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کاپلو: تا زمانی که من هستم تری کاپیتان نمی شود!

مربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که تازمانی که او مربی تیم ملی انگلیس باشد، بازوبند کاپیتانی را برروی بازوی تری نخواهیم دید و دلیل این ماجرا نیز خیانت تری به هم تیمی سابقش و رابطه نامشروع با نامزد بریج عنوان شده است.

سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلستان اعلام کرده که در تصمیمش مبنی بر پس گرفتن بازوبند کاپیتانی این تیم از جان تری راسخ است و اعلام کرده که تا زمانی که او مربی گری سه شیرها را عهده دار باشد، دیگر بازوبند تیم ملی انگلیس را بربازوی جان تری نخواهیم دید.

به علاوه کاپلو در لیست بازیکنان فراخوانده برای دیدار تیم ملی انگلیس مقابل مصر نام وین بریج، ستاره منچسترسیتی را که چند روز پیش در بیانیه ای کناره گیری اش از تیم ملی انگلیس را اعلام کرده بود را نیاورده است.

کاپلو در کنفرانسی خبری در این رابطه گفت:« از اکنون تا جام جهانی تری کاپیتان تیم نخواهد بود. حتی اگر من سرمربی تیم ملی انگلیس نباشم.»

در ماه گذشته بود که پس از رسوایی های اخلاقی تری و افشای رابطه نامشروعش با نامزد وین بریج، کاپلو بازوبند کاپیتانی تیم ملی انگلیس را از تری گرفت و در جریان دیدار شنبه شب دو تیم چلسی و منچسترسیتی نیز بریج از دست دادن با تری سرباز زد.

سرمربی ایتالیایی سه شیرها ادامه داد:« جان تری لیدر بزرگی است ولی نمی تواند بازوبند را در اختیار داشته باشد. من این را به او نیز گفته ام. فکر نمی کنم که بازیکنان تیم به خاطر این موضوع به او بی احترامی کنند. چرا که روحیه همان روحیه همیشگی است. من به تری گفتم که کاپیتان تیم همیشه الگویی برای کودکان و هواداران است. من با تری صحبت کردم و او کاملا همه چیز را درک کرد. امیدوارم که این پایان این ماجرا باشد و باید بگویم که هیچ وقت به کنار گذاشتن تری از اردوی تیمم فکر نخواهم کرد.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/28

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض رمزی تا پایان فصل غایب خواهد بود

عمل جراحی صورت گرفته برروی پای آرون رمزی با موفقیت صورت گرفت.

سایت گل - مسئولان باشگاه آرسنال امروز اعلام کردند که همان طور که انتظار می رفت،آرون رمزی تا پایان رقابتهای این فصل از میادین ورزشی به دور خواهد بود.

دربیانیه ای رسمی که در وب سایت باشگاه آرسنال منتشر شده می خوانیم:« در جریان دیدار شنبه شب دو تیم آرسنال و استوک سیتی،استخوان پای راست رمزی شکست و عصر دیروز مورد عمل جراحی قرار گرفت. عمل جراحی با موفقیت تمام انجام گرفت و البته بسیار زود است که از زمان دقیق بازگشت او به میادین ورزشی صحبت شود ولی قطعا رمزی شانس حضور در دیدارهای باقی مانده از رقابتهای این فصل را از دست خواهد داد.ما در حال حاضر به فکر آرون هستیم و تمام اعضای باشگاه امیدوارند که او در زودترین زمان ممکن به روزهای اوجش بازگردد.»

آرون رمزی در جریان دیدار شنبه شب آرسنال مقابل استوک سیتی، پس از تکل خشن شاورکراس دچار شکستگی ساق پا شد و بلافاصله به بیمارستان منتقل گردید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/2/28

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مربی واقعی به کاپلو میگن

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

میگم این ارسنالی ها چرا اینقدر پا مشکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •