تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 280 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض کالدرون در آستانه مربیگری پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس: در حالی که شب گذشته از علی دایی به عنوان مهم ترین گزینه داخلی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس یاد می شد ، گابریل کالدرون آرژانتینی در آستانه هدایت این تیم قرار گرفت. رویانیان با تاکید بر ادامه مذاکره با کالدرون و متسو افزود از طریق ایمیل با کالدرون در ارتباط هستیم. در حالی که ساعاتی قبل محمد رویانیان اعلام کرده بود که از طریق ایمیل با کالدرون مذاکره کرده است و تا 24 ساعت آینده تکلیف سرمربی پرسپولیس مشخص می شود این مربی آرژانتینی به ایمیل رویانیان جواب مثبت داده است. رویانیان گفته بود که اگر این مربی به آنها تخفیف بدهد برای فصل آینده هدایت تیم پرسپولیس را بر عهده می گیرد. با این شرایط به نظر می رسد این مربی آرژانتینی تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است و این اتفاق یعنی اینکه کالدرون حاضر است تا سرمربیگری پرسپولیس را قبول کند. کالدورن آرژانتینی به نظر تخفیف لازم را به پرسپولیسی ها داده است. گابریل کالدرون که در آستانه سرمربی گری پرسپولیس قرار دارد ، فصل گذشته هدایت تیم فوتبال بنیاس امارات را به عهده داشت و سابقه قهرمانی با تیم های الاتحاد و الهلال عربستان را دارا می باشد. وی که جوان ترین گزینه خارجی هدایت تیم فوتبال پرسپولیس می باشد مربی به شدت اصولگرا است و با کوچکترین بی نظمی چه از سوی بازیکنان بزرگ یا کوچک برخورد می کند.

2. 4 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amirjamshid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    قهقرا

پيش فرض

به نظر من اگه مربي خارجي خوب الان گير نيومد و مجبور به استفاده از مربي داخلي شدن بهتره همين عاشوري رو سرمربي موقت كنن
    مزايا:
    با تيم اشناس
    اصلا حاشيه نداره
    هروقت مربي درست درمون پيدا شد جايگزينش ميكنيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض روبرتو سوسا رزونده

Last edited by Alinho; 08-07-2012 at 19:36.

5. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت danez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کد خبر : 974612 زمان ارسال : جمعه 1391/04/09 11:55

رويانيان اعلام کرد
    سرمربي پرسپوليس فردا انتخاب مي‌شود

مديرعامل پرسپوليس گفت: در نشست فردا سرمربي تيم را انتخاب و معرفي خواهيم کرد.

محمد رويانيان در خصوص گزينه‌هاي مربيگري پرسپوليس گفت: با متسو، مانوئل خوزه و کالدرون مذاکره کرده‌ايم و يکي از مواردي که براي ما در اين مذاکرات مهم بود اين است که اين افراد داراي شخصيت قهرماني باشند، ضمن اينکه سطح توقع مالي آنها نيز در سطح فوتبال ايران باشد نه اروپا و شيخ‌نشينان عربي.

وي ادامه داد: با هر 3 گزينه صحبت کرده‌ايم و آنها منتظر پاسخ ما هستند به خصوص متسو که به ايران هم آمد. وي به پرسپوليس علاقه دارد و گزينه اول ما محسوب مي‌شود.

رويانيان تأکيد کرد: پس از متسو، کالدرون گزينه دوم است که در حال حاضر در مادريد به سر مي‌برد و با درخواست ما از سفر به آرژانتين صرف نظر کرده و در منزلش در مادريد به سر مي‌برد. او منتظر پاسخ ما است. سومين گزينه نيز مانوئل خوزه پرتغالي است.

وي در خصوص اينکه چه زماني سرمربي پرسپوليس مشخص خواهد شد، گفت: شب گذشته با پروين جلسه‌اي برگزار کرديم و حال که به خاطر دنيزلي زمان زيادي را از دست داديم با درخواست پروين قرار شد تا يکي دو روز آينده به احترام پيشکسوتان و کميته فني صبر کنيم تا در جلسه‌اي که بين آنها برگزار مي‌شود، گزينه‌اي انتخاب شود که همه پشت آن باشند. اين جلسه فردا با حضور پيشکسوتان و کميته فني برگزار مي شود.

رويانيان با بيان اينکه هر سه گزينه آماده آمدن به ايران هستند در پاسخ به اين سؤال که کدام يک به پرسپوليس نزديک‌تر است اظهار داشت: متسو منتظر جواب ما است تا به ايران بيايد گزينه‌هاي بعدي هم کالدرون و مانوئل خوزه هستند.

وي در پاسخ به اين سؤال که چرا با متسو قراردادش را نهايي نکرده‌ايد گفت: همه چيز تمام شده بود اما برايش جوسازي کردند و اين بسيار بد است. من در اين مدت بسيار زجر کشيدم، هواداران بايد به ما اطمينان کنند چرا که ما هم در پرسپوليس مسئوليت داريم. متسو يک مربي اروپايي خوب و صاحب سبک است.

مديرعامل پرسپوليس افزود: به احترام پروين و پيشکسوتان، در جلسه‌اي که برگزار مي‌کنيم رزومه سه گزينه را اعلام خواهم کرد تا اين انتخاب توسط آنها انجام شود.

وي تصريح کرد: وقتي جام حذفي را تعطيل کرديم، گفتند اين کار به خاطر کي‌روش انجام شده اما سرمربي تيم ملي آن را تکذيب کرد. اين در حالي است که اگر مي‌خواهيم فرهنگ‌سازي کنيم و اخلاق را به فوتبال بياوريم بايد در ماه رمضان به احترام ضيافت الهي فوتبال تعطيل شود.

وي ادامه داد: در اين ماه خداوند به همه حق داده تا مغفرت الهي را درخواست کنند، شب قدر در اين ماه است و شايد فوتبال و حواشي آن باعث مي‌شود نتوانيم به شعائر الهي عمل کنيم.

رويانيان تأکيد کرد: فردا درخواست تعطيلي ليگ در ماه رمضان را به صورت کتبي به فدراسيون فوتبال ارائه مي‌کنم.

مديرعامل پرسپوليس در خصوص اينکه AFC‌ با تعطيلي ليگ در ماه رمضان مخالفت کرده گفت: AFC يعني آسيا اما ما کشور مسلمان هستيم و بايد با چانه‌زني مسائل کشورمان را بپذيرند. بايد 4 کشور مثل ما اين مسائل را به AFC توضيح دهند تا بتوانيم به خواسته خود برسيم. رويانيان در حالي از متسو به عنوان شانس اول سرمربيگري پرسپوليس ياد مي‌کند که روز گذشته گفته بود کالدرون شانس اول است.

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این رییس ها هم که فقط بلدن مال بیت المال رو خرج کنن اخه من نمیدونم برای چی بول مفت به اینا میدن

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وای بدبخت شدیم رفت
    ‏_‏_________________
    علي دايي با راه‌آهن قطع همکاري کرد
    علي دايي پس از جلسه‌ با مسئولان باشگاه راه‌آهن قطعهمکاري خود را با اين باشگاه اعلام کرد.
    علي دايي اظهار داشت: قرارداد من با باشگاه راه آهن دو ساله بود اما در سال دوم با توجه به مشروط بودن قراردادم حق فسخ داشتم.
    وي افزود: با توجه به شرايط موجود و مشکلاتي که در باشگاه راه آهن وجود دارد بدون اينکه اختلاف يا مسئله‌اي باشد؛ فقطبه خاطر شرايط موجود اتمام همکاري خودم را با باشگاه راه آهن اعلام مي‌کنم.
    دايي تاکيد کرد: پس از بررسي‌هاي فراوان به اين نتيجه رسيدم و از اين همين جا براي تيم فوتبال راه آهن و اين باشگاه آرزوي موفقيت مي‌کنم. با شرايط موجود ديگر نمي‌توانم در خدمت اين تيم باشم.
    علي دايي در حالي با راه‌آهن قطع همکاري کرد که از او به عنوان يکي از گزينه‌هاي سرمربيگري پرسپوليس نام برده مي‌شود. باشگاه پرسپوليس که هنوز سرمربي خود را نشناخته، قرار است امروز در اين باره به نتيجه نهايي برسد. اين در شرايطي است که متسو، کالدرون و مانوئل خوزه سه گزينه خارجي هدايت پرسپوليس هستند.
    منبع:ورزش 3

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام ...

اول بگم که من امیدوارم یه مربی خوب خارجی جذب بشه ...
    گزینه‌های رویانیان هم گزینه‌های بدی نیستن ... کالدرون اگه بیاد گزینه‌ی مناسبیه تا حدودی
    متسو هم از نظر فنی و خیلی لحاظ دیگه خوب بود، اما با این حاشیه‌هایی که درست شد، اومدنش به صلاح نیست

مانوئل خوزه که بعید می‌دونم بیاد

یه گزینه هم ظاهراً امروز اضافه شده :

تونینیو سره زو

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی وقته افتخار خاصی کسب نکرده ...
    شناختی ازش ندارم ...

اما نکته‌ای که در ادامه‌ی جمله‌ی اول بحثم می‌خوام اضافه کنم، اینه که سرمربی‌گری دایی هم گزینه‌ی بدی نیست به هیچ وجه ...

شاید از نظر فنی دایی هنوز خیلی با سطح اول فوتبال ایران فاصله داشته باشه و نتونه پرسپولیس رو از نظر تاکتیکی شکوفا کنه
    اما انصاف داشته باشیم، کدوم یکی از مربیای ما تونستن تاکتیک و سبک منحصر به فرد خودشون رو تو لیگ ایران پیاده کنن و نتیجه بگیرن ؟!
    اگه چیزی بوده، بسیار محو و نامشهود بوده، و اگه کسی نتیجه‌ای گرفته هم درصد تأثیر سرمربی خیلی کم‌تر از دیگر عوامل بوده ...

چیزی که من تو این چند ساله تو لیگمون دیدم، درصد قابل توجهی شانس، خلاقیت‌های فردی بازیکنا و حضور پررنگ ستاره‌ها در موفقیت تیم‌ها بوده ...

فولاد خوزستان با مجید جلالی زیبا بازی می‌کرد، پاس‌کاری‌هاشون بین تیمایی که دیده بودم، چشم‌نواز بود ...
    اما نتیجه نگرفت، چون به فوتبال زیبا جام نمی‌دادن

استقلال تونست با ستاره‌هاش تو دو سه رده‌ی بالای جدول بمونه، اما من نقش مظلومی رو در این موفقیت نسبی (به هر حال با وجود اون همه ستاره باید قهرمان می‌شد) بسیار بسیار اندک می‌بینم. چون نظر شخصیم اینه که مظلومی به هیچ وجه مربی خوبی نیست، چه از نظر تاکتیکی، چه از نظر مدیریتی ...
    اگه استقلال نتیجه گرفت، خیلی فاکتورها توش دخیل بود ...

مورد بعدی سپاهانه ... موفقیت سپاهان هم درصدیش از ثبات مدیریتی، بخشیش از خلاقیت‌های فردی بازیکنا و شانس، و درصدیش هم از توانایی‌های کرانچار و دستیارانش بود ... اما باز من نمی‌تونم نقش کرانچار (کرانیکار) رو اون قدر زیاد بدونم، چون همین آدم تو پرسپولیس چیز خاصی برای ارائه کردن نداشت، چه طور میشه که از اواسط فصل تیم بوناچیچ رو تحویل می‌گیره و قهرمان می‌کنه ؟! یه چیزی مثل چلسی دی متیو که تیم ویلاش بواش رو قهرمان کرد. به هیچ وجه نمیشه این قهرمانی رو حاصل مطلق تفکرات دی متیو دونست.

با این مقدمه می‌خوام بگم که علی دایی گرچه از نظر فنی مربی بزرگی نیست، اما با ستاره‌ها خوب کار می‌کنه، کاریزمای به شدت بالایی داره، اجازه نمیده کسی تو تیمش دخالت کنه، سمبه‌اش پرزوره و کم‌تر اجازه میده برای تیم حاشیه درست بشه و خیلی موارد دیگه ...

علی دایی برای پرسپولیس گزینه‌ی مناسبیه چون از تیم شناخت داره، باهاش کار کرده، چندین و چند بازیکن شاگردش بودن، و راه و رسم کار و ارتباط با مردم و بازیکنا رو بلده

اینایی که گفتم دال بر این نیست که باخت‌های 4 تایی پشت سر هم رو فراموش کردم، آره، علی دایی همون کسی بود که همه آرزومون کنار رفتنش بود، اما مقایسه که بکنیم، اون تیم هیچی نداشت! با اون بازیکنای نصفه و نیمه، حتی با تاکتیک‌های نه چندان کارآمد، تونست جام حذفی رو بگیره، حالا با این تیم که همه چی داره، می‌تونه بهتر نتیجه بگیره ...

ما تجربه‌ی تیم پرستاره‌ی ناموفق رو داشته‌ایم تو لیگمون (استیل‌آذین)
    اما تجربه‌های موفق هم دیده شده ... (مثل استقلال، سپاهان و ...)

من فکر می‌کنم حالا که نمی‌تونیم ستاره‌ها رو بدیم دست یه مربی بزرگ تا ازشون یه تیم بسازه، حداقل کسی رو بیاریم که به کار با ستاره‌ها آشنا باشه و بتونه تیم رو جمع کنه ...

10. 10 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مورد بعدی سپاهانه ... موفقیت سپاهان هم درصدیش از ثبات مدیریتی، بخشیش از خلاقیت‌های فردی بازیکنا و شانس، و درصدیش هم از توانایی‌های کرانچار و دستیارانش بود ... اما باز من نمی‌تونم نقش کرانچار (کرانیکار) رو اون قدر زیاد بدونم، چون همین آدم تو پرسپولیس چیز خاصی برای ارائه کردن نداشت، چه طور میشه که از اواسط فصل تیم بوناچیچ رو تحویل می‌گیره و قهرمان می‌کنه ؟! یه چیزی مثل چلسی دی متیو که تیم ویلاش بواش رو قهرمان کرد. به هیچ وجه نمیشه این قهرمانی رو حاصل مطلق تفکرات دی متیو دونست.
    ...اما مقایسه که بکنیم، اون تیم هیچی نداشت!
    کوروشی در حق کرانچار اجحاف کردی / قرارمون این نبود

زمانی که کاشانی در اقدامی کاملا مبتدیانه و غیر حرفه ای کرانچار رو برکنار کرد و دایی رو آورد اگر اشتباه نکنم تیم دوم یا سوم جدول بود ، همون تیمی که به قول خودت هیچی نداشت ! من فکر میکنم اگر امکانش بود که این پرسپولیس به کرانچار داده بشه اونوقت میشد دید که چه مربی خوبی هست از بعد فنی ( از لحاظ اخلاقی و شخصیتی فکر میکنم نوع برخورد ستودنیش با اخراج نابجاش رو همه خاطرمون باشه )

خارج از بحث : با در نظر گرفتن سطح یورو و مسابقاتش ، حالا چطوری یک فصل لیگ بی کیفیت ایران رو تحمل کنیم ؟ یعنی این یکماه یورو به منزله ی بدنسازی پیش فصل بوده برای ما تماشاگران که بتونیم یک فصل لیگ ایران رو تحمل کنیم ؟

12. 3 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ما تجربه‌ی تیم پرستاره‌ی ناموفق رو داشته‌ایم تو لیگمون (استیل‌آذین)
    اما تجربه‌های موفق هم دیده شده ... (مثل استقلال، سپاهان و ...)
    پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایرانیه
    در صورتی که استیل‌آذین کلا "1000تا" طرفدار هم نداشت
    که اونام اکثرا پرسپولیسی بودن
    استیل‌آذین نتیجه نگرفت چون هیچی نداشت الا پول
    ولی سپاهان و استقلال نتیجه گرفتن،
    چون هم مدیر داشتن، هم طرفدار و هم پرستیژ قهرمانی
    پرسپولیس هم میتونه موفق بشه
    چون تمام فاکتورهای لازم برای قهرمانی رو داره
    به قول آلمانی‌ها ما قهرمانیم!:دي

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

اگه دايي سرمربي بشه احتمالا خلعتبري هم به تيم اضافه ميشه چون خلعتبري يكي از بازيكناي محبوب دايي توي تيم ملي بود. به نظرم تو گزينه هاي ايراني دايي از همه بهتره فقط مسئله مهم ، مشكل احتمالي دايي با كريمي و مهدوي كيا و... هست . اميد وارم هر چي به صلاحه اتفاق بيوفته ديگه زمانو نبايد بيشتر از اين هدر داد.

16. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •