من هم تبریک میگم
نکات بازی رو که دوستان اشاره کردن ولی خداییش تیرک دروازه هم نقش خودشونو به خوبی ایفا کردند
واقعا سه بار توپ به تیرک دروازه ما خورد؟
ولی خوب بودیم یه جا شنیدم سید مهدی گفته رختکن ما وقتی میبریم با وقتی میبازیم هیچ فرقی نمیکنه؟ چرا؟![]()
من هم تبریک میگم
نکات بازی رو که دوستان اشاره کردن ولی خداییش تیرک دروازه هم نقش خودشونو به خوبی ایفا کردند
واقعا سه بار توپ به تیرک دروازه ما خورد؟
ولی خوب بودیم یه جا شنیدم سید مهدی گفته رختکن ما وقتی میبریم با وقتی میبازیم هیچ فرقی نمیکنه؟ چرا؟![]()
من تبریک میگم هر چند کمی دیره
فقط بازگشت یه آندو کل میانه میدان رو در اختیار داشتیم قبلا هم گفتم نبود آندو بیشتر از مجیدی و جباری ضرر میزنه به استقلال
امیدوارم دیگه مصدوم نشه
آمین
با یه بازی با برنامه میتونیم الجزیره حرفه ای رو ببریم و روحیه خیلی خوبی واسه ادامه کار تو لیگ و آسیا پیدا کنیم.
خدا کنه شاهد اشتباهات فردی نباشیم و بچه ها با دقت بازی کنن و وسط زمین مثل همیشه با جنگندگی نفس عربها رو بگیرن!
منتظر انتقام شیرین استقلال از عربها در 4شنبه شب هستیم.
جواب الجزیرهایها را در امارات میدهیم
زندی: فرمان قهرمانی استقلال دست ما نیست/باید گوش به زنگ نتایج سپاهان باشیم
خبرگزاری فارس: هافبک استقلال گفت: متاسفانه فرمان قهرمانی استقلال دست خودمان نیست.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، فریدون زندی در مورد شرایط استقلال و بازی این تیم مقابل الجزیره صحبت های زیر را مطرح کرده است:
*استقلال با یک نتیجه پرگل صبا را شکست داد، در خصوص بازی صحبت کنید.
این مسابقه به لحاظ امتیازی برای ما ارزش زیادی داشت و میخواستیم که سه امتیاز آن را به دست بیاوریم تا از سپاهان دور نشویم. البته از نتایج بازیهای سپاهان و تراکتورسازی هم اطلاع داشتیم و به خاطر همین انگیزه زیادی برای پیروزی در این بازی داشتیم. خدا را شکر که موفق به شکست صبا شدیم و فاصلهمان با سپاهان یک امتیاز شد اگرچه که تلاشمان حالا بر این است تا در بازیهای آینده این فاصله یک امتیازی را هم از بین ببریم.
*مقابل تیم خوب صبا شاهد فوتبال تهاجمی از استقلال بودیم که از همان دقایق ابتدایی منجر به برتری استقلال نسبت به صبا شده بود.
اول از همه اینکه ما برای این بازی خیلی انگیزه داشتیم، به خاطر همین همه تمرکزمان را به کار گرفتیم تا بتوانیم با یک فوتبال منسجم به نتیجه دلخواهمان برسیم. ما به سه امتیاز این بازی نیاز داشتیم و به خاطر همین شروع خوبی داشتیم. در چند بازی قبلی اول گل خورده بودیم و بعد جبران کردیم، اما وقتی انگیزه بالا باشد، دیگر حریف نمیتواند کاری از پیش ببرد اگرچه که خیلی از همان گلهایی هم که خوردیم به خاطر بدشانسی بود.
*در این بازی باز هم پاس گل دادی و البته شوتزنی هم کردی!
من دوست ندارم که از خودم تعریف کنم یا در مورد خودم حرف بزنم. همه هدف فریدون زندی این است که به تیم کمک کند و پاس گل یا شوتزنی هم کاری است که باید انجام بدهد و به خاطر همین سعی میکنم مهارتهایم را به بهترین نحو انجام دهم.
*بازگشت جباری را به خط هافبک استقلال، پس از اضافه شدن آندرانیک تیموریان چطور دیدی؟
آندو که از هفته پیش به ما اضافه شد و خوب عمل کرد و حالا جباری رسیده. حضور این دو برای تیم خیلی مهم است، اما بعد از مصدومیت همیشه بازیکن به زمان و فرصت بیشتر نیاز دارد تا به ایدهآل خود برسد که امیدوارم این دو هم خیلی زود به آن برسند.
*حالا به یک امتیازی سپاهان رسیدید. فکر میکنی سپاهان در 4 هفته باقیمانده امتیاز از دست بدهد تا استقلال بتواند در مجموع امتیازگیریاش به قهرمانی برسد؟
ما به یک امتیازی سپاهان رسیدهایم ولی متأسفانه "فرمان" قهرمانی دست ما نیست. تنها اهرمی که دست ماست این است که امتیاز 4 بازی پیشرویمان را بگیریم و گوش بزنگ باشیم تا سپاهان در ادامه بازیهایش امتیاز از دست بدهد.
*روز چهارشنبه هم رویاروی الجزیره امارات قرار میگیرید. ارزیابیات از این بازی چیست؟
ما باید در امارات به آنها جوابی محکم بدهیم چرا که آنها حق ما را در آزادی گرفتند. آن روز ما خیلی خوب بازی کردیم، اما نتیجه به نفع الجزیره شد. متأسفانه فوتبال اینطوری است و به بازی زیبا امتیاز نمیدهند ولی ما 3 امتیاز بازی برگشت را میگیریم تا شرایطمان را هم در جدول بهتر کنیم.
*صحبت پایانی؟
انشاءا... در 4 بازی آخر هواداران حمایت کاملی از تیم داشته باشند. ما به 12 امتیاز پیشرویمان نیاز داریم و هواداران هم باید بدانند که حضورشان در این بازیها اهمیت زیادی دارد.
پرسپولیس به نفع خودش بازی کرد نه ما
مظلومی: توقع داشتم پاداش قهرمانیمان را میدادند/چکها پاس نشود دچار مشکل میشویم
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت: توقع داشتم قبل از بازی این هفته با الجزیره پاداش جام حذفی داده میشد و تیم با انگیزه بهتری به امارات میرفت.
به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی در حاشیه تمرین استقلال گفت: اوضاع تیم خوب است و با توجه به برد روحیه بخشی که مقابل صبا داشتیم خود را برای بازی با الجزیره آماده میکنیم. متاسفانه به دلیل بارندگی که در این 2،3 روز پیش آمده نتوانستیم تمرین تاکتیکی انجام دهیم. امیدوارم بچهها بدن خود را در شرایط ایدهآل حفظ کنند و بتوانیم تلافی بازی رفت در تهران را در بیاوریم.
وی افزود: فرصتهای خوبی را در تهران از دست دادیم. امیدوارم بازیکنان در امارات با آرامش و تمرکز بهتری کار کنند. الجزیره نقاط قوتی دارد که باید آنها را ببندیم و نقاط ضعفی دارد که در تهران از آنها استفاده نکردیم. الجزیره را به خوبی آنالیز کردهایم و از این تیم شناخت داریم.
سرمربی استقلال در مورد وضعیت تیموریان، جباری و رحمتی عنوان کرد: رحمتی مشکلی ندارد و خوشبختانه آندو و جباری رسیدهاند. موقعی که این مهرهها را از دست دادیم دچار مشکل شدیم اما با بازگشت آنها تیم روحیه دیگری گرفته و دست ما هم باز شده و از اینکه دوباره به جمع ما بازگشتند خوشحالیم.
مظلومی در مورد پیش بینیها در خصوص قهرمانی استقلال در لیگ برتر و همچنین رقابت با سپاهان و تراکتورسازی تصریح کرد: ما 4 فینال در پیش داریم که باید این 4 بازی را ببریم. نباید کاری به دیگران داشته باشیم و نگذاریم اتفاقاتی که برای دیگران رخ داده برای ما رخ دهد. حق این بازیکنان قهرمانی است و ما باید آن را به دست آوریم. در طول فصل امتیازهایی از دست دادیم که این مسئله ما را اذیت کرد.
سرمربی آبی پوشان اظهار داشت: زمانی که به فشردگی مسابقات اعتراض میکردیم میگفتند چرا این حرفها را میزنید. در حالی که 2،3 ماه گرفتار این مسئله بودیم اما اکنون میبینید که رقبای ما که به تازگی بازیهایشان فشرده شده صدایشان در آمده است. برخی دوستان میگویند چرا پرویز مظلومی بهانه میآورد و این حرفها را میزند اما اکنون که خارجیها هم این اعتراضها را میکنند، تحلیل و نقد کنند. برای بازی با الجزیره پنج شنبه به تهران باز میگردیم و یکشنبه هم باید مقابل شاهین بازی کنیم و ما فقط یک روز فرصت تمرین داریم.
مظلومی در پاسخ به این سؤال که اگر استقلال قهرمان نشود چه کسی را مقصر میداند گفت: دنبال مقصر نیستیم. بازیهای فشرده خیلی به ما لطمه زد. این فشردگی باعث شد هم مصدوم و هم امتیاز از دست بدهیم. کار سختی پیش رو داشتیم. ما به ناچار دو بازی در پلی آف لیگ آسیا داشتیم و در فینال جام حذفی هم بودیم و همه اینها باعث شد از کورس عقب بمانیم و صدر را از دست بدهیم. به هر حال برنامه ریزی است که صورت گرفته و نمیشود حرفی زد.
مظلومی در این باره که گفته میشود دستهایی هست که نگذارند استقلال قهرمان شود و نتیجه بگیرد گفت: این نظری است که گفته شده و قابل احترام است اما در فوتبال همیشه چنین چالشهایی وجود دارد. معمولا تیمهایی که نتیجه میگیرند موانعی سد راهشان است. من فقط تمرکزم روی تیم خودم است و کاری به این مسائل ندارم.
سرمربی استقلال درباره ضعف خط دفاع استقلال در بازی با صبا گفت: بعد از 3 گلی که به صبا زدیم باز هم موقعیت گل داشتیم اما استفاده نکردیم. در بازی با صبا مهاجمان این تیم از دفاع ما رد نشدند و از شوت از راه دور موقعیت کسب کردند که آن هم به خاطر این بود که خط هافبک ما خالی شد و اجازه شوت زنی به آنها دادند.
مظلومی درباره اینکه 7 بازیکن جدید به تیم ملی دعوت شدند ولی از استقلال بازیکنی دعوت نشد خاطرنشان کرد: بازیکنان استقلال قبلا به تیم ملی دعوت شدهاند. البته ما باز هم بازیکنان لایقی داریم که به تیم ملی دعوت شوند و به این مسئله افتخار هم میکنم اما فکر میکنم کیروش ملاحظه تیمهای آسیایی را کرده است.
وی در جواب به این پرسش که استقلال برای رسیدن به قهرمانی به چند امتیاز نیاز دارد، گفت: کار سختی در پیش داریم. باید دید تیمهای دیگر چه نتیجهای میگیرند. استقلال نشان داده کارهای سخت را بهتر انجام میدهد.
مظلومی در خصوص اینکه آیا قبول دارد پرسپولیس مقابل سپاهان به نفع استقلال بازی کرد گفت: پرسپولیس به نفع خودش بازی کرد. آنها باید میبردند تا به وضعیت خود در جدول سر و سامان دهند. در مجموع 2 تیم بازی خوبی نمایش گذاشتند.
سرمربی استقلال درباره اینکه برخی بازیکنان این تیم بعد از نیم فصل دوم دچار افت شدند اظهار داشت: این افتها را میبینیم و روی بازیکنان نظارت داریم. به آنهایی که افت داشتند تمرین بیشتری دادیم. برخی بازیکنان هستند که چون بازی نمیکنند از لحاظ روحی دچار مشکل میشوند اما ما با آنها مدام در حال صحبت هستیم.
مظلومی افزود: عدهای ایراد میگیرند که ما نفرات خود را زیاد تغییر میدهیم اما این وی را در نظر نمیگیرند که با توجه به فشردگی مسابقات باید از همه توان خود استفاده کنیم. بازیکنان هم باید به فکر خود باشند و نگذارند دچار افت شوند.
مظلومی در خصوص مشکلات مالی و اینکه بازیکنان استقلال از اینکه به آنها پاداشی داده نمیشوند گلایه دارند، گفت: من معتقدم که چنین مسائلی خوب نیست. تیمی مثل استقلال که این همه هوادار دارد و همه از این تیم توقع دارند که نتیجه بگیرد باید مشکلات از سر راهش برداشته شود. متاسفانه همه این موارد را نمیبینند.
این مربی اضافه کرد: از لحاظ روحی مرتب در حال صحبت با بچهها هستیم. از طرفی هم شاهد هستم که مسئولان باشگاه تلاش میکنند تا مشکلات را برطرف کنند. یکی از مشکلاتی که بچهها به آن اشاره میکنند این است که بعد از قهرمانی در جام حذفی قول داده بودند پاداش دهند اما این اتفاق نیفتاد و همین مسئله باعث شده که بگویند برد و باخت فرقی نمیکند. به هر حال از هیئت مدیره و همچنین آقای عباسی وزیر ورزش درخواست میکنم مشکلات استقلال را برطرف کنند و نگذارند که دیر شود.
مظلومی گفت: توقع داشتم قبل از بازی چهارشنبه این هفته با الجزیره حداقل پاداش جام حذفی داده میشد و تیم با انگیزه بهتری به امارات میرفت. دنبال بهانه نیستم و بچهها نیز بارها نشان دادند که تیم را دوست دارند و برای آن زحمت میکشند اما شاهد بودم که فتح الله زاده به بازیکنان و کادر فنی چک داده و اگر این چکها پاس نشوند بچهها دچار مشکل روحی میشوند.
وی در پایان در خصوص درگذشت علی مودت پیشکسوت فوتبال و مطبوعات ورزشی گفت: درگذشت او را تسلیت میگویم. من با او در تبریز هم دوره بودم. مودت انسان وارستهای بود و تقدیر این طور بود که از بین ما برود. قصد داشتم در مراسم تشییع پیکر او شرکت کنم که به دلیل تمرین استقلال موفق نشدم اما بعد از تمرین به بهشت زهرا میروم.
حنیف و آندو و فریدون مگه چشونه؟
آندو که ارمنیه
فریدون هم اصلا میگیم ایرانی نیست
حنیف هم که موهاش طوری نیست
اصلا این رئیس کمیته انضباطی داغونه ها
تو نود که عادل خوب چیزش کرد![]()
عنايتي: پيشنهاد استقلال ويژه است
مهاجم تيم فوتبال صباي قم ميگويد اگر استقلال به او پيشنهاد دهد به صورت ويژه آن را بررسي ميکند.
غلامرضا عنايتي در گفتوگو با ايسنا در رابطه با بازي تيمهاي استقلال و صبا، اظهار کرد: جمعه تماشاگران حاضر در ورزشگاه و بينندگان تلويزيوني بازي خوبي ديدند. ضمن اين که اين بازي دو قسمت داشت. نيمه نخست متعلق به استقلال بود و آنها توانستند با موقعيتهاي 40 درصدي و با استفاده از تجربهشان سه گل را به ثمر برسانند. نيمه دوم همه در اختيار ما بود و اگر تير دروازه همکاري ميکرد، حقمان باخت نبود. علاوه بر اين که سه توپ ما به تير دروازه خورد چند توپ را هم رحمتي گرفت و اين مساله نشان داد که بدشانس بوديم.
"مهاجم صبا قبل از بازي دچار مصدوميت بود". عنايتي در همين رابطه گفت: هنگام گرم کردن روي پايم کمي تير کشيد، حتي با کاپيتان تيم صحبت کردم تا بازي نکنم، اما مرتضي کاشي گفت که بازي کنم تا حرف و حديثي پيش نيايد. اين درد تا پايان بازي همراه من بود و حتي نميتوانستم به خوبي استارت بزنم. با همان مصدوميت بازي کردم تا حرف و حديثي ايجاد نشود.
مهاجم صباي قم درباره شرايط صبا و اين که آيا فکر ميکرد چنين نتايجي توسط صباي رقم خورد، گفت: وقتي که به اين تيم آمدم، مانند ساير افراد فکر ميکردم و احساس ميکردم که بايد براي نيفتادن بجنگيم. به شجاعت ويسي بايد آفرين گفت. معمولا يک فرد در اولين فصل سرمربيگرياش سعي ميکند انتخابي کند که در سال آينده بتواند پيشنهادهاي خوبي داشته باشد، اما ويسي اين ريسک را کرد و از بازيکنان جوان استفاده کرد. او حتي از ليگ استاني بازيکن جذب کرد و با شناختي که از آنها داشت ميدانست که نتيجه ميگيرد.
وي افزود: در حال حاضر 30 هفته است که از رده پنجم پايينتر نيامدهيم و اين مساله نشان ميدهد که ويسي با برنامه کار کرده است. اگر کمي تجربه تيم ما بالا بود در حال حاضر بايد براي قهرماني ميجنگيديم. بايد به شجاعت مثال زدني ويسي تبريک گفت: او انرژي قابل توجهي براي تيم صرف ميکند، اميدوارم پايان فصل با کسب سهميه بتوانيم جواب زحمات او را بدهيم.
عنايتي درباره ديدار هفته آينده صبا برابر نفت تهران و رقابتي که با اين تيم براي کسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا دارند گفت: اين بازي فينالي براي کسب سهميه است و در ديدار روز جمعه ما مقابل نفت تهران تا 90 درصد مشخص ميشود که مي توانيم سهميه بگيريم يا خير. اگر بتوانيم نفت را شکست دهيم، بخش زيادي از راه را طي ميکنيم. بايد اين بازي را فراموش و خودمان را براي رويارويي با نفت تهران آماده کنيم.
بازيکن صبا درباره سرنوشت قهرماني ليگ نيز گفت: بسيار سخت است. استقلال، سپاهان و تراکتورسازي سه ضلع مثلث قهرماني هستند و هر سه تيم با انگيزهاند. تيمي که کمتر اشتباه کند، قهرمان ميشود و هر کسي که لغزش داشته باشد، جام را از دست ميدهد. اميدوارم که حق به حقدار برسد.
وي در پاسخ به اين سوال که دوست دارد چه تيمي قهرمان شود؟ گفت: من دوست دارم صبا قهرمان شود.
بازيکن اسبق استقلال درباره احتمال حضورش در فصل آينده در استقلال بيان کرد: پيشنهاد استقلال ويژه است و اگر پيشنهاد بدهند، با دقت کامل بررسي ميکنم. با توجه به حرکاتي که تماشاگران قبل از بازي داشتند و مرا شرمنده کردند، احساس کردم که هواداران مرا دوست دارند. من هم عاشق آنها هستم. بنابراين خيلي ويژه روي اين پيشنهاد فکر ميکنم.
مهاجم صباي قم درباره علت استقبال نشدن از بازيهاي اين تيم در قم نيز بيان کرد: علت اين موضوع کاملا مشخص است. هواداران هنوز اين تيم را نپذيرفتند و احساس ميکنند که اين تيم غريبه است که در تهران تمرين و در قم بازي ميکند. امکانات استان قم در حد يک تيم ليگ برتري نيست و بايد مردم قم قبول کنند که براي رسيدن به هدفشان بايد صبوري کنند و تيم را مورد حمايت خود قرار دهند تا کم کم اين تيم قوي ميشود. اگر به يکباره بازيکنان بومي وارد اين تيم شوند، مطمئنا به ليگ يک سقوط ميکند و کار بدتر ميشود.
وي ادامه داد: فعلا بايد اين تيم را قبول کنند و براي بعد آن برنامهريزي کنند. در حال حاضر اگر بخواهيم در قم اردو برگزار کنيم، زمين مناسبي پيدا نميشود و بايد در زمين اصلي تمرين کنيم که کيفيت آن هم بسيار پايين است و با دو بار تمرين کردن غير قابل استفاده ميشود. صبا براي قم است، اما با وجود اين که 30 دقيقه در ردههاي بالاي جدول حضور داريم، اما حمايت نميشويم و هنگامي که براي يک مسابقه به ميدان ميرويم به علت تعداد کم تماشاگران انگيزهمان را از دست ميدهيم. حداکثر 200 تماشاگر در ورزشگاه حاضر ميشود که 180 نفر آنها از دوستان خودمان و 20 نفر ديگر هم از کارکنان ورزشگاه هستند. اميدوارم که مردم قم در اين چهار بازي سرنوشت ساز حمايت کنند، سرنوشت خيلي از بازيکنان ما در گرو اين چهار بازي است.
غلامرضا عنايتي در پاسخ به اين سوال که شرايط صبا را در فصل آينده چگونه پيشبيني ميکند، گفت: اگر بخواهند مثل امسال حمايت کنند، شرايط سخت ميشود. امسال قرارداد بسياري از بازيکنان حدود 30 ـ 40 ميليون بود، اما با اين حال مشکل مالي داريم. صبا اگر آسيايي شود و بخواهد نتيجه بگيرد، بايد 6 ـ 7 بازيکن خوب جذب کند تا بتواند از حيقيت فوتبال ايران دفاع کند. اگر برنامهريزي خوبي باشد، اما بودجه مناسب وجود نداشته باشد، مشکل ايجاد ميشود. اميدوارم مسئولان صبا و استاندار قم که ارادت خاصي نسبت به او دارم جديتر به صبا توجه کنند تا هم در ليگ و همچنين به اميد خدا در آسيا نتيجه خوبي بگيرد.
گفتنی ها رو دوستان گفتند ...
واقعا تاثیر اندو توی تیم به خوبی مشخص شد .
اگه امسال مصدومیت سراغمون نمی امد احتمالا قهرمانیمون مسجل شده بود !
بازی با الجزیره هم اگه ببریم امید برای حتی اول شدن توی گروه هم هست . هر چند دومی هم با توجه به اوضاع خیلی خوبه .
به امید قهرمانی در لیگ .
برای رویارویی با الجزیره
کاروان استقلال بدون انگشتنگاری وارد امارات شد
خبرگزاری فارس: کاروان تیم فوتبال استقلال بدون انگشتنگاری از فرودگاه وارد خاک امارات شد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، کاروان تیم استقلال صبح امروز و برای بازی روز چهارشنبه خود مقابل الجزیره به امارات سفر کرد.هواپیمای حامل تیم استقلال ساعت 9:15 در فرودگاه امارات به زمین نشست.
با هماهنگیهای انجام شده، استقلالیها بدون انجام انگشتنگاری و چشمنگاری از طریق بخش VIP فرودگاه وارد خاک امارات شدند.
مسئولان تیم الجزیره با شاخههای گل از استقلالیها استقبال کرده، ضمن اینکه دو ماشین شخصی برای مدیرعامل و مدیریت تیم نیز مهیا شده بود تا آنها را به هتل برساند.استقلالی بعد از دریافت بارهایشان، سوار بر اتوبوس شدند تا به سمت ابوظبی حرکت کنند.
به دلیل همزمانی با بازی استقلال و الجزیره
دیدار سپاهان و لخویا از شبکه سه پخش نمیشود
خبرگزاری فارس: دیدار تیمهای سپاهان و لخویا از شبکه سه سیما پخش مستقیم نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، تیم سپاهان امشب ساعت 22:30 از تهران راهی قطر می شود تا چهارشنبه هفته جاری از هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا ساعت 20 به وقت ایران به مصاف لخویا رود.
با توجه به اینکه ساعت برگزاری بازی سپاهان تقریبا همزمان با برگزاری بازی استقلال با الجزیره امارات است مسابقه تیم اصفهانی با لخویا از شبکه سه سیما پخش نمی شود و تاکنون قرار است این دیدار از شبکه استانی اصفهان و شبکه تماشا پخش شود.
البته مسئولان باشگاه سپاهان در تلاش هستند با رایزنی و جلب موافقت شبکه دو سیما مسابقه با لخویا از این شبکه پخش مستقیم شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)