دوستان کسی می دونه برای بازی بهترین تنظیماتی که می شه برای گرافیک کرد چیه؟من هنوز درست این کنترل پنل amd رو نفهمیدم!مثلا انتی الایزینگ رو تا اخر می بری بالا.بعد خودش یه تیک داره می گه use application .تیک رو که می ذاری اون عکسی که هست کیفیتش مثل حالت Minimum می شه.یعنی اون تیک رو بذاریم اتومانیک با تنظیمات بازی set می شه؟
این سه تا گزینه هم اگه کسی می دونه فرقشون و اینکه دقیقا کارشون چیه بگه ممنون می شم:
1)تو قسمت gaming performance قسمت 3d setting .عکسی که تو این قسمت گذاشته دقیقا مثل قسمت anti-alaising هست.ولی فکر کنم فرق داشته باشه.کلا کار این قسمت چیه؟به نظر خودم باید تنطیمات کلی باشه
2)تو قسمت انتی الایزینگ یه تیک داره نوشته morphological filtering.این چی کار می کنه دقیقا؟
3)فرق قسمت anti alaising و anti alaising mode چیه؟هر دو باید یه چیزی باشن ولی چرا دو قسمته و عکسهای sample ای هم که گذاشته فرق دارن!
4)anistropic filtering مربوط به چیه؟
در اخر گیمرهای حرفه ای چه تنظیماتی رو پیشنهاد می کنن؟!!همه رو زیاد کنم یا بعضی وقتها بهتره تنظیمات رو به عهده بازی بذاریم برای کیفیت بهتر؟
راستی مثلا من یه بار همه رو زیاد کردم و وقتی فریم ریت گرفتم یه بازی قئیمی مثل rainbow six vegas 2 با اون تنطیمات حتی بعضی وقتها کمتر از 25-30 فریم می داد!البته تنظیمات خود بازی هم تقریبا max بود