تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 314 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

دوستان کسی می دونه برای بازی بهترین تنظیماتی که می شه برای گرافیک کرد چیه؟من هنوز درست این کنترل پنل amd رو نفهمیدم!مثلا انتی الایزینگ رو تا اخر می بری بالا.بعد خودش یه تیک داره می گه use application .تیک رو که می ذاری اون عکسی که هست کیفیتش مثل حالت Minimum می شه.یعنی اون تیک رو بذاریم اتومانیک با تنظیمات بازی set می شه؟
    این سه تا گزینه هم اگه کسی می دونه فرقشون و اینکه دقیقا کارشون چیه بگه ممنون می شم:
    1)تو قسمت gaming performance قسمت 3d setting .عکسی که تو این قسمت گذاشته دقیقا مثل قسمت anti-alaising هست.ولی فکر کنم فرق داشته باشه.کلا کار این قسمت چیه؟به نظر خودم باید تنطیمات کلی باشه
    2)تو قسمت انتی الایزینگ یه تیک داره نوشته morphological filtering.این چی کار می کنه دقیقا؟
    3)فرق قسمت anti alaising و anti alaising mode چیه؟هر دو باید یه چیزی باشن ولی چرا دو قسمته و عکسهای sample ای هم که گذاشته فرق دارن!
    4)anistropic filtering مربوط به چیه؟

در اخر گیمرهای حرفه ای چه تنظیماتی رو پیشنهاد می کنن؟!!همه رو زیاد کنم یا بعضی وقتها بهتره تنظیمات رو به عهده بازی بذاریم برای کیفیت بهتر؟
    راستی مثلا من یه بار همه رو زیاد کردم و وقتی فریم ریت گرفتم یه بازی قئیمی مثل rainbow six vegas 2 با اون تنطیمات حتی بعضی وقتها کمتر از 25-30 فریم می داد!البته تنظیمات خود بازی هم تقریبا max بود

داره خودمونی میشه Prince.Kourosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

[QUOTE=amin666;6872146]دوستان کسی می دونه برای بازی بهترین تنظیماتی که می شه برای گرافیک کرد چیه؟..../QUOTE]

سلام به دوستان گل و گلاب خودم

من تازه عضو شدم امیدوارم که تاپیک رو مثل روزهای اولش بچرخونیمالبته با کمک هم چون از اول تاپیک تمام پستها رو تقریبا خوندم....

علت عضویتم هم این بود که جدیدا خواستم لپتاپ بگیرم اما خیلی قیمتها گرون بوداین بود که یه لپتاپ دست دوم خواستم بخرم خیلی مدلها رو زیر رو کردم کلی تو نوت بوک چک و سایت های توماسون وآناند و پس مارک .... رفتم آخر سر هم فکر کنم انتخاب خوبی کردم و این لپتاپ رو خریدم البته فروشنده واقعا پول لازم بود وگرنه به این مفتیا نمیفروختش

بگذریم من خودم یه جورایی تو اورکلاک کار کردم قبلا هم سیستم جی فورس کار کردم هم با ای تی آی ایشالا امین جان تو پستهای بعدی درمورد گرافیک و اورکلاک کردن گرافیک این لپتاپ صحبت میکنم تا بقیه دوستان یه لپتاپ گیمینگ حرفه ای رو تجربه کنن(البته با مبلغی خیلی خیلی کمتر از گمینگ لپتاپهای برند های دیگه)

فقط یه مشکل داشتم برای توضیح اونم اینکه عکسا رو دوستان تو خود این سایت چطور آپ میکنید؟ چون امکان آپلود کردن عکس رو تو این سایت نتونستم پیدا کنم تا درباره اورکلاکینگ گرافیک مطلبی رو بنویسمممنون میشم اگه به من تو این زمینه کمک کنید و یهخواهش دیگه هم داشتم هروقت آپدیت لپتاپ این سری رو دید لینکش رو بذارید دوستان استفاده کنن
    حالا میریم اصل ماجرا
    فعلا درباره اورکلاک صحبتی نمیکنم اما بهترین تنظیم کارت 6770 رو اینجا میارم اورکلاک ایشالا واسه پستهای بعدی
    من این حالت رو بر اساس آزمونو خطا با استفاده از نرم افزار بنچمارکینگ پرفورمنس تست انجام دادم و نتیجه خیلی عالیی گرفتم به ترتیب گامهای زیر رعایت شود:
    1-بعد از راست کلیک و گرافیک پراپرتی میرید بالای صفحه سمت راست پرفورمنس رو انتخاب میکنید گزینه ادونس ویو رو انتخاب کنید

2-تو قسمت تبهای سمت چپ گزینه گیم رو انتخاب کنید تری دی اپلیکشن ستینگ رو میگم

3- به ترتیب انتی الیاسینگ رو یه بار رو 2 ایکس انتخاب کنید فیلتر پایینش رو روی استاندارد بذارید و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو انتخاب کنید

4-انسیوتروپیک فیلتر رو بزارید رو 2 ایکس مثل مرحله بالا و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو بزنید

5-کاتالیست ای آ رو رو پرفورمنس بذارید و انیبل سورفیس اپتیمال رو تیک بزنید

6- ویت فور ورتیکال رو بیارید رو آف آن لس اپلیکشن....

7- انتی الیاسینگ مود رو بیارید رو پرفورمنس

8-اوپن جی ال سستینگ هم تیک تریبل بافرینگ رو بذارید

خسته شدید؟ خوشحال باشید پس کار دیگه تمومه با این تنطیمات میتونی هر بازی رو بزنی اما هنوز نمیشه بترکونیش که تو پستهای اینده درمورد اورکلاک 6770 راهکاراشو میگم که برید حالشو ببرید

حالا هرکی که از این پستم راضییه یه تشکر یادش نره هرکی هم ناراضیی که بهم بگه دلیلش چی بوده

3. 4 کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

6090
    اما بقیه سوالهامو هم ممکنه جواب بدی؟
    آخه یه فایل رو دانلود میکنم دیگه؟حالا این فایل رو کجا نصب کنم یا کپی کنم؟

ممنونم
    مشکلی پیش نمیاد دوست من
    شما 1فایل EXE دانلود میکنی بعد با کلیک روش مراحل نصب رو طی میکنی منظورت از اینکه کجا باید نصب کنی رو متوجه نمیشم

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

6090
    اما بقیه سوالهامو هم ممکنه جواب بدی؟
    آخه یه فایل رو دانلود میکنم دیگه؟حالا این فایل رو کجا نصب کنم یا کپی کنم؟

ممنونم
    از این لینک میتونی تمامی اپدیت های درایو رو دانلود کنی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=Prince.Kourosh;6872515]
    دوستان کسی می دونه برای بازی بهترین تنظیماتی که می شه برای گرافیک کرد چیه؟..../QUOTE]

سلام به دوستان گل و گلاب خودم

من تازه عضو شدم امیدوارم که تاپیک رو مثل روزهای اولش بچرخونیمالبته با کمک هم چون از اول تاپیک تمام پستها رو تقریبا خوندم....

علت عضویتم هم این بود که جدیدا خواستم لپتاپ بگیرم اما خیلی قیمتها گرون بوداین بود که یه لپتاپ دست دوم خواستم بخرم خیلی مدلها رو زیر رو کردم کلی تو نوت بوک چک و سایت های توماسون وآناند و پس مارک .... رفتم آخر سر هم فکر کنم انتخاب خوبی کردم و این لپتاپ رو خریدم البته فروشنده واقعا پول لازم بود وگرنه به این مفتیا نمیفروختش

بگذریم من خودم یه جورایی تو اورکلاک کار کردم قبلا هم سیستم جی فورس کار کردم هم با ای تی آی ایشالا امین جان تو پستهای بعدی درمورد گرافیک و اورکلاک کردن گرافیک این لپتاپ صحبت میکنم تا بقیه دوستان یه لپتاپ گیمینگ حرفه ای رو تجربه کنن(البته با مبلغی خیلی خیلی کمتر از گمینگ لپتاپهای برند های دیگه)

فقط یه مشکل داشتم برای توضیح اونم اینکه عکسا رو دوستان تو خود این سایت چطور آپ میکنید؟ چون امکان آپلود کردن عکس رو تو این سایت نتونستم پیدا کنم تا درباره اورکلاکینگ گرافیک مطلبی رو بنویسمممنون میشم اگه به من تو این زمینه کمک کنید و یهخواهش دیگه هم داشتم هروقت آپدیت لپتاپ این سری رو دید لینکش رو بذارید دوستان استفاده کنن
    حالا میریم اصل ماجرا
    فعلا درباره اورکلاک صحبتی نمیکنم اما بهترین تنظیم کارت 6770 رو اینجا میارم اورکلاک ایشالا واسه پستهای بعدی
    من این حالت رو بر اساس آزمونو خطا با استفاده از نرم افزار بنچمارکینگ پرفورمنس تست انجام دادم و نتیجه خیلی عالیی گرفتم به ترتیب گامهای زیر رعایت شود:
    1-بعد از راست کلیک و گرافیک پراپرتی میرید بالای صفحه سمت راست پرفورمنس رو انتخاب میکنید گزینه ادونس ویو رو انتخاب کنید

2-تو قسمت تبهای سمت چپ گزینه گیم رو انتخاب کنید تری دی اپلیکشن ستینگ رو میگم

3- به ترتیب انتی الیاسینگ رو یه بار رو 2 ایکس انتخاب کنید فیلتر پایینش رو روی استاندارد بذارید و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو انتخاب کنید

4-انسیوتروپیک فیلتر رو بزارید رو 2 ایکس مثل مرحله بالا و در آخر یوز اپلیکشن ستینگ رو بزنید

5-کاتالیست ای آ رو رو پرفورمنس بذارید و انیبل سورفیس اپتیمال رو تیک بزنید

6- ویت فور ورتیکال رو بیارید رو آف آن لس اپلیکشن....

7- انتی الیاسینگ مود رو بیارید رو پرفورمنس

8-اوپن جی ال سستینگ هم تیک تریبل بافرینگ رو بذارید

خسته شدید؟ خوشحال باشید پس کار دیگه تمومه با این تنطیمات میتونی هر بازی رو بزنی اما هنوز نمیشه بترکونیش که تو پستهای اینده درمورد اورکلاک 6770 راهکاراشو میگم که برید حالشو ببرید

حالا هرکی که از این پستم راضییه یه تشکر یادش نره هرکی هم ناراضیی که بهم بگه دلیلش چی بوده

با این کار به کارت گرافیک فشار نمیاد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

[QUOTE=shy_majid_ir;6874367]

با این کار به کارت گرافیک فشار نمیاد؟
    سلام

نه اگه با تنظیم درست ولتاژ تو اورکلاک کردن درست عمل کنیم هیچی نمیشه 100% تضمینیه

البته سی پی یو رو تونستم اورش کنم اما نمیدونم این سندی بریجها چطورین که زیاد تفاوتی نکردشاید یه دلیلش هم واسه اینه که خودش اور میکنه اتومات....

8. این کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=Prince.Kourosh;6874496]

سلام

نه اگه با تنظیم درست ولتاژ تو اورکلاک کردن درست عمل کنیم هیچی نمیشه 100% تضمینیه

البته سی پی یو رو تونستم اورش کنم اما نمیدونم این سندی بریجها چطورین که زیاد تفاوتی نکردشاید یه دلیلش هم واسه اینه که خودش اور میکنه اتومات....
    رو دمای سیستم چی؟بالا میره؟

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[QUOTE=Prince.Kourosh;6874496]

سلام

دوست عزيز شما تونستي كامل سندي بريج رو پر كني كه بفهمي اوركلاكش چقدر تفاوت داره؟
    در ضمن توصيه اكيدم به شما تا ميتوني جي پي يو اين مدل رو اوركلاك نكنيد
    همينجوريش اچ پي بدجور داغ ميكنه
    احتمال خرابيش ميره بالا
    خلاصه مواظب باش
    موفق باشي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من آخرین ورژن hp simplepass رو از لینک زیر دانلود کردم و نصب کردم اما یعد نصب ارور میده و اجرا نمیشه.
    این ارور رو میده : Program operation error. if problem persists, re-install software
    دوباره هم نصب کردم فایده ای نداشت
    نسخه ای از این برنامه که روی خود لپتاپ هست اجرا میشه اما این نسخه جدید اجرا نمیشه و لپتاپ هم 6190se هست
    مشکل از کجاست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    Tehran

12

[QUOTE=shy_majid_ir;6874500]

رو دمای سیستم چی؟بالا میره؟
    رو دما باید دوتا کار رو انجام بدید اولین کار خرید یه کول پد خوب هستش که قیمتش شاید 50 تومن اب بخوره ودومین و مهمترین کار مسیری که عرض میکنم رو باید برید و اونجا رو اینجوری تغییرش یدید:(البته واسه دوستانی که از صدای فنشون میترسن() این صدا اصلا ترسی نداره خیالتون جمع)

start/all program/hp/hp cool sense

که حالت coolest modeرو واسه هر دوتا شکل انتخاب کنید البته بعدا با نرم افزار ام اس آی و سپفایر که بعدا خواهم گفت میشه فنشو بیشتر کرد که من خودم دیدم دماش تو بدترین حالت زیر 3d mark 11 که خفن ترین بنچمارکی بود که تا حالا به عمرم دیده بودم 73 درجه شد دیگه بازیهای دیگه هم تو همین مایه هاست دمای بالای 85 واسه لپتاپ خطریه فکر نکنم دمای 73 درجه چیزی بشه

13. این کاربر از Prince.Kourosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •