تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 364 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من تلویزیون 57000 دارم 2تا سوال داشتم. اول اینکه چه فلشی باید متصل کرد تا record دستگاه فعال بشه؟ دوم هم اینکه چطور میشه یه فیلم بلوری که روی هارد ریختم رو از روی هارد اجرا کنم؟ حجم فیلم 60 گیگ هست. با تشکر

داره خودمونی میشه عطارد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط مدل های 2012 هدیه دارن و سینمای خانگی میدن این مدل ها 2011 هستن و فقط 7 تا عینک+کنترل جادویی+فیلم 3d
    من پریروز خریدم. فقط 4 تا عینک + کنترل جادوئی. از فیلم هم خبری نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام من میخوام ال جی مدل 42 اینچی که 3 بعدی و اسمارت باشه بگیرم لطف کنید بهم یه مدل خوب معرفی کنید ممنون

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

من پریروز خریدم. فقط 4 تا عینک + کنترل جادوئی. از فیلم هم خبری نیست.

چه مدلی گرفتی؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من تلویزیون 57000 دارم 2تا سوال داشتم. اول اینکه چه فلشی باید متصل کرد تا record دستگاه فعال بشه؟ دوم هم اینکه چطور میشه یه فیلم بلوری که روی هارد ریختم رو از روی هارد اجرا کنم؟ حجم فیلم 60 گیگ هست. با تشکر
    کسی نمیدونه؟

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض عرضه بازی‌های ۳بعدی جدید برای تلویزیون‌های هوشمند سینما ۳بعدی ال‌جی

فارنت: شرکت ال‌جی اعلام کرد که چهار بازی ویدیوئی و ۳ بعدی جدید را برای سری تلویزیون‌های هوشمند سینما سه‌بعدی (Cinema 3D Smart TV) خود عرضه کرده است. بنابر اعلام ال‌جی این بازی‌ها از جمله بازی‌های معروف و محبوب اپ‌استور شرکت اپل و گوگل‌پلی به حساب می‌آیند که اکنون تحت پلتفرم تلویزیون‌های هوشمند سه‌بعدی ال‌جی عرضه شده‌اند و اکنون در تمامی منطقه‌هایی که شرکت ال‌جی تلویزیون‌های هوشمند سینما سه‌بعدی خود را به فروش می‌رساند در دسترس قرار دارد.بنابر اعلام این شرکت این بازی‌های سه‌بعدی شامل بازی‌های Air Penguin,Frisbee Forever ,Burn The City, Downhill Bowling 2 و Diversion است که در فروشگاه ال‌جی اسمارت‌ورلد عرضه شده و اولین حضور سه‌بعدی خود را در محصولات ال‌جی تجربه می‌کنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل این بازی‌های سه‌بعدی توسط کنترل جادویی تلویزیون‌های هوشمند ال‌جی موسوم به مجیک ریموت صورت می‌گیرد که به یک کنترل حسی حرکتی تبدیل شده و با تکان دادن کنترل بازی را به کنترل خود درخواهید آورد. ال‌جی هنوز برای این بازی‌ها که آنها را برای بازی توسط کودکان و نوجوانان آسان توصیف نموده, قیمتی تعیین نکرده است و البته از عرضه بازی‌های بیشتر در ماه آگوست خبر داده است.

farnet.ir

7. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من یک بلو ری 670 کادو گرفتم که با دیویدی و بلو ریها مشکل داره.بیست و پنج تومن پول بلو ری دادم و بعد وسطش ارور cinavia میده و صداشو قطع میکنه واسه دیویدیا که کلا متوقفش میکنه با همین خطا.کسی با این مشکل بر خورد داشته؟راه حلی داره؟زنگم زدم نمایندگی گلد ایران میگه برو اصلشو بخر.بنظرتون تو ایران این حرف جوک نیست.فقط میخواستن تقلب کنن.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

تاريخ عضويتAug 2012پست ها1

سلام دوستان
    من يه دونه 57000 ال جي خريدم منتها كيفيت تصويرش يه مقداري بده زير نويسهاش دورش انگار يه هاله اي هست + تصويرش خيلي واضح نيست و لبه هاي تصاوير انگار اون ظرافت رو نداره
    آخه ما يه ال اي دي ال جي مدل 5400 هم داريم واقعاً كيفيت تصويرش عاليه ولي اين 57000 كيفيت تصوير بالايي نداره و بايد حتماً فاصله خيلي زيادي از تلويزيون داشته باشي كه متوجه كيفيت كمش كمتر بشي!
    به نظرتون علت چي مي تونه باشه؟
    در ضمن من از طريق رسيور تصاوير رو مي گيرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو فيلم هاي سه بعدي كه از رو فلش اجرا ميكنم هر يه ربع يكبار صدا كلا قطع ميشه تا روشن خاموش نكني درست نميشه روشن كه ميكني دوباره روز از نو! چاره چيه بقيه هم همين مشكلو دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز (moammadmajidjoon) باید از یک فلش مرغوب و کاملا استاندارد که اگه از اکسترنال استفاده کنی بهتر است.هارد یا فلش را به تی وی وصل کن و اونو با تی وی فرمت کن در ضمن هاردی که با تی وی فرمت میشه روی هیچ دستگاه دیگری مثله لپ تاپ یا کامپیوتر شناسایی نمیشه بعد از فرمت کردن از دکمه rec روی کنترل برای ظبط کردن استفاده کن.
    در مورد سوال دوم شما هارد خود را به قسمت یو اس بی تی وی متصل کن بعد از بالا آمدن روی فیلم مورد نظر خود اوکی کن و پس از اجرای فیلم اگه دو تا تصویر کنار هم بود از گزینه 3d روی کنترل گزینه پهلو به پهلو را انتخاب کن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •