سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من تلویزیون 57000 دارم 2تا سوال داشتم. اول اینکه چه فلشی باید متصل کرد تا record دستگاه فعال بشه؟ دوم هم اینکه چطور میشه یه فیلم بلوری که روی هارد ریختم رو از روی هارد اجرا کنم؟ حجم فیلم 60 گیگ هست. با تشکر![]()
سلام خدمت همه دوستان و اساتید گرامی. من تلویزیون 57000 دارم 2تا سوال داشتم. اول اینکه چه فلشی باید متصل کرد تا record دستگاه فعال بشه؟ دوم هم اینکه چطور میشه یه فیلم بلوری که روی هارد ریختم رو از روی هارد اجرا کنم؟ حجم فیلم 60 گیگ هست. با تشکر![]()
من پریروز خریدم. فقط 4 تا عینک + کنترل جادوئی. از فیلم هم خبری نیست.
سلام من میخوام ال جی مدل 42 اینچی که 3 بعدی و اسمارت باشه بگیرم لطف کنید بهم یه مدل خوب معرفی کنید ممنون
چه مدلی گرفتی؟؟
کسی نمیدونه؟
فارنت: شرکت الجی اعلام کرد که چهار بازی ویدیوئی و ۳ بعدی جدید را برای سری تلویزیونهای هوشمند سینما سهبعدی (Cinema 3D Smart TV) خود عرضه کرده است. بنابر اعلام الجی این بازیها از جمله بازیهای معروف و محبوب اپاستور شرکت اپل و گوگلپلی به حساب میآیند که اکنون تحت پلتفرم تلویزیونهای هوشمند سهبعدی الجی عرضه شدهاند و اکنون در تمامی منطقههایی که شرکت الجی تلویزیونهای هوشمند سینما سهبعدی خود را به فروش میرساند در دسترس قرار دارد.بنابر اعلام این شرکت این بازیهای سهبعدی شامل بازیهای Air Penguin,Frisbee Forever ,Burn The City, Downhill Bowling 2 و Diversion است که در فروشگاه الجی اسمارتورلد عرضه شده و اولین حضور سهبعدی خود را در محصولات الجی تجربه میکنند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنترل این بازیهای سهبعدی توسط کنترل جادویی تلویزیونهای هوشمند الجی موسوم به مجیک ریموت صورت میگیرد که به یک کنترل حسی حرکتی تبدیل شده و با تکان دادن کنترل بازی را به کنترل خود درخواهید آورد. الجی هنوز برای این بازیها که آنها را برای بازی توسط کودکان و نوجوانان آسان توصیف نموده, قیمتی تعیین نکرده است و البته از عرضه بازیهای بیشتر در ماه آگوست خبر داده است.
farnet.ir
سلام دوستان ببخشید من یک بلو ری 670 کادو گرفتم که با دیویدی و بلو ریها مشکل داره.بیست و پنج تومن پول بلو ری دادم و بعد وسطش ارور cinavia میده و صداشو قطع میکنه واسه دیویدیا که کلا متوقفش میکنه با همین خطا.کسی با این مشکل بر خورد داشته؟راه حلی داره؟زنگم زدم نمایندگی گلد ایران میگه برو اصلشو بخر.بنظرتون تو ایران این حرف جوک نیست.فقط میخواستن تقلب کنن.
![]()
تاريخ عضويتAug 2012پست ها1
سلام دوستان
من يه دونه 57000 ال جي خريدم منتها كيفيت تصويرش يه مقداري بده زير نويسهاش دورش انگار يه هاله اي هست + تصويرش خيلي واضح نيست و لبه هاي تصاوير انگار اون ظرافت رو نداره
آخه ما يه ال اي دي ال جي مدل 5400 هم داريم واقعاً كيفيت تصويرش عاليه ولي اين 57000 كيفيت تصوير بالايي نداره و بايد حتماً فاصله خيلي زيادي از تلويزيون داشته باشي كه متوجه كيفيت كمش كمتر بشي!
به نظرتون علت چي مي تونه باشه؟
در ضمن من از طريق رسيور تصاوير رو مي گيرم
تو فيلم هاي سه بعدي كه از رو فلش اجرا ميكنم هر يه ربع يكبار صدا كلا قطع ميشه تا روشن خاموش نكني درست نميشه روشن كه ميكني دوباره روز از نو! چاره چيه بقيه هم همين مشكلو دارن؟
دوست عزیز (moammadmajidjoon) باید از یک فلش مرغوب و کاملا استاندارد که اگه از اکسترنال استفاده کنی بهتر است.هارد یا فلش را به تی وی وصل کن و اونو با تی وی فرمت کن در ضمن هاردی که با تی وی فرمت میشه روی هیچ دستگاه دیگری مثله لپ تاپ یا کامپیوتر شناسایی نمیشه بعد از فرمت کردن از دکمه rec روی کنترل برای ظبط کردن استفاده کن.
در مورد سوال دوم شما هارد خود را به قسمت یو اس بی تی وی متصل کن بعد از بالا آمدن روی فیلم مورد نظر خود اوکی کن و پس از اجرای فیلم اگه دو تا تصویر کنار هم بود از گزینه 3d روی کنترل گزینه پهلو به پهلو را انتخاب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)