شما VOSTRO 1520 دارید ؟
سیستم عامل داره یا NSERIES ؟
شما VOSTRO 1520 دارید ؟
سیستم عامل داره یا NSERIES ؟
بله دوست عزیز مدل vostro 1520 سیستم عامل ویستا هوم بیسیک دارد ویندزش را عوض کردم کلید وایرس چراغش را روشن نمی کند بلوتوث هم اصلا وجود ندارد درایوشم (بلوتوث )نصب می کنم نصب نمی شود یعنی مدت طولانی در حال نصب باقی میمونه و اتفاقی نمی افتد
سلام.
لب تاب من تازگی ها دو تا مشکل پیدا کرده که نمیدونم به هم ربط دارن یا نه:
اول اینکه lcd چشمک میزنه. یعنی تو یه لحظه نورش کم و زیاد میشه.
و دوم یه صدای بوق از تو لب تاب میاد و بعدش صدای تق تق.
لطفا یه کمکی بکنید.
سلام بچه ها
من لپ تابم ویندوز ویستا داره و نمی دونم چی شده و 10 تا از کلمات کیبردم رو اشتباه میزنه هم فارسی و انگلیسی مثلا حرف ح رو ستاره میزنه یا حرف چ رو عدد 6 میزنه نمی دونم چیکارکنم ؟؟
کامپیوتر رو هم اسکن کردم هیچی پیدا نمیکنه!!!
علت و راه حل چیست ؟
لطفا راهنمایی کنید
* اگر چشمک یا Flick میزنه ، یعنی گرافیک داره تست میشه و با آپدیت درایور گرافیک حل میشه و یا مثلا اگر ویستا داری میره توی تم aero و میاد بیرون (بعضی برنامه های نصب شده با تم Aero ناتطبیق هستند)سلام.
لب تاب من تازگی ها دو تا مشکل پیدا کرده که نمیدونم به هم ربط دارن یا نه:
اول اینکه lcd چشمک میزنه. یعنی تو یه لحظه نورش کم و زیاد میشه.
و دوم یه صدای بوق از تو لب تاب میاد و بعدش صدای تق تق.
لطفا یه کمکی بکنید.
* اگر نور کم و زیاد میشه و چشمکی نمیزنه ، در اصل سیستم شما در حال تنظیم powe plan ها می باشد و رفتن در مد های مختلف باعث این کار میشه ... باید ببینید چه تغییراتی در برنامه و تنظیمات power داده اید
___
مورد دوم :
بوق صدای بایوس چک هست بعضی اوقات در میاد ... مثلا چک کردن بخشی از سیستم ... تق تق هم یا کنتاکتور فن هست و یا صدای هارد و یا صدای اپتیک درایو
حساس نباشید
و اکنون ... you turn
چند مشکل هست :
1- زیان ویندوز رفته روی عربی یا حالتی دیگر ... ممکنه توی لیست بزنه فارسی ولی عربی بزنه
2- دکمه Caps lock و یا Num lock روشنه که با فانکشن ترکیب میشه و گاهی اوقات میشه فاجعه
3- سیستم ویروسی یا برنامه مخرب خاصی گرفته
Last edited by REGISTERED USER; 20-09-2009 at 14:43.
دوست عزیز جواب من رو ندادید
من اگه خودم ویندوز عوض کنم مشکلی پیش میاد؟ همون ویستا سرویس پک 1
چون به نظر نمیاد دیسک ریکاوری سالم باشه. عوض کردن ویندوز به جز از حالت قانونی دراومدن مشکل دیگه ای هم داره؟
ممنون
اگر همون نسخه را نصب و با سریال قانونی کنی مشکلی نیستوست عزیز جواب من رو ندادید
من اگه خودم ویندوز عوض کنم مشکلی پیش میاد؟ همون ویستا سرویس پک 1
چون به نظر نمیاد دیسک ریکاوری سالم باشه. عوض کردن ویندوز به جز از حالت قانونی دراومدن مشکل دیگه ای هم داره؟
ممنون
مشکل توی دردسر در نصب برنامه های اوریجینال و درایورهاست
درایور ها رو نمیتونم از بیرون بخرم؟
منظورتون از با سریال چیه؟ همونی که پشت دستگاهه؟
این مشکل اکثر VOSTRO 1520 است
بهتره که شما از توی تنظمیات بایوس BLUETOOTH رو چک کنید ببیند دستگاه قادر به شناسایی بلوتوث هست یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)