خیلی خیلی ممنون لطف می کنید ممنون میشم.منتظر خبرتون میمونم . امید وارم به نتیجه برسید.موفق باشید
خیلی خیلی ممنون لطف می کنید ممنون میشم.منتظر خبرتون میمونم . امید وارم به نتیجه برسید.موفق باشید
راستییه رفیق دارم که تلویزیونش از این سامسونگ های ----- دار هستش.بنده خدا میگه چند وقته که تلویزیونش یه هویی خاموش میشه . کنجکاو شدم تو منوی مخفیش رو ببینم . به جایی دست نزدم فقط به یه چیز شک کردم در قسمتauto pover نوشته بود last pover . به نظرتون این گزینه نباید روی off باشه؟؟ میشه خواهش کنم در این مورد هم راهنمایی بفرمایید؟؟ مدل تلویزیونش ua46 d8090 هستش.
اگر هم مشکلش چیز دیگه ای هست ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
خودش میگه قبلا برای فارسی کردنش به یکی دیگه از بچه ها گفته اونم گفته بلده و اومده منوی مخفیش رو دستکاری کرده اما نتونسته کاری کنه(در واقع بلوف زده). بعدشم که تلویزیونش به این مشکل دچار شده برای همینم به اون گزینه شک کردم احتمال میدم که اون طرف تغییرش داده باشه حدس زدم شاید باید اون گزینه روی off باشه اما چون قیمت تلویزیونش بالاست جرأت نکردم جابجاش کنم. نظر شما چیه؟؟
دوست عزیز
در منوی عادی در قسمت سیستم نگاه کنید در راه کار صرفه جویی همه آیتم های آن قسمت را خاموش کنید و در همان قسمت منوی سیستم در منوی زمان تمام آیتم خواب را خاموش کنید.
[QUOTE=matinpour;8299461]دوست عزیز
اگر سیستمتان مشگلی ندارید به منوی مخفی وارد نشوید.[/QUOTE
منظورم اگه قابلیت گیرنده دیجیتال داشته باشه
[QUOTE=morteza_59;8300267]دوست عزیز
شما مدل تلویزیون تان را بطور کامل ذکر نکردید تا بدانم کدام سری است و آیا قابلیت دیجیتال دارد یا نه؟
آیا قابلیت PVR را C6900 دارد ؟
[QUOTE=matinpour;8300789]من سامسوسنگ 40 سری 7 ua40c77770
[QUOTE=morteza_59;8301881]دوست عزیز
معمولا باید این سری تلویزیون قابلیت دیجیتال را دارا باشد شما از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)