نگفتید ایا این افزایش دمیج دایمی هست یا برای مدت کوتاهی؟
ممنون
نگفتید ایا این افزایش دمیج دایمی هست یا برای مدت کوتاهی؟
ممنون
باید بری به معبد Mara توی Riften و از کشیش اونجا Amulet of Mara رو بگیری
بعدش باید اونو بپوشی و با هرکی که خواستی ازدواج کنی صحبت کنی و باید گزینه Are you Interested in me توی صحبت هات باشه
فقط دمیجی که Potion اضافه میکنه موقتی هست بقیش دائمی خود سلاح هست
هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن.خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.
یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.
اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید
سلام بابت آموزشها ممنوندست چپ با کلیک راست انتخاب میشه ( روی یک سلاح دیگه کلیک راست رو بزن تا اون سلاح رو برداره )
ولی در رابطه با جادو: منظورم اینه که انگار ایراد داره یعنی من هر کاری میکنم اون جادویی که جون رو پر میکنه از دستم برداشته نمیشه
مگرنه اون کارو که دیگه بلدم(فکر کنم باگ بازی باشه)
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ایا یخو اتیشو باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط واقعا دیوونه شدم کسه پیدا میشه که بتونه درست حسابه راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
---------- Post added at 05:00 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
میدونم دیر موقعه هست به خوابی زده به سرم لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
داداش قبلاً که گفتم. اون بالا که بری سه تا دکمه هست. موقعی می زنی روی دیوار سه تا پنجره هست حرکت می کنن. پنجره ها رو بیار جلو نورها. درست میشه
چرا اون زنه رو بکشی بهتره؟هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن.خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فالوور مون که اسمش برادر نمیدونم چی چی هست میره روی یه تخت میخوابه و منتظر که بکشیمش یعنی زنه میگه.
من میکشمش و بعدش هم میخورمش! و بعدش یکی حرف میزنه با صدای عجیب و یه حلقه میده که با اون میشه هر کی رو بخوای بخوری.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اصلا قضیه بودن یا نبودن فالور نیست.یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.
اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید
میخوام ببینم کدوم بیشتر به نفعمه؛اون حلقه رو بگیرم یا اینکه هیچی!!؟
من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)