تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 510 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

نگفتید ایا این افزایش دمیج دایمی هست یا برای مدت کوتاهی؟
    ممنون

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

برو بچس چطوري بايد زن گرفت بعد از خريد خونه تو Whiteronبا نژاد كاجيت؟

باید بری به معبد Mara توی Riften و از کشیش اونجا Amulet of Mara رو بگیری
    بعدش باید اونو بپوشی و با هرکی که خواستی ازدواج کنی صحبت کنی و باید گزینه Are you Interested in me توی صحبت هات باشه

نگفتید ایا این افزایش دمیج دایمی هست یا برای مدت کوتاهی؟
    ممنون
    فقط دمیجی که Potion اضافه میکنه موقتی هست بقیش دائمی خود سلاح هست

3. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله
    ------------
    ببخشید زیاد سوال میکنم!
    به نظرتون تو ماموریت taste of death اون یارو فالوورمون رو بکشیم بهتره یا اینکه اون زنه eola با همراهانشون؟
    هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن.خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله
    ------------
    ببخشید زیاد سوال میکنم!
    به نظرتون تو ماموریت taste of death اون یارو فالوورمون رو بکشیم بهتره یا اینکه اون زنه eola با همراهانشون؟
    یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.
    اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

دست چپ با کلیک راست انتخاب میشه ( روی یک سلاح دیگه کلیک راست رو بزن تا اون سلاح رو برداره )
    سلام بابت آموزشها ممنون
    ولی در رابطه با جادو: منظورم اینه که انگار ایراد داره یعنی من هر کاری میکنم اون جادویی که جون رو پر میکنه از دستم برداشته نمیشه
    مگرنه اون کارو که دیگه بلدم(فکر کنم باگ بازی باشه)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ایا یخو اتیشو باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط واقعا دیوونه شدم کسه پیدا میشه که بتونه درست حسابه راهنماییم کنه لطفا حیاتیه

---------- Post added at 05:00 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------

من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

میدونم دیر موقعه هست به خوابی زده به سرم لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک

داره خودمونی میشه alirezajah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

میدونم دیر موقعه هست به خوابی زده به سرم لطفا کمککککککککککککککککککککککک ککککککککککککککککک
    داداش قبلاً که گفتم. اون بالا که بری سه تا دکمه هست. موقعی می زنی روی دیوار سه تا پنجره هست حرکت می کنن. پنجره ها رو بیار جلو نورها. درست میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

هميشه به زنا رحم نكن كه يه بلايي به سرت ميارن.خوب معلومه كه eolaرو بكشي بهتره.
    چرا اون زنه رو بکشی بهتره؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    فالوور مون که اسمش برادر نمیدونم چی چی هست میره روی یه تخت میخوابه و منتظر که بکشیمش یعنی زنه میگه.
    من میکشمش و بعدش هم میخورمش! و بعدش یکی حرف میزنه با صدای عجیب و یه حلقه میده که با اون میشه هر کی رو بخوای بخوری.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    یکی از افرادی رو که براتون مهم نیست با خودتو بیارید. فاللور توی بازی زیاده اما اکثراً به درد نخورن.
    اونا رو بیارید بکشید. اسلحه ای که میده اسلحه خوبی هست . اگر هم براتون مهمه نمیره و توی پی سی بازی می کنید بعد از مرحله فالورتون رو با کنسول زنده کنید
    اصلا قضیه بودن یا نبودن فالور نیست.
    میخوام ببینم کدوم بیشتر به نفعمه؛اون حلقه رو بگیرم یا اینکه هیچی!!؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من تو این مرحله گیر کردمREVEALING THE UNSEEN هرچی از جادو یخ واتیش استفاده میکنم جواب نمیده واقعا کلافه شدم کسی هست که بتونه خوب راهنماییم کنه؟ ایا به غیر از کریستال چیزه دیگه ای هست که باید واسه اون دستگاه بزاریم؟ایا هنگام شلیک یخ غیر از دکمه شلیک باید دکمه دیگه هم بزنیم یا بگیریم ؟ ایا یخ و اتیش و باید همراه هم بزنیم یا تک تک کافیه؟.دو تا فلش واسم روشن شده یکی رو دستگاه دیگری رو دکمه وسط اون بالا رو سکو واقعا دیوونه شدم کسی پیدا میشه که بتونه درست حسابی راهنماییم کنه لطفا حیاتیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •