تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 284 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

عزیز، ماشین دوستمون پاناسونیکه. قیمت تیغه و فویل اصلی که حدود ۵۰ دلار، که اگر اصلی باشد، حدود قیمت ارایه شده است.
    ازبالا شبیه سری هفت براونه
    پاناسونیک رو که فکر کنم فقط میشه از آژند سرویس گرفت فکر نکنم قیمت هاش جاهای مختلف ایران فرق داشته باشه شرکتیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

از دوستان کسی هست که هم پاناسونیک داشته باشه و هم براون و بدون تعصب نظر بده؟ من 5 سالی میشه یه براون 320 دارم تازگیا باطریش ضعیف شده و کلا دلم رو زده گاهی وسوسه میشم یه پاناسونیک st25 بگیرم اما مطمئن نیستم به اندازه براون ازش راضی باشم و اصلاح بدون تحریک داشته باشم و از اون بدتر میترسم مشگل تهیه فویل رو داشته باشم چون خیلیا حتی همینجا بعضی از دوستان گفتن پاناسونیک قطعاتش گاهی بد گیر میاره و چون فقط میشه از اژند سرویس تهیه کنیم گاهی نماره و یا گاهی انقدر گرونه که ارزش خرید نداره و بهتره یه ریش تراش جدید خرید نظر اساتید چیه؟ کسی هست بتونه کمک کنه؟ ممنون.

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید.من تا الان ۳ دستگاه ریش تراش خریداری کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم زیر گردن را درست اصلاح نکردند. الان بعد از جستجو به این نتیجه رسیدم که پاناسونیک بگیرم.به نظرتان پاناسونیک این مشکل که نوشتم رو داره؟یه مدل بگین که مشکل من برطرف بشه.با تشکر

- - - Updated - - -

با سلام و خسته نباشید.من تا الان ۳ دستگاه ریش تراش خریداری کردم ولی متاسفانه هیچ کدوم زیر گردن را درست اصلاح نکردند. الان بعد از جستجو به این نتیجه رسیدم که پاناسونیک بگیرم.به نظرتان پاناسونیک این مشکل که نوشتم رو داره؟یه مدل بگین که مشکل من برطرف بشه.با تشکر

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

عزیز، از سری لمدش استفاده میکنم. از کیفیت اصلاح زیر گردن راضی نیستم. البته اکثر ماشین ریش تراش، دارای عملکرد پایین تری واسه افراد با صورت لاغر و استخوانی هستند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

کسی نبود ما را یاری کند؟!!

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض panasonic ER217

من این ماشین اصلاح er217 رو تازگی گرفتم ، همه چی خوبه فقط کاش میشد یکم فاصله تیغشو کمتر کرد که ریشو کوتاه تر بزنه
    خودش که نوشته 0.5 میلیمتر ولی اگر میشد مثلا 0.2 کردش خوب بود ، تیغشو باز کردم مثه موزر پیپی نیست که باز کرد جابه جا کرد فاصله تیغ ها رو ، یه فنره محکمه که من سر درنیاوردم چه میشه کردش
    اگر کسی بلد بود و انجام داده بود خبر بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

با سلام
    نظرات اکثر دوستان رو در مورد این ماشین خواندم،حدود یک ماه پیش بود که موزر 1400 سفید رو از دیجیکالا خریدم و پس از چند بار استفاده متاسفانه از دستم افتاد و با این که بر روی فرش زمین خورد ولی به طور کامل سری شکست و بدون استفاده شد.
    تصمیم گرفتم مجددا ماشینی خریداری کنم که با این ماشین موزر آشنا شدم،بین این ماشین و مدل Primat دو به شک بودم چون مدل Primat هم قیمت بالاتری داشت و به ظاهر امکانات کمتری،در آرایشگاه مدل Primat رو امتحان کردم،اولین نکته ی مثبتی که به چشم میخورد صدای کمتر این ماشین به نسبت مدل های قبلی بود.با شروع به کار این ماشین متاسفانه قدرت "فوق العاده پایین" اون بسیار محسوس بود، به طوری که برای مو های پر پشت مجبور بودم چند بار با آرامش مو را کات کنم و قدرتش اصلا راضی کننده نبود، در همون جا بود که به کل از این ماشین دلزده شدم.
    در نظر داشته باشید که سری Opal Pro موزر،دارای تیغه استیل زد زنگ و روکش کروم هستند،روکش کروم ،این تیغه را بسیار بسیار مقاوم تر کرده و عمر تیغه رو نزدیک به دو برابر میکنه که این یک نکته ی مثبت است.
    در نظر داشته باشید که مدل های با سیم موزر به دلیل گشتاور بالای موتور،همگی دارای صدای بالا ، لرزش زیاد و وزن بالا هستند.پس اگر یک ماشین بی صدا میخواهید بهتره سمت Li Pro موزر و یا مدل های دیگه برید.
    دستگاه امروز به دستم رسید.
    حدود 20 دقیقه باهاش کار کردم،دستگاه به دلیل تیغه های کرومی و کاهش استحکاک تیغه ها،اصلا داغ نمیشه،صدا، به همون اندازه ی قبلی بوده و برش به همان کیفیته،ریل تیغه ها بر خلاف مدل 1400 قدیمی به دلیل اینکه 8 حالته شده،تقویت شده و د ارای گیره های قویتر نسبت به مدل قدیمی بوده که مدل 1400 من دقیقا از همین قسمت شکست و این موضوع برام قابل اهمیت بود!
    رنگ مشکیش بر خلاف رنگ های دیگه ،سیاهی مو رو نشون نمیده ،به همین دلیله که بر خلاف مدل های دیگه، پس از اصلاح،ظاهر کثیف و پر موی موزر اذیتتون نمیکنه.
    دستگاه خوبیه،ریل ها تقویت شده،روکش کرومی تیغه ها بسیار عالیه،رنگ خیلی خوب و چرک تاب و ارگونومی بهتری نسبت به 1400 داره،من از خرید راضی ام و به شما هم پیشنهادش میکنم.
    جمع بندی:
    1-موزر یه برند قدیمی هست و اگر ماشین اصلی رو خریداری کنید و به اون ضربه و رطوبت نخوره،توی تمامی مدل ها میتونه بالای 7 سال به شما کار بده.
    2-صدای بالا و لرزش بالا توی تمامی مدل های با سیم این برند به یک اندازه است،فقط در مدل Primat به دلیل کاهش قدرت موتور،لرزش کمتر است ولی سنگینی بالاتر رفته.
    3-تیغه های کروم مدل Opal بر روی هیچکدام از این سری ها نصب نشده و یک امتیاز بسیار مثبت تلقی می شود.
    4-موزر به هیچ وجه به هیچ وجه نباید کوچکترین ضربه ای بخوره.
    5-موزر بعد از 3 الی 4 بار اصلاح باید 4 قطره روغن در 4 طرف تیغه ها، بین دو تیغه ریخته بشه، اونم فقط به دلیل کاهش استحکاک دو تیغه ی محرک، وگرنه اجزای داخلی نیاز به روغن کاری ندارند، پس روغن رو روی تیغه ها بریزید نه نزدیک به داخل دستگاه،علاوه بر اون روغن در سری های 1400 و Primat از زنگ زدگی طولانی مدت جلوگیری میکنه.
    6-بهترین برش با موزر زمان خشک بودن مو هستش،این مورد رو رعایت کنید.
    7-میتونید با رعایت تمامی این موارد، این مدل رو بخرید و مطمئن باشید که از لحاظ کیفیت برش مو شما رو راضی میکنه. در نظر داشته باشید که اگر میخواید اصلاح 0 روی صورتتون داشته باشید بهترین راه خرید ماشین صورت تراشی هستش،این مورد رو به خودتون بقبولونید که کارهای ظریف بر روی صورت نیازمند دستگاه جداست، پس بی دلیل دنبال دستگاه همه کاره نباشید.

موفق باشید

8. 2 کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

با سلام
    نظرات اکثر دوستان رو در مورد این ماشین خواندم،حدود یک ماه پیش بود که موزر 1400 سفید رو از دیجیکالا خریدم و پس از چند بار استفاده متاسفانه از دستم افتاد و با این که بر روی فرش زمین خورد ولی به طور کامل سری شکست و بدون استفاده شد.
    تصمیم گرفتم مجددا ماشینی خریداری کنم که با این ماشین موزر آشنا شدم،بین این ماشین و مدل Primat دو به شک بودم چون مدل Primat هم قیمت بالاتری داشت و به ظاهر امکانات کمتری،در آرایشگاه مدل Primat رو امتحان کردم،اولین نکته ی مثبتی که به چشم میخورد صدای کمتر این ماشین به نسبت مدل های قبلی بود.با شروع به کار این ماشین متاسفانه قدرت "فوق العاده پایین" اون بسیار محسوس بود، به طوری که برای مو های پر پشت مجبور بودم چند بار با آرامش مو را کات کنم و قدرتش اصلا راضی کننده نبود، در همون جا بود که به کل از این ماشین دلزده شدم.
    در نظر داشته باشید که سری Opal Pro موزر،دارای تیغه استیل زد زنگ و روکش کروم هستند،روکش کروم ،این تیغه را بسیار بسیار مقاوم تر کرده و عمر تیغه رو نزدیک به دو برابر میکنه که این یک نکته ی مثبت است.
    در نظر داشته باشید که مدل های با سیم موزر به دلیل گشتاور بالای موتور،همگی دارای صدای بالا ، لرزش زیاد و وزن بالا هستند.پس اگر یک ماشین بی صدا میخواهید بهتره سمت Li Pro موزر و یا مدل های دیگه برید.
    حدود 20 دقیقه باهاش کار کردم،دستگاه به دلیل تیغه های کرومی و کاهش استحکاک تیغه ها،اصلا داغ نمیشه،صدا، به همون اندازه ی قبلی بوده و برش به همان کیفیته،ریل تیغه ها بر خلاف مدل 1400 قدیمی به دلیل اینکه 8 حالته شده،تقویت شده و د ارای گیره های قویتر نسبت به مدل قدیمی بوده که مدل 1400 من دقیقا از همین قسمت شکست و این موضوع برام قابل اهمیت بود!
    رنگ مشکیش بر خلاف رنگ های دیگه ،سیاهی مو رو نشون نمیده ،به همین دلیله که بر خلاف مدل های دیگه، پس از اصلاح،ظاهر کثیف و پر موی موزر اذیتتون نمیکنه.
    دستگاه خوبیه،ریل ها تقویت شده،روکش کرومی تیغه ها بسیار عالیه،رنگ خیلی خوب و چرک تاب و ارگونومی بهتری نسبت به 1400 داره،من از خرید راضی ام و به شما هم پیشنهادش میکنم.
    جمع بندی:
    1-موزر یه برند قدیمی هست و اگر ماشین اصلی رو خریداری کنید و به اون ضربه و رطوبت نخوره،توی تمامی مدل ها میتونه بالای 7 سال به شما کار بده.
    2-صدای بالا و لرزش بالا توی تمامی مدل های با سیم این برند به یک اندازه است،فقط در مدل Primat به دلیل کاهش قدرت موتور،لرزش کمتر است ولی سنگینی بالاتر رفته.
    3-تیغه های کروم مدل Opal بر روی هیچکدام از این سری ها نصب نشده و یک امتیاز بسیار مثبت تلقی می شود.
    5-موزر بعد از 3 الی 4 بار اصلاح باید 4 قطره روغن در 4 طرف تیغه ها، بین دو تیغه ریخته بشه، اونم فقط به دلیل کاهش استحکاک دو تیغه ی محرک، وگرنه اجزای داخلی نیاز به روغن کاری ندارند، پس روغن رو روی تیغه ها بریزید نه نزدیک به داخل دستگاه،علاوه بر اون روغن در سری های 1400 و Primat از زنگ زدگی طولانی مدت جلوگیری میکنه.
    7-میتونید با رعایت تمامی این موارد، این مدل رو بخرید و مطمئن باشید که از لحاظ کیفیت برش مو شما رو راضی میکنه. در نظر داشته باشید که اگر میخواید اصلاح 0 روی صورتتون داشته باشید بهترین راه خرید ماشین صورت تراشی هستش،این مورد رو به خودتون بقبولونید که کارهای ظریف بر روی صورت نیازمند دستگاه جداست، پس بی دلیل دنبال دستگاه همه کاره نباشید.

موفق باشید

10. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه oregon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

با سلام
    جمع بندی:

موفق باشید
    حمید عزیز، از اینکه تجربه ات را با بقیه سهیم شدی، ممنونم.

12. این کاربر از oregon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ODADO's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

حذف شود....
    Last edited by ODADO; 12-06-2016 at 13:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •