سعی کنید زود قضاوت نکنید بهتر بگم عجول نباشید.هر اتفاقی که میفته یا حرفی پیش میاد و ... اول دقیق متوجه همه زوایای قضیه باشید هیچوقت عجولانه قضاوت و طرح دیدگاه نداشته باشید گاهی وقتا بدجوری پشیمونی میاره![]()
سعی کنید زود قضاوت نکنید بهتر بگم عجول نباشید.هر اتفاقی که میفته یا حرفی پیش میاد و ... اول دقیق متوجه همه زوایای قضیه باشید هیچوقت عجولانه قضاوت و طرح دیدگاه نداشته باشید گاهی وقتا بدجوری پشیمونی میاره![]()
من و داداشم سالهاست ماهی بازیم.
این گفتم که بدونید دارم تجربه ام رو میگم نه شنیده ها و تصوراتم.
ماهی قرمز شب عید یه ماهی مثل بقیه ماهی های آکواریومه. پس اگه دلتون براش میسوزه یه اکواریوم براش بگیرید. برید شیشه بری و بگید یه آکواریوم کوچیک براتون درست کنه. اینطوری از هر جایی براتون ارزون تر میوفته.
یه پمپ هوا هم لازمه. فیلتر و بخاری و بقیه دم و دستگاه های اکوارویم رو لازم نداره.
غذا رو هم از اکواریوم فروشی ها بگیرید. روزی یکی دوبار غذا بدید. نون هم ماهی رو میکشه.
آبش رو هم هفته ای یک بار فقط نصفش رو عوض کنید.
اینطوری اگه آبش رو همیشه تمیز نگه دارید سالها براتون زنده میمونه.
دمای مناسب هم بین 15 تا 30 درجه برای این ماهی قابل تحمله. 20 تا 25 درجه هم ایده آله.
پس لطفا ماهی رو تو یخچال نذارید. چون محل زندگی طبیعی این ماهی نه اعماق تاریک اقیانوسه و نه آب های سرد قطب.
چون بعضی ماهی ها این جور جاها زندگی میکنن دلیل نمیشه تمام آبزیان عالم چنین شرایطی رو تحمل کنن. بعضی آبزیان هستن که تو آب با دمای نزدیک 100 زندگی میکنن. (به دلیل فشار زیاد اعماق، آب جوش نمیاد)
بعضی ها میگن این ماهی ارزش آکواریوم خریدن نداره اگه ارزش نداره پس برای چی ماهی قرمز میخرید؟
اگه لذتتون رو بردین و حالتون رو کردین و پز ماهی قشنگتون رو دادین و حالا میخواید از شرش خلاص بشید. بهترین کار اینکه یه نفر پیدا کنید که برای این ماهی جای مناسبی مثل حوض یا اکواریوم داره. مثل داداش من که به قول خودش آکواریومش شده دارالایتام.
اگه میخواید تو دریاچه پارکها ولش کنید مطمئن بشید که این دریاچه تمام سال آب داره.
من بعضی ها رو دیدم که ماهیشون رو تو آب چاه ول میکنن در صورتی اون چاه فقط چند ماه آب داره و تو تابستون موتورش رو خاموش میکنن.
به عنوان یک کسی که بیماری پوستی گرفته میگم
امسال که گذشت ولی از سال اینده ماهی قرمز نخرید.
سل پوستی و آلودگی قارچی از بیماریهای شایع ماهیان قرمز است.
گذاشتن ماهی در سفره هفتسین یک رسم ایرانی نیست و فرهنگ چینی با نماد مظاهر زندگی وارد فرهنگ ما شده است. در نقاشی هفت سین کمال الملک هم ماهی قرمز نیست.
در فرهنگ ایرانی گیاه و سبزه در سفرههای هفتسین بهعنوان یک موجود زنده گذاشته و در روز 13 فروردین به دامان طبیعی برگشت داده میشود.
از نظر روحی و انرژی مثبت در خانه اینکه یک موجود زنده در سال نو میمیرد، نکته مثبتی نبوده و باعث ناراحتی کودکان میشود.
سلام دوست عزیز نمی شه ماهی های قرمز رو مثل ماهی های اکواریومی توی اکواریوم نگه داشت؟
بفرما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هست.....
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان این آغاز ایستادن است . . .
Last edited by GOLDFINCH; 01-04-2013 at 00:17.
ســـلامــ دوستــــان...
متاسفانه تجربیاتی رو می خوام بگمــ که تا قبل از اینکه بلایی سرم بیاد باورشون نداشتم و یه جورایی نصیحت هایی بودند که وقتی میشنیدم از کوره در میرفتم ولی الان..
1. سعـــی کنید با دوستتون خیلی صمیمی نشــــید ..
2. سعی کنید رازتون همیشه همیشه همیشه تو دل خودتون بمونه وگرنه حتی صمیمی ترین کسی که حتی فکرشم نمیکنید یه روزی از همون علیهتون استفاده می کنه...10000000 بار سرِ خودم اومده...
3. وقتی یکی ازتون خیلی تعریف میکنه خیلی خوشحال نشید چون وقتی یه ایراد کوچیک ازتون پیدا کنه هم همین قدر تو سرتون میزنه ...
4. و کلا سعی کنید یه جوری رفتار کنید که آتو دستـــِ کسی ندین ...
5. وقتی با کسی دوستین یا اگه خیلی دوسش دارین سعی نکنین که از جونتون براش مایه بذارید چون ممکنه با از دست دادنش جونتون و زندگیتون هم از دست بره ..کلا یکم بی تفاوت بودن لازمـــــه...
6. مطمن باشید اکثر آدما حتی اگه 10000 بار هم به دادشون برسید بازم از نظرشون بی معرفتین پس هر کاری می کنید بی توقع انجامش بدیـــن...![]()
دل پری از دوست دارین, مثل خودم، میدونید دلیلش چیه؟ من و شما و امثال ما ساده دلیم
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است...پس بزن عقرب که دردت کمتر است
منم کم از رفاقت ضربه نخوردم، ولی با تجربیاتی که من بدست آوردم تو زمینه دوست و دوستی، اگه ما از دوست ضربه میخوریم نتیجه انتخاب نادرست خودمون تو انتخاب دوسته، با کسی دوست میشیم و بهش اعتماد میکنیم ولی میبینیم که این دوست واقعی نبوده و نباید بهش اعتماد میکردیم
ولی دوستی که مرام و معرفت سرش بشه میشه بهش اعتماد کرد.
هیچ چیزی مطلق نیست، در مورد دوست یا هر چیز دیگه ایی همیشه قانون مطلقی وجود نداره که بگیم دوست همیشه خوب نیست یا همیشه خوبه، چون اینطور مسائل مخصوصا دوستی بستگی به اخلاق هر کسی داره که چطور آدمیه یکی ته رفاقت، یکی از پشت خنجر میزنه
Last edited by aliaghil; 31-03-2013 at 15:51.
در این 13 روزه عید -- خیلی ها ار زفت و امدهای عید ریاد راضی نیستد
راه حل
1-بهتره به همه اعلام کنید این 13 روز ما مسافرت هستیم --اگر واقعا بخواید برید مسافرت
ا2-اگه مسافرت نیرید زمان و روز های که بیشتر بیکارید و حوصلتون سر رفته را مشخص کنید
3-اگه هم نه حوصله مسافرت و نه حوصله پذیرایی ار مسافر ندارین تو خونه یک موضوع را بهانه کنی که به عنوان پاسخ داشته باشین د و تا اونجایی که میتونید جواب تلفون را ندید تا عید خوبی داشته باشین
--------------------------------
در غیر این صورت همش عصبی هستید میگید کاشکی مسافرت رفته بودم یا کاشکی بهشون گفته بودم که ما فقط چند روز ازاد هستیم نه اینکه 13 روز معطل بشید و در مرد سو می میگید کاهش به درغ منطقی گفته بودم که نه مچ مارو باز کنه و عصاب خوردی بدش را نداشته باشیم
Last edited by alijigari; 28-03-2013 at 00:07.
به این نتیجه رسیدم سه چیز خیلی به آدم آرامش می ده: 1- مطالعه کتاب مفید 2- تنهایی قدم زدن تو طبیعت 3-عبادت بی ریا و خالصانه
Last edited by a6543210; 29-03-2013 at 20:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)