تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 1185 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371771 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آبیه؟ آره بوش خوب و خنکه.ولی متاسفانه نه قرمزش موندگاری داره و نه آبیه.من 32 تومن قرمزش رو

گرفتم.آبیش هم همون قیمت بود اون زمان.بیشتر هم نمیارزه.نری 70 تومن پوله اونو بدی؟

هیچکدوم هم اصله درجه یک نیستن.

اگه از بویه قرمزش خوشت اومد بگو تا چند تا ادکلنه دیگه معرفی کنم که خیلی شبیهه اون هستن ولی موندگاری و

بویه نرم تری دارن.
    قرمزشو داره؟ نه فک کنم 70 زده بود چون یادم نیست آخه 4 ماه پیش گذری دیدم...
    میدونی علی جون من ادکلن میخوام که یه نفر از کنارم رد بشه بزنه تو صورتش بوشم با چیزی که تا الان خیلی حال کردم همین گوچی بای گوچیه مذکور بود اگه این تریپ باشه خیلی عالیه...
    حالا برم یه تست بزنم این دان هیلرو...
    راستی به نظرت کی منصفترو بی شیله پیله تره تو اراک؟

2. 3 کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا یه سوال این آزارو کروم سه مدل داره (کروم--کروم لجند--کروم اسپرت) شما کدوماشو تست کردی و کدوم یکی از باقی بهتر هست اگه اشتباه نکنم شما کروم رو داری و اینطور که پیداست خیلی هم راضی هستی اگه اون دو تای دیگه رو تست کردی یه توضیحی بدین ممنون
    به نظرم لجند رو بگیر.. کروم بوی خوبی داره اما چون قدیمیه و خیلی ها هم استفاده میکنند یه جورایی خز شده. یهو میبینی یکی که اصلا تو هیچی قبولش نداری میاد میگه : واای کروم زدی؟ من عاشق کروم هستم

4. 4 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

قرمزشو داره؟ نه فک کنم 70 زده بود چون یادم نیست آخه 4 ماه پیش گذری دیدم...
    میدونی علی جون من ادکلن میخوام که یه نفر از کنارم رد بشه بزنه تو صورتش بوشم با چیزی که تا الان خیلی حال کردم همین گوچی بای گوچیه مذکور بود اگه این تریپ باشه خیلی عالیه...
    حالا برم یه تست بزنم این دان هیلرو...
    راستی به نظرت کی منصفترو بی شیله پیله تره تو اراک؟
    یه زمانی دوتاشو داشت.حالا رو نمیدونم.

معمولا تو هوایه سرد همین جور میشه ادکلنا.فقط باید زیاد بزنی.

اون اطهر(آرت) اسمیت ویسون هم داشت.اونم تست کن.فارنهایت هم داره.اونم به تست

6. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

به نظرم لجند رو بگیر.. کروم بوی خوبی داره اما چون قدیمیه و خیلی ها هم استفاده میکنند یه جورایی خز شده. یهو میبینی یکی که اصلا تو هیچی قبولش نداری میاد میگه : واای کروم زدی؟ من عاشق کروم هستم
    لجند بوش کاملا فرق میکنه.باید خودشون تست کنن ببینن کدومش رو بیشتر دوست دارن.

ولی هنوز کروم مثله لالیک و آکوآ بولگاری خز نشده.چون احتمالا یا کپیشو نزدن یا اسپری شو

8. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjd323232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران - اصفهان

پيش فرض

ولی هنوز کروم مثله لالیک و آکوآ بولگاری خز نشده.چون احتمالا یا کپیشو نزدن یا اسپری شو

علی جان میشه اگه شما تستش کردین با توجه به نزدیک بودن سلیقه ها بگین کدومشون بهتره -- ممنون

10. 3 کاربر از mjd323232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

علی جان میشه اگه شما تستش کردین با توجه به نزدیک بودن سلیقه ها بگین کدومشون بهتره -- ممنون
    راستشو بخوای من کروم رو دوست دارم.ولی پیشنهاد میدم که ck one بگیری

لجند یه جوریه که من خوشم نمیاد.به اصطلاح فرش نیست.حالا به غیر از اینکه کلا بوش فرق داره یکم هم شبیهه

آزارو ویزیت هست که من اصلا ازش خوشم نمیاد.

12. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بعنی الان chancel chance خز شده ؟ چون اسپری شو 10 تا شرکت زده تقلبیش هم در قیمت های مختلف فراوانه
    بک Azzera زدن فروشنده اش ادعا می کرد همون بو رو می ده ولی به نظر من که فرق داشته بوش فرق می کرد بعد فروشتده بهردو می گفت ازارو بهش گفتم این آزِرا س

14. 4 کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بعنی الان chancel chance خز شده ؟ چون اسپری شو 10 تا شرکت زده تقلبیش هم در قیمت های مختلف فراوانه
    بک Azzera زدن فروشنده اش ادعا می کرد همون بو رو می ده ولی به نظر من که فرق داشته بوش فرق می کرد بعد فروشتده بهردو می گفت ازارو بهش گفتم این آزِرا س
    درست میگی شما.ولی متاسفانه من وقتی ادکلنی رو میخرم اصلا دوست ندارم حتی شبیهش هم وجود داشته

باشه.مگر اینکه خیلی بوش رو دوست داشته باشم.مثله اترنیتی

هیچ ادلکنی دقیقا مثله دیگری نیست.ولی میتونه خیلی شبیه باشه.حتی غلظت هم رو بو تاثیر میزاره.ممکنه

بهتر یا بدتر بشه.پرفیوم با توالت معمولا فرق داره.

هیچ اسپری ای مثله ادکلن اصلی نیست.حتی اگه خوده همون شرکت زده باشه.به خاطره اینکه حلالش فرق

میکنه.در نتیجه بوش تغییر میکنه.
    Last edited by cyber861; 28-11-2011 at 19:22.

16. 6 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aminjigar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

نه شنل چنس خز نشده... نگران نباشین!

من پیشنهاد می دم اینکانتو شاین از سالواتوره فِراگامو رو هم تست کنین، بوی کمی شیرین سرحالی! داره.

ایناش

من از بین 14-15 عطر زنونه که تونستم تست کنم (البته تو عطرفروشی نه تو خونه!) این 3تا رو خیلی دوست داشتم:

* همینی که بالا گفتم

* همونی که شما گفتین!

* شی وود هم خوبه به نظرم

* شاید هم ...

18. 7 کاربر از aminjigar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان عزیزان دارم از خوشحالی میمیرم...امروز رفتم اتیش زدم به مالم و 2 تا ادکلن بسیار مورد علاقه ام رو یک جا 130 تومن مجوعا دادم خریدم و الان از خوشحالی سر از پا نمیشناسم
    اول از همه عزیز دل خودم یعنی Mont Blanc Presence رو خریدم....این ادکلن عالیه...یعنی بعد از تست ده ها ادکلن فهمیدم کیس مورد علاقه ام همینه(امروزم رفتم خواستگاریش با قیمت 65 تومن 75 میلشو خریدم)
    حتی از شیک و دانهیل براون هم بیشتر دوستش دارم...کلا سوگلی آرشیو عطرام رو پیدا کردم

و اما مورد دوم...مورد دوم چیزی نیست به جز Mont Blanc Homme Exceptionnel
    از خرید این هم بسیار مسرورم و واقعا بوی تمیز و قهوه مانند خوشگلی داره.اینم با تخفیف فروشنده افتاد 65.خودمونیما اما خداییش این 2 تارو تو این وضعیت گرونی با کلی تخفیف قیمت خوبی خریدم.همین مورد دوم رو قریب به اتفاق مغازه ها دارم 80 به بالا میدن.من اینو از فروشگاه گل آفتابگردان بوستان پونک خریدم...با وجود این که کوچیکه اما فروشگاه بسیار خوب و معتبر و محترمیه و همه جنساش رو بررسی کردم و دیدم از لحاظ اصل بودن مو لای درزشون نمیره.همه شون برچسبQC داشتن.اما کلا بدجوری خاطر خواه Mont Blanc شدم....یعنی همون Presence اش آبروی این شرکت رو تا سالیان سال میتونه بخره..

20. 7 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •