تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 4105 اولاول ... 1712212612672682692702712722732742752813213717711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من تا یکماه دیگه که دانشگام تموم میشه و اگه لیسانس قبول نشم باید برم سربازی البته 2 سال پیش دفترچمو ارسال کردم که بتونم برم دانشگاه الان باید دوباره دفترچه بگیرم و هزینه های اضافه و واکسن بزنم یا اینکه فقط به پلیس +10 خبر بدم کافیه یا اینکه از طرف دانشگاهمون بهشون نامه میدن که درسم تموم شده و باید اعزام بشه؟
    این اخری رو موقعی که من باید روز اعزامم رو میرفتم سربازی رفتم دانشگاه که تا اخر ترم اول هر یکماه درمیون یک نامه از طرف نظام وظیفه مبنی بر اینکه من اضافه خوردم و باید در تاریخ فلان برای اعزام حاضر باشم که دانشگاه خبر دادم و اونها نامه زدن و نامه هم دیگه نیومد
    بله باید دوباره تمام این کارها رو انجام بدی . وضعیت منم همینجوری بود تقریبا . دوبار دفترچه فرستادم . تنها فرقمون توی کاردانی و کارشناسیمون هست . مشکل اضافه خوردن رو منم داشتم ولی من هم پیش مشمولین دانشگاه رفتم (که گفتن مشکلی نیست) هم رفتم نظام وظیفه اطلاع دادم و اونا هم یه نامه بهم دادن ، ولی برا دفعه دوم (بعد از اتمام کارشناسی) که دفترچه فرستادم با اینکه اطلاع داده بودم و خودشون هم بهم نامه داده بودن ، بازم زده بود 90 روز اضافه به خاطر غیبت . چند روز بعدش رفتم نظام وظیفه حدود 1 ساعت و نیم تو صف وایسادم و وقتی رفتم تو ، یارو دو تا دکمه تو کامپیوتر زد گفت غیبتت رو پاک کردم ، فردا برو پلیس + 10 یه برگه سبز المثنی بگیر . به همین راحتی درست شد .
    فقط برگه ی واکسن قدیمیت رو اگه داری با خودت ببر درمانگاه (یا هر جا که رفتی) بهشون نشون بده ، احتمالا فقط مننژیت رو میزنه . چون دیفتیری کزاز واکسنش 10 ساله هست . مال من که اینجوری بود .
    Last edited by imanpod; 09-06-2011 at 21:44.

2. این کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

آقا دندانپزشکیش چیزای گرون مثل عصب کشی و پرکردن دندون و اینجور چیزا داره؟

اگه داشته باشه 500 تومنی هزینه رو دستشون میزارم

---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------

یادم رفت عینک هم میدن مجانی؟
    من خودم دندان بالا سمت راست شماره 4 رو عصب کشی و پر کردم فقط 1000 تومن پرداخت کردم برای ست و..

بله عینک هم میدن ولی نه رایگان بلکه یه تخفیفی داره تا اونجایی که میدونم 10 هزار تومن را سازمان پرداخت میکنه و بقیش رو هم از جیب مبارک

4. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اتفاقاً اينجايي كه من خدمت ميكنم قسمت قرارگاهش مواد ميكشن. مشروب ميخورن و حتي يه بار دختر آوردن تو آسايشگاه . :| (بعد از تايم اداري و شب بود تقريباً)
    خيليا هستن كه به خاطر فشار سربازي طرف دود ميرن و اونو مثلاً باعث آرامششون ميدونن.
    ولي اونايي كه تايم اداري هستن مشكلي از اين بابت ندارن.
    خدمت هيچ سود و منفعتي نداره.
    داداش به خدا فایده داره ولی چیزی که هست اینکه قبلا کسی که میرفت خدمت یه چیزهایی یاد میگرفت که تو زندگی بعد خدمتش به دردش میخورد و به اصطلاح مرد میشد ولی متاسفانه العان تو پادگانها اونقدر محیط بد شده که بچه های مردم اکثرا چیزها ی یاد میگیرن که برا یه جوون ضرر داره و احتمال اینکه طرف بعد از خدمت هم بره دنبالش زیاده.
    البته همه چیز به جنبه ی خود ادم بستگی داره. یکی با یه چای شیرین مست میشه ولی یکی جنبش بیشتره.

6. 2 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با کمال شرم ساری من اولین پک سیگار رو تو همین سربازی کشیدم وبعدش کلی توبه کردم. جریانش هم این بود که داشتیم با یکی میرفتیم سر کار از یه جاده بین دار ودرختا رد میشدیم که میون بر بود. یه نخ مالبرو در آورد داشت میکشید و گفت بکش (( یاد اون کلیپه افتادم که میگفت تو که هر روز کتکه رو میخوره . بیا اینو هم بکش )) { }

ولی خداییش راست میگن. من خودم دلم نمیخواد تغییر کنم و دوست دارم همینطوری که هستم بمونم. با اینکه خدمت یه سری چیزها رو توی آدم تغییر میده.
    مثلا من توی خدمت از بهترین دختر زندگیم که باهاش بودم گذشتم. فقط واسه اینکه حس میکردم حوصله اش رو ندارم با اینکه قبل خدمت 24 ساعته با هم بودیم و بهترین عشق و حالا رو کردیم با هم!!!!!!!

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

چرا سود که داره
    اون دفترچه بیمش خیلی سوده

دوستان از من به شما نصیحت تا میتونید از دفترچه استفاده کنید
    دندانپزشک و چشم پزشک و گوش پزشک و بیماری کلیوی و .... هرچی دارید و ندارید برین استفاده کنید
    چون مفتیه خیلی حال میده

در مقابل اين همه حمالي كه براشون انجام ميده سرباز اگه بخوان يه بيمه رد نكنن كه ديگه بايد بريم بميريم.
    اين بيمه هم از حقوق سرباز كسر ميشه برادر. پس لطف ِ اونا نيست كه شاملمون ميشه!

براي كارهاي دندانپزشكي توصيه ميكنم اصلاً سراغش نريد. چون افتضاح و فرماليته كار ميكنند. البته تو بيشتر موارد. (استثناء هم هست)
    ولي خوب من خودم همين هفته ي پيش زانومو عمل جراحي كردم. كل ِ هزينه اي كه كردم 15 تومن بود.
    البته اينم اضافه كنم كه مشكل زانوم تو آموزشي به وجود اومد.
    Last edited by ghasem2020; 10-06-2011 at 11:18.

10. 2 کاربر از ghasem2020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

در مقابل اين همه حمالي كه براشون انجام ميده سرباز اگه بخوان يه بيمه رد نكنن كه ديگه بايد بريم بميريم.
    اين بيمه هم از حقوق سرباز كسر ميشه برادر. پس لطف ِ اونا نيست كه شاملمون ميشه!

براي كارهاي دندانپزشكي توصيه ميكنم اصلاً سراغش نريد. چون افتضاح و فرماليته كار ميكنند. البته تو بيشتر موارد. (استثناء هم هست)
    ولي خوب من خودم همين هفته ي پيش زانومو عمل جراحي كردم. كل ِ هزينه اي كه كردم 15 تومن بود.
    البته اينم اضافه كنم كه مشكل زانوم تو آموزشي به وجود اومد.
    اره خوب کم میکنن ولی به هر حال کلی حال میده استفاده ازش
    نیروی انتظامی تهران(فاتب) دندانپزشکیش خوبه (میدان انقلاب پشت پلیس پیشگیری) من خودم اونجا دندونم رو درست کردم خیلی خوب کار کرد و تا الان هم مشکلی دیگه نداشتم
    بقیه شهرستانها رو نمیدونم
    مثلا قم که بودم اصلا به درد نمیخورد دندون پزشکیش هرکی رفته بود شاکی بود ولی الان تهران که هستم راضی بودم از کارش

البته کارایی که سرباز تو خدمت انجام میده گاهی از حمالی هم یه چند درجه بالاتره....اسمشو نمیشه گذاشت حمالی!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من 1/10/89 اعزام شدم به سربازی .آموزشی رو تو عجبشیر سرد تموم کردم و از اون به بعد هم تو شهر خودمون تو نیروی زمینی ارتش دارم خدمت میکنم اینی که شما میگی اشتباست علاوه بر اینکه اجباری برای ترکش نیست حتی اگه هم نباشی ممکنه بشی ....
    شما اول بگو کدوم گردان و گروهان بودی شاید شناختمت !

من یکی از دوستانم که با هم توی یه گروهان بودیم از روز اول آموزشیمون تا روز 22 دی که اولین مرخصی رو رفته بودیم این بابا اصلا سیگار نکشیده بود. خودش میگفت که چند سال بوده که سیگار می کشیده و این 22 روز تنها روزهایی بود که سیگار نکشیده بود ( از ترس دژبان و تجدید دوره و ... ) بعد روز مرخصی که داشتیم با هم برمی گشتیم تهران کنار جاده وایستاده بودیم و این بنده خدا رفت سیگار بخره. من ازش پرسیدم الان بدنت نیاز به سیگار داره؟ اون گفت نه . یعنی واقعا هم بدنش سم زدایی شده بود و به ترک واقعی کرده بود. خلاصه از من اصرار که آخه تو واسه چی دوباره می خوای سیگار رو شروع کنی؟ الان کلی آدم سیگاری دارن حسرت تو رو می خورن که شده حتی به زور هم بدنشون عادت سیگار کشیدن رو ترک کنه.
    آخرش هم خود احمقش دوباره سیگار کشیدن رو شروع کرد و جالب اینجا بود که بعد از اولین پک چنار به سرفه افتاده بود که انگار به یه بچه دادی سیگار بکشه.یعنی حتی ریه این آدم هم بازسازی شده بود و به سلامتی رسیده بود.واقعا براش متاسف شدم و مطمئنم وقتی که به سن بالا برسه و بیماری های قلبی و عروقی و سرطان و هزار کوفت و زهرمار دیگه سراغش بیان حتما یاد اون روزی که دوباره سیگار رو شروع کرد می افته و حسرت میخوره.

خلاصه اینکه منظورم اینه که سیگار کشیدن جز حماقت شخص و فرد هیچ دلیل دیگه ای نداره و همه این بهونه هایی که دارید میارید هم فقط برای گول زدن خودتونه و فرافکنی. والا پس من چرا سیگاری نشدم؟ به من تا به حال 1000 بار تعارف زدن چرا من قبول نکردم ؟ اونی که از روی تعارف و رودربایستی و یا حس کنجکاوی و یا هر دلیل دیگه ای سیگاری میشه براش فرق نمی کنه که توی خدمت باشه و یا توی خونه اش. اینها بهونه هست.

ببخشید که از موضوع منحرف شدیم.

13. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

کسی جوابی برای سوال من داره ؟ آقا حیاتیه اگر میدونید جواب بدید

آقا من آدرسم رو زدم تهران که برگ سبزم زودتر بیاد و فکر کردم شاید برای امریه گیر بدن حالا اشتباه یا درست این غلطتو کردیم، بعد تو برگه سبز نوشته اول شهریور باید برم میدون سپاه میخواستم بدونم اگر من آدرسم رو شهرستان میزدم میرفتم شهر خودم؟ یا اصلا تهران زدم اشتباه کردم ؟ چه عواقبی در انتظار منه ؟ آیا الان میتونم برم آدرسم رو درست کنم ؟ کلا تو محل و یگان خدمت تاثیر داره؟ چون می ترسم امریه ام ردیف نشه برم سر چهارراه
    راستی ارشد هم هستم.

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

سلام دوستان
    من باید ساعت 6 صبح دوشنبه خودمو به پایگاه نیرو دریایی در نوشهر معرفی کنم...به نظرتون اگه 3-4 ساعت دیرتر برسم اشکال نداره؟!؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

1 عجبشیر

سلام بچه ها
    من افتادم عجبشیر - 1/4 هم اعزامم
    1. کسی اطلاعاتی از پادگان عجبشیر داره؟
    2. شبی که خشم شب میزنن چه غذایی میدن؟
    3. وقتی روز اول اعزام میریم بهمون مرخصی میدن؟
    4. میتونیم مرخصی هامونو جمع کنیم یکجا بریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •