:O یعنی اینم پولی بود ؟؟
از اون اول بازی تا حالا میداد سه روزه که نمی ده
یعنی اینم پولی بود :(
بچه ها سریع ترین راه خود کشی چیه ؟
حالا خوبه karthus آزاد کردم و گرنه این پست و نزاشته خود کشی می کردم
خوب بچه ها بهشت می بینمتون
فعلا
bb
:O یعنی اینم پولی بود ؟؟
از اون اول بازی تا حالا میداد سه روزه که نمی ده
یعنی اینم پولی بود :(
بچه ها سریع ترین راه خود کشی چیه ؟
حالا خوبه karthus آزاد کردم و گرنه این پست و نزاشته خود کشی می کردم
خوب بچه ها بهشت می بینمتون
فعلا
bb
من کاری ندارم که محل سرورها کجاست.میتونم تو یه لحظه به هر دو کانکت بشم و عکس بگیرم.اینو مطمئن باش West پینگ پایینتری میده. تو این 2-3 سالی که lol میزنم 4 تا ISP عوض کردم تو همشون همینطور هست و اصلا هم اتفاقی نیست
سلام
من تو west هستم لول 15 بازیم بد نیست اگر از دوستان اددم کنه ممنون می شم
surena20
راستی تو ردکال روم این بازی نداره؟
توی یه ساختمونند؟؟ عجب پس یارو دیونه بوده یکی را زده غرب یکی را زده شرق خوب میزد سرور 1 و سرور 2 پس چرا اسم گذاشته؟؟!!
بعد یه سوال جالب تری اینه که چرا بچه ها پینگاشون توی این دوتا سرور فرق داره؟؟ حالا جالبش اینه که سروری که دور تر از ایرانه پینگ پایین تری
میدهایرانه دیگه
![]()
آقا هیرو Kennen میارزه بخرم ؟
........................................
خواهشا تا وقتی که مطمئا نیستین حرفی نزنید
سرور Euw و Eune توی آلمان هست و سرور Na تو کالیفرنیا
.................................................. ....
بهترین سرور هم از نظر کیفیت euw هست به ترتیب به این شکل هستند . Euw>Na>Eune>Garena>Brazil
Last edited by Dark_Priest; 28-02-2013 at 13:55.
این چمپ MID هست همه چمپ در جای خودش میتونن مفید باشن هیچ چمپ به دیگری برتری نداره ولی ضد هم یا کانتر میشن ...آقا هیرو Kennen میارزه بخرم ؟
........................................
خواهشا تا وقتی که مطمئا نیستین حرفی نزنید
سرور Euw و Eune توی آلمان هست و سرور Na تو کالیفرنیا
.................................................. ....
بهترین سرور هم از نظر کیفیت euw هست به ترتیب به این شکل هستند . Euw>Na>Eune>Garena>Brazil
حتی ایتم کانتر یک چمپ میتونه بشه چمپ مچ هم دارن Ryze کانترش...
تو Top و bot میشه ازش استفاده کرد
passive میتونه stun کنه
ULT تو تیم فیگت عالی تقریبا شبیه Fidd
کلا سرور شرق یک سر گردن از وست بالاتر دیگه خود اریا تست کرده بود.... تو reply برید بازی ببنید متوجه میشید...بهترین سرور هم از نظر کیفیت euw هست به ترتیب به این شکل هستند . Euw>Na>Eune>Garena>Brazil
از کی تا حالا سرور نوب پرور East شده با کیفیت. این درسته که بازیکن بدو خوب همه جا هست اما درصد نوبها تو East خیلی بالاتر هست.من 2 سال و نیم East بودم الان یه چند ماهی هست اومدم West و واقعا تفاوت احساس میشه.از همه اینها مهمتر رفتار پلیرهاست که تو west زمین تا آسمون فرق داره و همین برام مهمترین اصل هست که منو موندگار کرده.
هم Ap و هم AD میتونی ببندی براش وخوب روش بازی با هر کدوم یه جور میشه.آقا هیرو Kennen میارزه بخرم ؟
اولین چیزی که باید باهاش تمرین کنی روشهای Stun کردنش هست.با چند نوع کمبو میتونی Stun کنی.حتما تو Mobafire برو ببین.
دومی و به نظرم مهمترین چیز تمرکز هنگام Ult زدن هست که خیلیا توجه نمی کنن. با ult فقط میتونی 3 نفر رو Stun کنی پس همیشه باید جای درست و زمان درست و رو پلیرهای درست Ult بزنی.مثل Fiddle نیست که همینطوری بپری وسط
Last edited by makan.net; 28-02-2013 at 15:35.
خودم west منظورم شرق اسیا بوداز کی تا حالا سرور نوب پرور East شده با کیفیت. این درسته که بازیکن بدو خوب همه جا هست اما درصد نوبها تو East خیلی بالاتر هست.من 2 سال و نیم East بودم الان یه چند ماهی هست اومدم West و واقعا تفاوت احساس میشه.از همه اینها مهمتر رفتار پلیرهاست که تو west زمین تا آسمون فرق داره و همین برام مهمترین اصل هست که منو موندگار کرده.
از اون لحاظ که این غربیهای بدبخت چی میکشن از دست این چشم بادمیها.این فصل هم فک کنم از همین آسیا برنده نهائی باشه.99.9 %![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)