تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 271 از 386 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

استحکامش در حد خودش خوبه دوست من
    خودروی داخلیه دیگه پس در حد خودروهای داخلی رو هست.
    بعدشم صحبت از استحکام که میاد موارد زیادی رو میشه بهش نسبت داد.
    اما در حالت کلی تندر همه جوره خودروی مطلوبی هست.
    سلام و رتبه ٥ كيفيت خودرو هاي داخلي ! هيونداي آوانته ٧ ام هست !

Sent from my iPad 3 using Tapatalk HD

2. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

L90 از نظر استحکام چه جور ماشینی هست؟
    از کدوم ماشین های ساخت داخل محکم تره
    یه مطلب براتون می ذارم بخونید:

پراید

خودرویی که این روزها در هر کوی و برزنی دیده می‌شود و به خاطر قیمت پایین آن هر قشری تقریبا توان خرید آن را دارد چندان هم ایمن و مطمئن نیست و در بخش تست تصادف نتوانسته سربلند بیرون بیاید و امتیاز خوبی نگرفته است. در نتایج تست موسسه ایمنی بزرگراه‌های آمریکا خودرو پراید بدترین خودرو سواری شناخته شده که می‌تواند جان سرنشینانش را به طرز وحشتناکی به خطر بیندازد. پراید در تست تصادف دچار انحراف شدید در ستون، درها و سقف می‌شود. کابین سرنشینان تاب بر می‌دارد، در خودرو باز می‌شود و داشبورد هم صدمه شدید به پای راننده می‌زند. جلو خودرو درست جمع نمی‌شود و بسیاری از قطعات کاپوت مانند موتور هم در تصادف شدید وارد کابین می‌شود.
    پژو ٢٠٦

٢٠٦ از آن خودروهای جوان پسند است که خیلی طرفدار دارد و در تیپ‌های مختلف تولید می‌شود و خوشبختانه در آزمایش‌های صورت گرفته مشخص شده که ایمنی لازم را هم دارد. خودرو پژو ٢٠٦ از نظر ایمنی چهار ستاره از پنج ستاره موسسه euroncap را گرفته است. این خودرو زمانی که دچار سانحه شود کاپوتش تخریب شده اما موتور مچاله شده‌اش به جای این که داخل اتومبیل شود و به راننده و سرنشین کنارش آسیب برساند به سمت زمین متمایل می‌شود و همین موضوع سطح ایمنی پژو ٢٠٦ را بالا برده است.
    البته این خودرو 2 درب تست شده و خودرویی که در ایران تولید می شود 4 درب هست و همین امر باعث شده 2 ستاره در ایمنی بگیره
    ام وی ام

ناامن بودنش کمتر از پراید و همزادش ماتیز نیست و موسسه euroncap بیشتر از دو ستاره از پنج ستاره را به او اختصاص نداده. در تست صورت گرفته مشخص شده علاوه بر این که سقف ام وی ام خم می‌شود درهای آن هم باز شده و احتمال این که سرنشین‌ها به بیرون خودرو پرتاب شوند را بالا برده است. علاوه بر این، قطعات داخل جلوی خودرو صدمه شدیدی به سرنشین‌ها خواهد زد؛ به طوری که آسیب واردشده به آدمک تست در ناحیه سر، گردن و بالاتنه در حد قرمز است که نمی‌تواند وضعیت خوبی باشد.
    سمند

اما سمند کمی می‌تواند خیال‌مان را راحت کند که آن قدرها هم خودروهای وطنی خطرناک نیستند. تست تصادف سمند در شرکت مایر یرای انگلستان انجام شده به خاطر این که دو خودرو داخلی تیبا و سمند به دلیل بومی بودن توسط موسسات معتبر اروپایی و آمریکایی مورد بررسی قرار نگرفته‌اند. با این حال در همان تستی که انجام شده کمی بهتر از سایر اتومبیل‌ها عمل کرده، به طوری که در این تست سمند سقفش تاخورده (خمیدگی به داخل اتاق) و نیز رکاب باعث شکستگی پای آدمک تست شده است. ایربگ آن به موقع کار کرده و خوشبختانه به خاطر این که وزن عقب و جلوی سمند متناسب است، حین تصادف عقب خودرو بلند نمی‌شود. سالم ماندن ستون‌ها، خرد شدن شیشه جلو موجب شده سمند از سوی شرکت انگلیسی مایر استانداردهای ایمنی را کسب کرده و از حیث ایمنی با برتری جزئی نسبت به پژو ٤٠٥ شرایط کسب امتیاز این بخش را داشته باشد و اگر در موسسه یوروآن کپ این تست انجام می‌گرفت، می‌توانست سه ستاره را دریافت کند. خودرو ملی سمند با ارتقای استانداردهای جهانی، موفق به گذراندن تست‌های اجباری استاندارد ایمنی کشورهای حوزه خلیج فارس (GSO) نیز شده و استانداردهای اجباری ایمنی تصادف را با موفقیت گذرانده است.
    یکی از نقاط ضعف این خودرو نداشتن ایربگ شاگرد هست که در صورتی که این موضوع نیز در آن تعبیه می شد امتیاز بیشتری می گرفت
    تیبا

تیبا که ترکیبی از ریو و پراید است هم مورد تست تصادف قرار گرفته. فیلم تست تصادف این خودرو نشان می‌دهد که در خودرو هنگام تست باز می‌شود و ستون‌های سقف هم تاب بر می‌دارد که نشان می‌دهد وضعیت ایمنی خودرو مناسب نیست و احتمالا به سختی بتواند دو ستاره ایمنی را به دست آورد که نشان می‌دهد وضعیت ایمنی خودرو پراید از تیبا بهتر است.
    تندر ٩٠

تندر ٩٠ سه ستاره است و قطعات داخلی آن طوری طراحی شده که هنگام تصادف فشرده شود. همچنین از آنجایی که مخزن سوخت در کف خودرو و به دور از کمک فنرها قرار گرفته برای همین اگر تصادف از عقب رخ بدهد کمترین احتمال برای سوراخ شدن آن توسط اجزای کمک فنر وجود دارد. وجود یک لایه عرضی در پشت صندلی عقب خطر ورود اشیا از صندوق عقب به کابین را محدود می‌کند. ساختار لانه زنبوری داشبورد که اذز پلی پرولین جاذب نیرو ساخته شده در اثر ضربه از جلو، خطر آسیب به زانو را کاهش می‌دهد.
    پژو پارس

یکی از مهم‌ترین نقص‌هایی که خودرو پژو پارس دارد و می‌تواند راننده را مورد خطر جانی نیز قرار دهد، در صورت تصادف احتمال این که میل فرمان و پدال‌ها به داخل اتاق خودرو وارد شود و به سرنشین آسیب برساند بسیار بالاست. البته قسمت‌های زیرین خودرو مثل شاسی و قسمت زیرین کلاف بدنه مقاومت خوبی دارند ولی قسمت‌های بالایی بدنه چندان از استحکام بالایی برخوردار نبوده و می‌تواند هنگام واژگونی خودرو به سرنشینان آسیب وارد کند. همچنین این خودرو از نظر هندلینگ تعادل خوبی دارد.
    زانتیا

زانتیا هم یکی از همان خودروهای جوان پسند است که خیلی هم طرفدار دارد اما بدنیست بدانید زانتیا با وجود این که ظاهرش به نظر کاملا محکم می‌آید، اما اصلا این طور نیست و در آزمایش تصادف مانند پراید تنها دو ستاره ایمنی و در واقعا یک و نیم ستاره توانسته دریافت کند که به نسبت قیمت و جثه‌اش اصلا امتیاز خوبی نخواهد بود. با وجود این که بودن کیسه هوا در این خودرو میزان تلفات و خسارات را کاهش می‌دهد، اما با این حال شاسی خودرو خم می‌شود و حتی ستون خودرو تاب بر می‌دارد. یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف زانتیا تصادف از بغل است که اگر چنین اتفاقی بیفتد بیشترین آسیب را هم به خودرو و هم به سرنشین‌ها وارد خواهد کرد و بالاتنه و پاهای راننده حین تصادف بیشترین احتمال آسیب را خواهد داشت. آن قدر وضعیت زانتیا در زمان تصادف بد است که کلا فرقی نمی‌کند قرار است با کدام سمت این تابوت مرگ تصادف کنید، چون در تست‌های صورت گرفته شده، تصادف از جلو هم در وضعیت قرمز قرار دارد. این خودرو زمانی وارد بازار ایران شد که تولیدش در اروپا متوقف شده بود که چندان هم موفق نبوده است.
    مگان

مگان وضعیت ایمنی‌اش خیلی بهتر از زانتیای یک و نیم ستاره‌‌ای گزارش شده است و در این تست سربلند بیرون آمده و با دو کیسه ایمنی هوا پنج ستاره دارد. یعنی در آزمایش‌های صورت گرفته هر اتفاقی که برای زانتیا افتاده برای مگان نیفتاده است؛ نه شاسی‌اش انحراف پیدا کرده و نه ستون‌هایش خم شده است. همچنین در سیستم ترمز این خودرو از تکنولوژی سیستم ضد قفل و توزیع الکترونیک نیروی ترمز در چرخ استفاده شده که عملکرد خیلی خوبی را به همراه دارد.
    مزدا ٣

مزدا ٣ هم مانند مگان ایمنی خوبی دارد. کیسه‌های هوایی که برای راننده و سرنشین‌ها و همچنین کیسه‌های جانبی تعبیه شده، یکی از مهم‌ترین علت‌های بالا رفتن امتیاز آن از نظر سطح ایمنی است که پنج ستاره‌اش کرده است.
    سوناتا

این ماشین توانسته از نظر سطح ایمنی چهار ستاره را از موسسه euroncap دریافت کند. سوناتا نیز مهم‌ترین امتیازش به خاطر کیسه‌های هوای تعبیه شده‌اش است. البته به شلرط آن که اصل باشد. سطح کلی نتیجه این آزمایش و همچنین ساختار خودرو خوب گزارش شده. احتمال آسیب ندیدن سر، گردن و سینه حین تصادف متوسط گزارش شده اما از نظر سطح ایمنی پا و زانو خوب است.
    منبع : شرکت مایر انگلستان و شرکت euroncap آمریکا

4. 7 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلم دوستان
    یه سوالی داشتم
    من از چندنفر شنیدم و تو مجله ی ماشین خوندم فرمون L90 تو سرعت بالا مشکل سازه و امکان چپ کردن زیاده
    و یکی هم میگفت L90 کلا راحت چپ میکنه
    میخواستم ببینم این چیزایی که من شنیدم و خوندم تا چقدرش درسته؟
    حرف های غیر کارشناسی زیاد هست
    اگه طرز رانندگی درست نباشه می شه با هر ماشینی چپ کرد
    این کلیپ رو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با خاطر اکسل و تعلیق یکپارچه محور عقب ال90 هندلینگش پایین اومده ولی اون طوری که بعضی ها می گن ضعیف نیست
    با لاستیک 205 و ارت مناسب هندلینگ بسیار افزایش پیدا می کنه

البته بازم می گم همه چی به طرز رانندگی طرف بستگی داره
    کسی که عادت داره پیچ های جاده رو با 100 120 بپیچه خوب معلومه زود چپ می کنه
    به کلاس خودرو هم باید توجه کرد یه سدان خانواگی برای سرعت طراحی نمی شه !!
    Last edited by mehdi_08; 16-11-2012 at 13:00.

6. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، من به تازگی ( یه هفته ای میشه !! ) L90 E2LP خریدم ، قبلش پراید داشتم ، یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین :
    1.کلاچ همه ال 90 ها یکم بالا میگیره یا مال من اینجوره !؟ لااقل از پراید بالاتر میگیره !! این مساله رو اعصابه !! وقتی میخوام کلاچ بگیرم نوک پام رو کلاچه بعد هی پام سر میخوره میاد جلو طوری که اصلا دیگه نمیتونم کلاچ رو درست ول کنم !! چیکار کنم به نظرتون !؟ تو 30 ساعت رانندگی 4 بار زیر پام خاموش شد !! البته به نظرم باید بهش عادت کنم !
    2.تا چند هزار نباید دور موتورم بالای 3500 بره ؟ اینجوری اصلا حس رانندگی بهم دست نمیده ! دنده ها کامل پر نمیشن ! من پراید قبلیم دنده 3 با دور موتور 3500 75-80 تا میرفت ! آخه میترسم اینجوری ماشین عادت کنه و همینجوری بمونه !
    3.بغیر کفی موکتیه خودش لازمه بازم براش کفی بگیرم ؟
    4.این مصرف متوسط سوختش درسته !؟ برا من زده بود 14.5 !!!! ا یعنی مصرفش اینقد بالاس !؟ یا چون آب بندی نشده اینجوریه !؟

ببخشید اگه سوالام طولانی شد ، ممنون میشم جواب بدین

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان ، من به تازگی ( یه هفته ای میشه !! ) L90 E2LP خریدم ، قبلش پراید داشتم ، یه چنتا سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین :
    1.کلاچ همه ال 90 ها یکم بالا میگیره یا مال من اینجوره !؟ لااقل از پراید بالاتر میگیره !! این مساله رو اعصابه !! وقتی میخوام کلاچ بگیرم نوک پام رو کلاچه بعد هی پام سر میخوره میاد جلو طوری که اصلا دیگه نمیتونم کلاچ رو درست ول کنم !! چیکار کنم به نظرتون !؟ تو 30 ساعت رانندگی 4 بار زیر پام خاموش شد !! البته به نظرم باید بهش عادت کنم !
    2.تا چند هزار نباید دور موتورم بالای 3500 بره ؟ اینجوری اصلا حس رانندگی بهم دست نمیده ! دنده ها کامل پر نمیشن ! من پراید قبلیم دنده 3 با دور موتور 3500 75-80 تا میرفت ! آخه میترسم اینجوری ماشین عادت کنه و همینجوری بمونه !
    4.این مصرف متوسط سوختش درسته !؟ برا من زده بود 14.5 !!!! ا یعنی مصرفش اینقد بالاس !؟ یا چون آب بندی نشده اینجوریه !؟

ضمن عرض تبریک و توصیه قانونمند راندن خودروتان :
    1-کلاچ شما قابل تنظیم هست به راحتی میتونید پایینتر بیارید.
    2-سعی کنید حداقل تا 1000 کیلومتر اول زیاد پرگاز نرانید و از اونجا به بعد مشکلی ایجاد نمیکنه
    3-اگر کفی مشمایی بندازید خیلی بهتر هست ، آشغال به خورد موکت نمیره و با یک دستمال لنگی میتونید کف ماشین رو کاملا تمیز کنید .
    4-فعلا خودروی شما خشک هست و تا 5000 تای اول زیاد میسوزونه اما بعد از اون برای گارانتی مراجعه کنید تا هم عملیات فیلرگیری انجام بدن و هم اگر عیبی در خودروی شما باشد برطرف کنند. مصرف خودروی شما بعد از 5000 عادی و شتاب و قدرت موتور هم تا حد قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد .
    موفق باشید

9. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

1-بله من هم پراید دارم و هم النود.کلاچ النود با تنظیم کارخونه ای بالا میگیره .میتونید برید رگلاژ کنیدش.ولی من بهش عادت کردم
    4-باید آبندی بشه هرچند توع سوخت و میانگین سرعت خیلی مهمه .با میانگین سرعت پایین مصرفش خیلی بالا میره البته دیگه بالای 10 لیتر نمیره.

11. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

1-بهتره گلاژ رو رگلاژ کنی کوپت رو بزن بالا درست زیر مخزن روغن هیدرولیک می توی سیم گلاژ و پیچ تنظیم کردنش رو ببینی با یه انبردست قسمت ابتدایش رو بگی تا به هم نچرخه بعد با اچار پیچش رو سفت کن سفت کن تقریبا چند بار تست کن میزان دلخواه خودت رو بدست میاری
    2-تا 1000 تا دور موترو رو بالا نبر و تخته گار نکن بعد از هزار تا می تونی دور موتور رو بالا ببری این ماشین 16 سوپاپه و تراکم بالاس دوست داره دور بالا باشه
    3-کفی قالبی یه تیکه بنداز فقط دقت کن ریل صندلی ها بهش گیر می کنه که واشر پهن بندازی زیر صندلی درست می شه
    4-مصرف سوختش تا 3000 تا همین طوریه کمکم درست می شه شما حتما یه بار کامپیوتر رو ریست کن (دکمه رو صفحه کیلومتر و بگیر و سوییچ رو باز کن تا عقربه ها شرع به حرکت کنن )

13. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مرسی از لطفتون ، فعلا دارم تلاش میکنم بهش عادت کنم ! راستی اون 30 دقیقه رانندگی بود که من نوشتم 30 ساعت !!
    راستی واسه رگلاژ باید ببرم نماینگی ؟ خودم که اصلا نمیتونم ! یه نگا یهش کردم بیخیال شدم ! !

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

موندم صفحه قبل

دوستان میشه آینه های کناری تندر 90 رو جمع شو برقی کرد ؟ حدودا چقدر هزینه داره ؟ بستن آینه هاش وقتی کنار خیابون پارک میکنی خیلی دردسر داره یه مقداری سفت و محکمه اگر شد یه عکسی چیزی از مدل پیشنهادیتون بزارید
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مرسی از لطفتون ، فعلا دارم تلاش میکنم بهش عادت کنم ! راستی اون 30 دقیقه رانندگی بود که من نوشتم 30 ساعت !!
    راستی واسه رگلاژ باید ببرم نماینگی ؟ خودم که اصلا نمیتونم ! یه نگا یهش کردم بیخیال شدم ! !
    رگلاز خیلی آسونه فقط بد جاست

نمایندگی نمی خواد که
    مخزن روغن کشویی میاد بالا از جاش در میاد
    مخزن رو از جاش در بیار را دستت باز می شه با یه انبردست و آچار تنظیم کن کار 5 دقیقه نیست
    اینم آموزش کاملش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi_08; 16-11-2012 at 19:55.

17. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •