رام 2.2 شرکتی (نه ازین دستیا) چطوره؟ آموزش هم داره؟
با سیانوژن مشکل دارم تا حدودی(نپرسید مشکلش چیه فقط)
رام 2.2 شرکتی (نه ازین دستیا) چطوره؟ آموزش هم داره؟
با سیانوژن مشکل دارم تا حدودی(نپرسید مشکلش چیه فقط)
2.2 رسمی که هست . میتونی استفاده کنی /
آموزش خاصی نداره . با برنامه rsd-lite که تو کامپیوترت نصب میکنی رام رو فلش بزنی . زیاد در موردش پست وجود داره .
---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
اگر قبلا" اینطوری نبوده مشکل از رام هست . البته الان ببین اگر تو قسمت تنظیمات قفل اتوماتیک برای تو جیب گذاشتنش روشنه خاموش کن . شاید از اون باشه !
2.2 رام خوبیه اما یه مشکل داره اونم این که به خاطر یه باگ نمیشه ویبره دکمه های پایین رو غیرفعال کرد. وقتی Haptic رو توی تنظیمات غیرفعال می کنی، هیچ اتفاقی نمی افته و بازهم ویبره کار می کنه که هم باعث مصرف بیشتر باتری میشه و هم برای بعضی ها (مثل من) اعصاب خردکنه.
این مشکل توی 2.2 آتریکس هم بود . من که اصلا" نمیتونم این فیدبک ها رو تحمل کنم .
مرسی هادی جان
مشکل من با سیانوژن که خیلی رو اعصابمه اینه که وقتی گوشی شارژش تموم میشه ( خاموش میشه ) وقتی میزنمش به شارژر آرم موتورولا میاد و ثابت می مونه ! و مجبور میشم پشتشو باز کنم و باتریشو باز و بسته کنم که بیاد بالا گوشی !
قبلا توی 2.1 در همین شرایط فوق الذکرباتری رو نشون می داد که داره شارش میشه
آپدیت جدیدش این مشکلو نداره برم همین سیانوژن دانلودش کنم ؟
defy + هنوز نیومده ؟؟
من چند نسخه Cسیانوژن رو استفاده کردم اما چنین مشکلی نبود، آخریش هم 7.1 پایدار بود. کدوم نسخه سیانوژن رو نصب کرده بودی؟
اگه رسمی می خوای بهتره از رام رسمی 2.3.4 استفاده کنی.
یعنی وقتی خاموش میشه و میزنی تو شارژ روشن نمیشه تا باطری بکشی !؟
کلید پاور مشکلی نداره ! یکم پاور رو نگه داری شاید بیاد بالا !
---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
فقط جایی که سراغ دارم سایت ایران دلیور هست که وارد میکنه
سلام.
من گوشي نوكيا 5800 دارم . الان اين گوشي Motorola Defy رو ديدم خوشم اومد. ولي از خريدش مطما نيستم.
ميگن تاچ خوبي نداره و .....
بنظره شما من اين گوشي رو بخرم؟
ممنون.
روشن میشه و آرم موتورولا میادش و ثابت می مونه ! منم پاور رو می گیرم اما درست نمیشه ! هر دفعه هم امتحان کردم اما جواب نداده متاسفانه
من 7.1 رو استفاده می کنم ! شاید درست نصب نشده .. . نظرت چیه ؟
رام 2.3.4 مشکل خاصی نداره ؟!
میشه لینک دانلودشو بدید یه تستی کنم
متشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)