تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 271 از 515 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ژان پل سارتر میگه :(( اگر یک افلیج قهرمان دو نشود مقصر 100% خود اوست ))
    درستش فلج مادرزاده

اگر یک فلج مادرزاد نتواند قهرمان دو سرعت شود فقط خودش مقصر است !!

البته این افکاراگزیستانسیالیستی ( اصالت وجود ) زیاد بدرد کنکور نمی خوره ملتو از راه بدر می کنه آخر و عاقبتشونم میشه مثه کافکا و آلبرکامو و هدایت !!

2. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شاید در نگاه اول، مطالعه کردن امری ساده و کاری راحت به نظر برسد. ولی مثل خیلی از مسائل ساده‌ زندگی روزمره اگر بخواهید آن را به بهترین و کامل‌ترین شکل انجام دهید، باید نکات زیادی را رعایت کنید؛ چون ما قصد نداریم با ارائه‌ یک کتاب 20 جلدی درباره عادت‌های غلط و روش‌های صحیح مطالعه، رنگ و روی‌تان را زرد و سلسله اعصاب ‌تان را ضعیف کنیم. بنابراین به ذکر چند مورد اساسی و کارآمد و مختصر و مفید اکتفا می‌کنیم تا عادت‌های غلط مطالعه مثل اجناس چینی بی‌کیفیت، نتوانند خودشان را به عنوان عادت‌های اصلی و مفید مطالعه، به شما قالب کنند!

1- حسن کچل هم به کمک مادرش و سیب‌هایی که روی زمین چید و او را از خانه بیرون بُرد، توانست از یک آدم تنبل که دائم در حال خوابیدن و دراز کشیدن بود، به قهرمان ملی شهرشان تبدیل شود. آن وقت شما هنوز هم دراز می‌کشید و مطالعه می‌کنید؟ این یکی از عادت‌های غلط مطالعه است که باعث می‌شود مطالبی که خواندید، در شکم یا کف حلق‌تان انباشته شود و به مغزتان نرسد! مطالعه در حالت‌های غیر‌افقی و ثابت به شدت توصیه می‌شود. در حال راه‌رفتن درس‌خواندن، برای جیب شما ضرر دارد، چون به احتمال زیاد در مسیر حرکت، به اشیاء و موانع زیادی برخورد می‌کنید که اگر حتی سه موردش هم گلدان‌های چینی و بشقاب‌های زیر‌خاکی مامان جان و کنترل تلویزیون و لپ‌تاب بابا جان باشد، پول تو‌جیبی‌‌تان برای مدت شش ماه به باد می‌رود!

2- البته بلند بلند درس خواندن، جزو روش‌های غلط مطالعه است ولی ممکن است باعث شود یکی از همسایه‌ها که اتفاقاً استودیوی ضبط موسیقی و CD دارد، صدای‌تان را می‌شنود و تشخیص دهد شما می‌توانید خیلی زود به خواننده‌ محبوب نسل جوان تبدیل شوید و با بستن یک قرارداد مادام‌العمر، هم پولدارتان کند و هم شما را از پله‌‌‌های ترقی بالا ببرد!

اما اگر یک هفته با صدای بلند درس خواندید، ولی نه تنها پیشنهادی نداشتید، بلکه مرتب ناله و نفرین همسایه‌های بد‌خواب نثارتان شد، حداقل توی دل‌تان بخوانید تا شاید بتوانید در دانشگاه قبول شوید و با مدرک‌تان یک کار خوب پیدا کنید و پس از جمع کردن پول‌های‌تان، تارهای صوتی‌تان را عمل کنید و این‌طوری خواننده‌ محبوب نسل جوان شوید!

3- خواب مناسب، تأثیر مثبتی روی مطالعه و کیفیت آن دارد. پس سعی کنید هر شب به اندازه‌ بخوابید و از شب‌زنده‌داری حتی به دلایل موجه و مثبت خودداری کنید. محققان خواب شب 7 ساعته را توصیه کردند، بنابراین حتی اگر در خواب، کابوس هم دیدید و مثلاً مشاهده کردید که غول کنکور با قیافه‌ نتراشیده و هیکل نخراشیده دنبال‌تان است، سعی کنید حداقل تا 7 ساعت از دستش فرار کنید و از خواب نپرید تا فردایش بازده‌ مطالعاتی‌تان حسابی بالا برود!

4- سعی کنید در محل ثابت و زمان‌های ثابتی مطالعه کنید. فراموش نکنید یکی از دلایلی که باعث شد مارکوپلو با وجود همه‌ جهانگردی‌ها و افتخاراتی که در این راه کسب کرد، در کنکور قبول نشود، این بود که طفلکی دائم در حال سفر بود و هر روز از شهری به شهر دیگر و از کشوری به کشور دیگر می‌رفت و به هیچ عنوان نمی‌توانست در محل ثابتی شش ماه بنشیند و مطالعه کند!

5- برای قبول شدن در کنکور، مطالعه لازم است ولی کافی نیست. در کنار مطالعه‌، تست‌زنی هم لازم است تا در کنار مطالعه و کار فکری، کار عملی هم داشته باشید و دست‌های‌تان هم به چالاکی فکرتان شود.

یکی را گفتند، عالم بی‌عمل به چه ماند؟ گفت: به زنبور عسل!

حکایت به روز شده:

یکی را گفتند داوطلب پُر‌مطالعه‌ تست نزن به چه ماند؟ گفت: به زنبوری که برای عسل فروشی‌ها عسل تولید می‌‌کند .... بابا! صد رحمت به همان عالم بی‌عمل قدیم خودمان!

6- اعتماد به‌نفس داشتن در هر کاری مفید است، حتی در مطالعه‌ کردن! چون اگر اعتماد به‌نفس وجود نداشته باشد، داوطلبی که کتابی را 10 بار خوانده و تقریباً حتی جای تمام حروف و تصاویر و لکه‌های شکلات و آبگوشت و آب‌میوه‌ای که روی صفحات کتاب افتاده را حفظ است، ممکن است دچار این توهم شود که مطالعه‌اش کافی نبوده و هر لحظه ممکن است سؤالی را ببیند که جوابش تا نوک قلم‌اش می آید ولی پایین‌تر، نه!

بنابراین اعتماد به‌نفس‌تان را در هنگام مطالعه حفظ کرده و حواس‌تان به آن هم باشد.

جمله‌ قصار ادیسون، قبل از مطالعه‌ این مطلب: نوآوری و موفقیت عبارت است از یک درصد استعداد و نوآوری و 99‌درصد تلاش و پشتکار و عرق ریختن.

جمله‌ قصار ادیسون، بعد از مطالعه‌ این مطلب: نوآوری و موفقیت عبارت است از یک درصد استعداد و 50‌درصد تلاش و پشتکار و 49‌درصد اعتماد به نفس.

منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 3 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

اولش بگم که من خیلی خوشحالم از اینکه شما هم نظرتونو گفتین در این مورد، چون وقتی فقط من می گم نظر منه و ممکنه خیلی جاهاشم درست نباشه ولی وقتی همه میان نظرشونو می گن و روش بحث می شه می تونیم به نتایج بهتری برسیم

ببینید همین توصیه های شما رو دبیرای ما هم می کردن ، دبیر فیزیک ما می گفت اولش با خیال راحت 10-15 تا تستو کلا بذارین کنار چون نمی شه همه رو بتونین بدون استرس جواب بدین آخرش که وقت اضافه آوردین چند تا رو که تونستین حل کنین...ولی این حرفو برای کسایی می زد که مثل شما اگه وقت کافی داشته باشن می تونن به 100 درصد سوالا جواب بدن ولی من این پستو برای دوستی نوشتم که حدود نصف (یا کمی بیشتر یا کمی کمتر) از مباحث کنکور رو بهتره بخونه (که این خودشم باز نظر منه و جای بحث داره و قبلا هم از دوستان دیگه خواهش کردم نظرشونو بگن!) و من بهش توصیه کردم هیچ کدوم از سوالایی رو که بلده و آسونن از دست نده و این طوری هم نبوده که بگم همه رو همون بار اول باید کامل جواب بده قبلش تکنیک ضربدر منفی رو توصیه کردم و گفتم که بهتره تستای وقتگیرو هر چند بلده کنار بذاره...ضمن اینکه تو اون پست گفته بودن "می ترسم کم زدن برام عادی بشه حتی اگه سوالای کنکور آسون باشه" و من هدفم این بود که بگم ایشون قرار نیست هیچ تعداد خاص تستی براشون عادی بشه بلکه قراره بیشترین تست ممکن رو که بلده (هر چند تا که بشه)، درست جواب بده و خب یکی از راه های رسیدن به بیشترین جواب درست، حل دو تا سوال آسون به جای یه سوال وقتگیره (همون تکنیک ضربدر منفی)
    شما نسبت به بنده لطف دارین.
    من واقعا با کنار گذاشتن بخشی از درس مخالفم، دلیلشم واضحه:
    ما نمی دونیم که از چه بحثی سوال سخت یا آسون میادمثلا :
    اگر مثلثات که سختترین بخش درسای کنکور تجربیه رو کامل کنار بذارین اشتباهه چون ممکنه یه سوالی ازش بیاد که از سوال آمار هم آسونتر باشه(فکر کنم ک. 82)، , و بخشی که زیاد روش سرمایه گذاشتین سخت بیاد...

من نمی دونم این روش ضربدر منفی چیه اگه میشه پستی که دربارش توضیح دادین رو آدرس بدین تا ببینیم چیه.مرسی.

.................................................. .................
    دوستان با توجه به در پیش بودن آزمون گزینه 2 هر نظری درباره حل تستای مثلثات( مخصوصا معادلات ) دارین بذارین.

6. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

درستش فلج مادرزاده

اگر یک فلج مادرزاد نتواند قهرمان دو سرعت شود فقط خودش مقصر است !!

البته این افکاراگزیستانسیالیستی ( اصالت وجود ) زیاد بدرد کنکور نمی خوره ملتو از راه بدر می کنه آخر و عاقبتشونم میشه مثه کافکا و آلبرکامو و هدایت !!

دوست عزیز من منظور فقط این بود که تلاش کنین نه چیز دیگه .

8. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من الان گیج گیجم یکی کمکم کنه
    الان میرم موسسه گزینه 2 و با این که خیلی تلاش میکنم بازم درصدام خوب نمیاد آخه خیلی ریاضی و فیزیکشو سخت میده
    و فک میکنم یواش یواش واسم عادت شده که کلا درصدامو کم بزنم و تو کنکور واقعی با این که سوالاش ساده تر باشه بازم تو همون حال و هوا کم بزنم
    سوالای قلم چی رو که میبینم خیلی ساده تر از گزینه 2 ه و من از این که اومدم گزینه 2 خیلی پشیمونم
    به نظرتون من همین گزینه 2 رو ادامه بدم یا 3 مرحله بعدی رو قلم چی رو بدم و درصدای خوب بزنم و روحیم بره بالا ولی از تداخل و به هم ریختن برنامم میترسم.
    آخه همه بچه های زپرتی کلاسمونم که میرن قلم چی با روحیه های بالا میان و میگن ریاضی اینقد زدم فیزیک اونقد زدم و حالشو میبرن.
    اونوقت من که درسم مطعنم که ازونا بهتره همیشه با یه روحیه ی خراب و کلنجار با خودم که چرا فیزیکو 20 درصد میزنم سرم پایینه.
    قلم چی واسه 3 تا آزمون ثبت نام میکنه نه ؟ تکی نمیشه؟
    50 هزار تومانه (سه جلسش)؟
    نمیشه به جای یکی از بچه ها که مثلا مریض شده یه جلسشو بریم؟
    مطلب اول اینه که شما باید دیدگاهتون رو نسبت به آزمون ها عوض کنین یعنی اینکه درصد به هیچ وجه مهم نیست و فقط ترازه که تعیین میکنه جایگاه شما رو . گیرم که شما درسی رو 100 زده باشین ولی نصف بیشتر بچه ها 100 زدن اونوقت تراز این درس شما 5000 میشه این یعنی اینکه این 100 شما ارزشش در حده یه کار متوسطه نه خارق العاده
    حالا اونطرفش یکی پیدا میشه درسی رو 20 درصد میزنه ولی تراز اون درسش میشه 6000 این یعنی اینکه این 20 درصد شما ارزشش در حد متوسط به بالاست چون خیلیا درصدی کمتر از 20 رو زدن
    پس شما توی کارنامه اولین چیزی که باید بهش دقت کنین تراز درساست و بعد درصدا. درصدها فقط حکم تعیین تسلط شما رو روی درس داره و جایگاه شما با تراز مشخص میشه
    مطلب بعدی بحث روحیه گرفتنه . ببینین شما نیاز به روحیه دارین ولی دنبال روحیه کاذب نباشین . روحیه کاذب همونقدر مخربه که نداشتن روحیه. گیرم که شما برین قبل از کنکور سوالات کنکور آزاد رو حل کنین و روحیه بگیرین بعد روز بعدش برین سر جلسه کنکور سراسری بنظرتون با روحیه ای که روز قبلش گرفتین چه نتیجه ای عاید شما میشه؟!
    اتفاقا وقتی سوالای آزمونا سخت باشه و شما بتونین از پسش بر بیاین و پله پله درصد هر درس رو افزایش بدین شک نکنین که سر جلسه کنکور روحیه ی واقعی میگیرین. چرا؟چون میرین سر جلسه میبینین سوالا یه پله راحتتر از کنکورای آزمایشی طرح شده پس اگه تا الان توی آزمونای آزمایشی درسی رو 50 میزدین به راحتی درصدتون بالای 50 میشه . ولی کسی که تا الان تستای راحت حل میکرده میاد سر جلسه میبینه سوالا سختتره روحیش به هم میریزه همون چیزی که در توانشه هم بهش نمیرسه یعنی اگه توی کنکور آزمایشی 60 میزده و به خاطر سختی سوالای کنکور درصدش باید 50 میشده به خاطر اینکه روحیش رو از دست میده سر جلسه و عصبی میشه درصدش به راحتی به زیر 50 میره
    شما کدوم رو انتخاب مکنین؟حالت اول یا دوم؟!
    من طرفدار هیچ کدوم از آزمونا نیستم بنظرم آزمون آزمایشی باید وِِِیژگی هایی داشته باشه که بارها راجبش بحث کردیم. آزمونای قلم چی هم از اون دسته آزموناست که شرایط مناسبی داره و سوالاش آنچنان هم سخت نیست بخصوص آزمونای جامعش که معمولا سختترین سوالای قلم چی رو اونجا رو میکنن
    فکر میکنم هر آزمون هزینش 10هزار تومنه و اگه دوستی دارین که نمیخواد شرکت کنه میتونین بجاش شرکت کنین و مانع شما نمیشن

10. 5 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

باعرض معذرت این کتاب فیزیک اندیشه سازان پیش2 بابا به قران بعضی تستاش حذفه فکر کنم ! کسی باین جور تستسا بر نخورده فرزانهههههههههههههههههههه هههههههههه فیزیکو چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    میشه یه نمونه از تستی که بنظر شما حذفه رو بذارین؟

12. این کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه spider_man5225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

درسته شما همه ی مطالبو بلدی ولی به هر حال به قول خودت تو هر کدوم از سوالا کلی طول می کشه تا به جواب برسی چون همه رو با راه های تشریحی حل می کنی

یعنی شما الان اگه همه ی درسا رو می خونین در حدی که تو زمان بیشتر می تونین اکثر سوالاشو جواب بدین الان دیگه باید برین سراغ بالا بردن سرعت و این کارو از درسایی شروع می کنین که این کار بیشتر توشون امکان پذیره ا

ولی اون روشم شروع کن برای دیف و تحلیلی انجام بده (توصیه ی من اینه که اولشو از دیف شروع کنی چون وضعیت درصدت بهتره توش و راحت تر می تونی پیشرفت کنی بعدش برو سراغ تحلیلی بعد اگه وقت داشتی گسسته و بازم اگه داشتی هندسه پایه)...

در مورد مباحث فیزیک هم روشای تستی و ذهنی بیشتر روی دروس پیش معجزه می کنن (یعنی فرق روشای ذهنی با محاسبه تو مباحث موج و حرکت شناسی زمین تا اسمونه) یه سری از این روشا رو من تو کتابای مختلف دیده بودم ولی متاسفانه اکثرشون طورین که باید کلامی توضیح داده بشه در موردشون ولی به هر حال همین روش تست آموزشی هم می تونه در حد خودش موثر باشه
    بازم بینهایت ممنون
    منطورتون از روشای تستی رو دقیقا متوجه نمیشم. یعنی حفظ کردن خیل عظیمی از فرمولای جدید خارج از کتاب درسی؟ یا اینکه روشای دیگه ای که از یه زاویه ی دیگه سوالارو حل میکنه؟
    این روشای تستی که میگید رو کجا میتونم پیدا کنم که توضیحی باشه؟
    مثلا تو درس دیفرانسیل میدونم که بجای حل کردن یه حد پیچیده به روش کتاب درسی ، یه روشای دیگه ای هست که من تکه ای از اونا رو تو پاور پوینتای فرصت برابر دیدم ولی هیچ توضیحی نداشتو چند تا دایره یه جاهاییش کشیده بو و حل.......
    در حالی که اگه من برای حلش کردنش باید عرق میریختمو تازه بجای مثبتش منفی و ....تست رو غلط حل می کردم
    یه جزوه ای ، سیدی یا دی وی دی جایی سراغ نداری که بتونم تهییش کنم و ریاضی 40-50 بزنم؟
    مخصوصا اون فیزیکی که میگی معجزه میکنه.... بابا "ما در طلبش جان میدهیم"
    هندسه ی گاجی که دارم حدودا یک ملیون و دویست و پنجا ه و شش (باتخفیف) فرمول داره. تازشم اکثر سولاشم تالیفی و المپیاد و... هستش و سراری هاش با چند تا فرولش حل میشه که اون فرمولو بعد طرحش ساختن
    اینطوریه که دیگه اون گاج هندسه رو لاشو باز نمیکنمو فقط 8 کتاب گاج رو میزنم.

اندازه ی بشکه های نفت خامی که از ایران میره بیرونو میره تو جیب........... ممنون.

14. این کاربر از spider_man5225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها پیشروی برنامه آزمون درس های پایه واسه ترم دوم یکم سری تره
    به نظر شما واسه عید بهتر نیست به جای اینکه زوج کتابی که ترم اول خوندم زوج کتاب بعدی رو آزمون بدم ؟ من ترم اول درس های دوم رو خوندم و سوم در حال حاضر تعطیلم! احساس می کنم نمیرسم بعد عید...
    نه همون کتابهای اولی رو آزمون بدی بهتره ....
    منم اون موقع همین فکر تو سرم بود ولی الان میدونم اون کار اشتباهه چون: احتمال اینکه برسی تموم زوج کتاب های جدید رو بخونی کمه و تو آزمون نمره خوبی بدست نمیاری 2- اون آزمون موقعیت بسیار مناسبیه که زوج کتاب های اول رو به طور تمام و کمال جمع کنی و بذاری کنار تا بعد از امتحان نهایی خرداد 3- با یکم سعی و تلاش و جمع بندی خوب رو زوج کتاب های اول تراز خوبی می تونی بیار که مایه دلگرمیت میشه 4- به نظر من آزمون اول کانون در سال جدید یه جورایی یه کنکور کوچیکه چون شرایط تقریبا همون طوریه : درسها در طول سال خونده شدن و حالا در مدت 2هفته قبل آزمون جمع بندی میشه

کلا با برنامه پیش برو و درسته که از حالا به بعد یکم نوار تند تر میشه ولی همون طور که قبلا گفتم از این بعد سرعت درس خوندن شماها هم بیشتر میشه بنابراین نگران اینکه عقب بیفتی نباش

---------- Post added at 09:07 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

شما نسبت به بنده لطف دارین.
    من واقعا با کنار گذاشتن بخشی از درس مخالفم، دلیلشم واضحه:
    ما نمی دونیم که از چه بحثی سوال سخت یا آسون میادمثلا :
    اگر مثلثات که سختترین بخش درسای کنکور تجربیه رو کامل کنار بذارین اشتباهه چون ممکنه یه سوالی ازش بیاد که از سوال آمار هم آسونتر باشه(فکر کنم ک. 82)، , و بخشی که زیاد روش سرمایه گذاشتین سخت بیاد...

من نمی دونم این روش ضربدر منفی چیه اگه میشه پستی که دربارش توضیح دادین رو آدرس بدین تا ببینیم چیه.مرسی.

.................................................. .................
    دوستان با توجه به در پیش بودن آزمون گزینه 2 هر نظری درباره حل تستای مثلثات( مخصوصا معادلات ) دارین بذارین.
    100% درسته میگی اما کنار گذاشتن بعضی مباحث هم دلایل خودشو داره که اگه یه نفر تو اون شرایط قرار داشت بهتره این کار رو بکنه : 1- وقتی من در یک مبحث خاص که با مباحث دیگه هم در ارتباط نیست مثلا فصل آخر فیزیک 3 کاملا ضعیفم و بعد از گذشت دو سال هنوز نتونستم مشکلم رو تو اون مبحث رفع کنم در حدی که گاهی اوقات سوالات آسون اون بخش رو هم اشتباه میزنم
    2- وقتی که مشکل کمبود زمان رو سر امتحان دارم و بعضی از بخش ها هم برای من مشکل اند و هم وقت گیر تجربه خودم بحث دینامیک بود من بخش های ساده رو مثل سطح شیبدار رو خوندم اما مباحث فنر یا وقتی دو جسم روی همدیگه قرار دارن و.. رو کنار گذاشتم چون علاوه براینکه تو این زمینه یکم مشکل داشتم حل این مسائل برای من خیلی وقتگیر بود شاید بیش از 2دقیقه خب منم این بخشها رو حذف کردم

در حالت کلی بهتره هیچ بخشی رو حذف نکنی اما استثنا هم هست

تکنیک ضربدر منفی ( ضربدر دایره و...): همون طور که همه میدونن ارزش سوالات هر درس با هم برابره یعنی جواب دادن به سخت ترین سوال انتگرال تو کنکور همون قدر ارزش داره که جواب دادن با ساده ترین سوال آمار.

گاهی اوقات تو کنکور یه سوال وقتگیر ( و نه الزاما سخت و دشوار) میاد و شما حس میکنی جواب دادن به این سوال ممکنه 2-3 برابر حد معمول وقت بگیره و به این ترتیب ممکنه بخشی از سوالات انتهایی رو به دلیل کمبود وقت از دست بدین در این مواقع با گذاشتن یک علامت ضربدر در کنار شماره سوال اون سوال رو به عنوان یه سوال وقتگیر مشخص میکنید و از اون سوال رد میشید تا اه در انتهای آزمون وقت اضافه اومد دوباره برگریدی و اون سوال رو جواب بدید

گاهی اوقات هم به یک سوال برمیخورید که برای شما کاملا دشواره و احساس می کنید برای حلش راه حل خاصی ندارید و ینکه کلا نمی تونید حلش کنین دیگه خب این بار هم کنار سوال یک علامت منفی ( دایره) میذارید و دیگه دور آون یسوال رو کلا خط میکشید انگار همچین سوالی نبدوه و میرید سراغ ادامه آزمون ( اگه در انتهای آزمون تمامی سوالات بی علامت تکلیفشون مشخص شده بود یعنی یا جواب داده بودید و یا به حد کافی در موردشون فکر کرده بودید و سوالات ضربدر دار هم همین طور و باز هم وقت اضافه آوردید ، به سوالات منفی دار هم یه سر میزنید وگرنه که هیچی!

کلا هدف از اجرای این تکنیک اینه که سوالات آسون و در حالت کلی سوالاتی رو که جوابشون رو بلد هستیم به دلیل گیر کردن روی سوالات دشوار و وقتگیر و در نتیجه اونا کمبود زمان از دست ندیم

16. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

میشه یه نمونه از تستی که بنظر شما حذفه رو بذارین؟
    چندتا میخوای بزارم حالا اینو ببین:
    دو حرکت ارتعاشی به معادله ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + پی ششم) و ایگرگ مساویست با 2سینوس (امگا تی + 2پی سوم) دریک نقطه باهم ترکیب میشوند فاز اولیه برایند انها برحسب رادیان کدام است ؟
    ازاد ریاضی 74

داره خودمونی میشه jekob's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اقا واقعا" تیک ایت خوب نیست اخه من واژه شو شمردم بیشتر از تکجلدی پیش مبتکران وسوم مبتکران بود هم لغات پایه هم پیش ؟ از چه نظر ناقصه ؟ کسی لغت خیلی سبز که سیدیم داره استفاده کرده؟

19. این کاربر از jekob بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •