تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 451 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟

و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

علیرضا جان زمانی که دستگاه روی حالت Adaptor هست چرا باتری روی 99-98 ثابت میمونه !؟ مگه نباید 100% باشه ؟

و دیگه اینکه برای تنظیم Region Lock کجا رو تنظیم کنیم برای BD ها ؟ 2 ؟ 3؟

نمیدونم دقیقا مشکلش چیه که رو 99 98 میمنونه. بزن خاموش باشه و آداپتور تو برق باشه. بعد از مدتی روشن کنی نمیشه 100 درصد ؟

ریجن اتوماتیک خودش تنظیم میشه با ویندوز.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نمیدونم دقیقا مشکلش چیه که رو 99 98 میمنونه. بزن خاموش باشه و آداپتور تو برق باشه. بعد از مدتی روشن کنی نمیشه 100 درصد ؟

ریجن اتوماتیک خودش تنظیم میشه با ویندوز.
    میدونی چیه حالت Decharge داره ! وقتی رو 100% باشه بعد از 30min میاد رو 99 یا 98 ! انگار هم داره شارژ میکنه و هم از باتری انرژی میگیره !!

زنگ بزنم به گارانتی ؟

والا رفتم تو تنظیمات Region خوده Blue-ray rom دیدم اصلا تنظیم نشده !!

آخه یه BD هم داشتم گذاشتم اجرا نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه بیشتر از 90 درصد شارژداشته باشید اینجوری میشه
    اینم از تنظماتی که برای جلوگیری از تکرار سیکل شارژ و دشارژ توسط کارخونه سازنده ست میشه و فکر نمیکنم بشه تغییرش داد

----------------------------------

من اون ویندوزی رو که صفحه 109 بود دان کردم اونم با هزار مصیبت
    اولش سرعت دانلودخ 400 بود وقتی رسید به 50% سرعتم شد 200 یه ساعت بعد (65%) سرعت شد 40
    چشمتون روز بد نبینه 15% آخر رو با سرعت 20 کلوبایت در ثانیه دان کردم تازه وسطش هی قطع میشد
    کلی حرص خوردم و به اندازه 5 سال پیر شدم

وقتی تموم شد رایتش کردم و رفتم واسه تعویض ویندوز که وسطاش ارور داد(ایمیج ویندوز مشکل داره فکر کنم)
    شاید باورتون نشه ولی کلی خندیدم

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

اگه بیشتر از 90 درصد شارژداشته باشید اینجوری میشه
    اینم از تنظماتی که برای جلوگیری از تکرار سیکل شارژ و دشارژ توسط کارخونه سازنده ست میشه و فکر نمیکنم بشه تغییرش داد

----------------------------------

من اون ویندوزی رو که صفحه 109 بود دان کردم اونم با هزار مصیبت
    اولش سرعت دانلودخ 400 بود وقتی رسید به 50% سرعتم شد 200 یه ساعت بعد (65%) سرعت شد 40
    چشمتون روز بد نبینه 15% آخر رو با سرعت 20 کلوبایت در ثانیه دان کردم تازه وسطش هی قطع میشد
    کلی حرص خوردم و به اندازه 5 سال پیر شدم

وقتی تموم شد رایتش کردم و رفتم واسه تعویض ویندوز که وسطاش ارور داد(ایمیج ویندوز مشکل داره فکر کنم)
    شاید باورتون نشه ولی کلی خندیدم

ای بابا. چه شانسی

اون تنظیم درصد شارژ رو من هم میخوام بدونم چنده و چه طور میشه تغییر داد ولی فکر کنم حق با شماست. قبلا در مورد باتری و عمرش پست دادم. کاش میشد تنظیم دستی کرد.
    راستی واسه ویندوز به سایت سافت گذر هم سر بزن. به روزه و تو ویندوز مثل سایتای دیگه اضافه مضافه چیزی نریختن.

6. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این رو توی pdf که همراه لپتاپ بود پیدا کردم

90 % نیست
    درستش 95 درصده

8. 2 کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مبارکت باشه . کدوم کانفیگشو خریدی؟
    من بلوری دارشو خریدم
    این چند روز که دارم باهاش کار می کنم خیلی عالی جواب داده
    امروز یک رندر گرفتم روی دستگاه قدیمی که داشتم هفت ساعت طول کشید اما رو n61 بیست و یک دقیقه طول کشید.
    واکفا
    چشمان را گرفت به جهت رندری

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من بلوری دارشو خریدم
    این چند روز که دارم باهاش کار می کنم خیلی عالی جواب داده
    امروز یک رندر گرفتم روی دستگاه قدیمی که داشتم هفت ساعت طول کشید اما رو n61 بیست و یک دقیقه طول کشید.
    واکفا
    چشمان را گرفت به جهت رندری
    مبارک باشه

واقعا فعلا واسش حریفی نیست !! البته منظورم تو رنج قیمت 1.300 تا 1.700 هست.

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

اقا شرمنده من دیر به دیر سوال می پرسم و بحث از دهن میافته...مجبورم!!!! امکانات نیست
    این express gate رو نتونستم تو سی دی درایورم پیدا کنم autorun اش که فقط اجازه می داد 4 تا چیزو نصب کنم که هر چهارتا(به جز trendmicro security)رو گذاشتم خودش نصب کنه ریست هم کردم ولی نشد که نشد.یه بحثی که هست اصلا n82jq-026v اکسپرس گیت داره؟؟؟؟آخه این دکمه بالایی رو که می زنم وقتی ویندوز بالاست حالت های مختلفه استفاده از باتری یا برق رو عوض می کنه(balanced , ...) چیکار کنم درست بشه؟؟؟؟؟؟ممنون از همه دوستان
    شما وقتی که دستگاه خاموشه باید دکمۀ روشن شدن از طریق Express Gate را بزنید نه موقعی که داخل ویندوز هستید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما وقتی که دستگاه خاموشه باید دکمۀ روشن شدن از طریق Express Gate را بزنید نه موقعی که داخل ویندوز هستید.
    درسته و متوجه هستم اما من این کارو برای امتحان کردم...قبل از اینکه تو ویندوز این کارو بکنم در حالت خاموش با fn بی fn و هر حالت دیگری گه تصور کنید دکمه رو فشار دادم.فایده ای نداشت.
    تو pdf خودش به نام manual هم در باره دکمه بالایی سمت چپ نوشته به منظور تعویض حالات Power 4Gear Hybrid هستش و اسمی از express gate نبرده و این باعث شد بپرسم اصلا مدل n82jq-026v اکسپرس گیت داره یا نه...تو فوروم خود سایت اسوس vip.asus.comدوستانی پرسیده بودند اما جوابی ندیدم.گفته بودند که وقتی می زنیم اروری رو نشون می ده مال من اصلا حرکت خاصی انجام نمیده...کنار این دکمه عکس ادمکی با حالت دویدن به رنگ آبی هست که همین ادمک روی space و به کمک fn قابل انجام هست.هر دو در داخل ویندوز حالت پاور رو عوض می کنن و در حالت خاموش حرکتی انجام نمیدن...توی درایور ها هم ،،هم search دستی کردم هم با autorun گشتم... هیچی نبود که نبود...واقعا راهی نمونده که امتحان نکرده باشم...امیدوارم راهنمایی کنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •