شما كرك رو عوض كنيد درست ميشه....
در ضمن اونجا بريد پيش همون مرده كه هست بايد باهاتون حرف بزنه...اگه نشد ديگه كرك رو عوض كنيد...
توي همين تاپيك هم هست...
شما كرك رو عوض كنيد درست ميشه....
در ضمن اونجا بريد پيش همون مرده كه هست بايد باهاتون حرف بزنه...اگه نشد ديگه كرك رو عوض كنيد...
توي همين تاپيك هم هست...
بچه ها ببخشید من یکم تازه واردم میشه بگیم منظورتون از VAlue چیه؟؟
آخه سر بازی اسپلینتر سل هم توو فرومش همش مینویسن value نیومد من فقط میخوام بدونم یعنی چی
چون من بدون این دنگ و فنگا اساسینزو نصب کردم بازی هم کردم تموم هم شد![]()
من توی یه مرحله گیر کردم اولاش هست.وقتی از دست سرباز ها فرار میکنی میری پیش پاولا بعد از آن آموزشت میده بعد میگه برو دنبال داوینچی حالا یه سری زن هستن اما تو نقشه جای داوینچی مشخص نیست.
این عکس نقشه اش.
![]()
Last edited by MJ assassins creed; 29-04-2010 at 15:38.
اين عقاب ها رو برو تا نقشه مشخص شه...نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم اگه زني اونجا هست بايد ازشون دزدي كني...
space رو بگير و برو كنارشون ...
زنها رو باید دنبال خودم کشیدم یکی یکی رفتند حالا باید عقاب ها رو برم.
سلام دوستان ازتون خواهش میکنم جوابم رو بدید.من قبلا بازی رو اجرا میکردم ولی حالا که میزنم رو بازی با ارور An internet connection is required مواجه می شم چیکار کنم
از کرک گروه skidrow استفاده کن
شما كركتون رو عوض كنيد .... درست ميشه ...
همين صفحه قبل هم هست ...![]()
سلام دوستان
یه سوال, هنگام مبارزه یکی زد شمشیرم رو انداخت ولی وقتی میخواستم شمشیر رو بردارم اشتباهی یه شمشیر دیگه که کنارش بود رو برداشت!
حالا هرکاری میکنم وقتی شمشیر خودم رو برمیدارم دیگه غلافش نمیکنه!...یعنی اینکه اون شمشیری که اول برداشته بودم رو به عنوان شمشیر اصلی میشناسه
درضمن رفتم به مغازه اسلحه فروشی دیگه نمیشه شمشیر قبلی رو خرید!
باید چیکار کنم؟!!!!![]()
قبلا یه کرکی بود که با دستکاری فایل هاست به زور به کامپیوتر میفهموند که به سرور های یوبی وصله حالا ولی یه عیب داشت یه قسمت هایی از دیتا بیس بازی باید بعد از چک سریال سیدی قابل دسترس میشد که به خاطر غیر ممکن بودن چک سریال این دیتا بیس رو در فایل هایی به نام value.db جا دادن و با یه exe اون رو به بازی وارد میکردن تا بازی کامل بشه این دیتا بیس کم کم کامل میشه و تمام بازی رو یه جا پوشش نمیده برای همین پشت سر هم value.db های جدید میومدن که مراحل بعدی رو هم پوشش میدادن یعنی step step اکران میشدن ولی حالا skidrow سیستم چک سریال رو از کار انداخت و اون دیتا بیس رو بدون چک سریال قابل دسترس کرد در ضمن این چیزی که میگفتن بعضی از قسمتهای بازی مثل دستگیره ی درها باید از اینترنت دانلود میشد شایعه بود الان اسپلینتر هم اینطوریه و هنوز نتونستن چک سریال رو کرک کنن واسه همین دیتا بیس باید به صورت value.db به بازی داده بشه فعلا البته تا اینکه کرک ه-ک سریال بباد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)