آيا مدل هاي بدون گارانتي كه تو بازار هستش ، داراي باداي فارسي 2.1 هستند يا اينكه خودمون بايد فلش كنيم ؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
آيا مدل هاي بدون گارانتي كه تو بازار هستش ، داراي باداي فارسي 2.1 هستند يا اينكه خودمون بايد فلش كنيم ؟
سلام
من از اصفهان 345 گرفتم و در حال حاضر 2 مشکل دارم(کارت حافظه فعلا ندارم و با رم داخلی کار میکنم)
1- وقتی روی فیلم برداری اچ دی میروم مینویسد امکان حداکثر 5 دقیقه فیلم برداری و عکس حدود 120 با کیقیت 5 مگ
و من که انتظار 2 گیگ رم را داشتم که امکان عکس و فیلم بیشتری را به من بدهد به قسمت مموری استاتوس رفتم در قسمت common memory اینطور نوشته
available 541m برای مالتی مذیا و ایمیل
available 298m.b برای my files
available 647mb برای bada apps و games خلاصه 296 مگابایت مانده (البته 122 مگ فیلم و عکس برداشته ام)
یعنی آیا از 2 گیگ حافظه داخلی 422 مگ برای استفاده مانذه
2- چه مارک کارت و با چه حجمی بخرم
3- در حالت mass storage به کامبیوتر با ویندوز 7 وصل شدم ولی نشناخت که بتوانم ببینم آیا واقعا 2 گیگ حافظه داخلی دارم یا نه و حتی با استفاده از نرم افزار kies هم نتوانستم به کامبیوتر وصل شوم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلام
روی هیچ کدام از گوشی های S8500 که خریداری می کنید بادا 1.2 نصب نیست . البته روی بعضی از گوشی های s8500 بادا 1.0.2 نصبه و برای فارسی بودنش هم می تونید امتحان کنید که فارسی داره یا نه
سلامسلام
من از اصفهان 345 گرفتم و در حال حاضر 2 مشکل دارم(کارت حافظه فعلا ندارم و با رم داخلی کار میکنم)
1- وقتی روی فیلم برداری اچ دی میروم مینویسد امکان حداکثر 5 دقیقه فیلم برداری و عکس حدود 120 با کیقیت 5 مگ
و من که انتظار 2 گیگ رم را داشتم که امکان عکس و فیلم بیشتری را به من بدهد به قسمت مموری استاتوس رفتم در قسمت common memory اینطور نوشته
available 541m برای مالتی مذیا و ایمیل
available 298m.b برای my files
available 647mb برای bada apps و games خلاصه 296 مگابایت مانده (البته 122 مگ فیلم و عکس برداشته ام)
یعنی آیا از 2 گیگ حافظه داخلی 422 مگ برای استفاده مانذه
2- چه مارک کارت و با چه حجمی بخرم
3- در حالت mass storage به کامبیوتر با ویندوز 7 وصل شدم ولی نشناخت که بتوانم ببینم آیا واقعا 2 گیگ حافظه داخلی دارم یا نه و حتی با استفاده از نرم افزار kies هم نتوانستم به کامبیوتر وصل شوم لطفا راهنمایی کنید
ممنون
گوشی S8500 wave در کل 2G حافظه ی داخلی داره . از این 2 گیگ ، 1 گيگابايت فضا براي ذخيره سازي نرم افزارهاي Bada و 550 مگابايت فضا براي ذخيره سازي پيام ها پیشفرض گذاشته شده و توی کامپیوتر نمایش داده نمیشه و 390 مگابايت حافظه در دسترس که کاربر می تونه از اون استفاده کنه .
Last edited by younes.b.1367; 26-05-2011 at 00:12.
سلام،دو تا سوال...!
1. آیا با آپدیت به bada 2.1 کاملا مثل WaveII میشه (سرعت و مثلا اینکه نرم افزار هاش از داخل گوشی آپدیت بشن...) یا نه...؟
2. مثل اینگه دیگه با گارانتی رسمی تو ایران نیست. بدون گارانتی گرفتن ریسک نداره؟ چه نکاتی رو موقع خرید باید توجه کرد (تست کرد) ؟؟
Last edited by SH_P; 26-05-2011 at 00:40.
سلام
لطفا یه کمکی بدهید
من مموری کارت هنوز ندارم و به هیچ طریقی نمی توانم به کامبیوتر وصلش کنم حتی با نرم افزار kies هم مدل گوشی را در بالای نرم افزار نمی نویسد
ممنون
سلام
1. با نصب بادا 1.2 کاملا شبیه به wave II میشه و اون برتری که Wave II نسبت به wave داشت هم برطرف شده و می تونی از برتری های بادا 1.2 نسبت به 1.0 مثل ( سرعت و آپدیت نرم افزار ها از داخل گوشی ،بهینه شدن شارژ گوشی ، برطرف شدن بعضی از مشکلات مرورگر اینترنت گوشی ( دولفین ) ، اضافه شدن قابلیت درج متن T9 Trace که مشابه Swype است و ... ) استفاده کنید.
2. الان بیشتر گوشی های بازار بدون گارانتی هستن و این بستگی به شانس خود آدم هم داره ولی خب چیزهایی که موقع خرید باید توجه کنید
1. دوربین گوشی سالم باشه
2. در زیر باتری گوشی روی کیت گوشی باید عبارت made in korya by samsung نوشته شده باشه که نشونه ی سری اول این گوشی هاست که اگه این طور باشه معلومه آدم خیلی خوش شانسی هستی ولی اگه نبود باید یکی از دو عبارت دیگه یعنی made in china by samsung و یا made by samsung درج شده باشه
3. زبان فارسی رو حتما ساپورت کنه
4. برای اطمینان از اصل بودن گوشی هم می تونی شماره IMEI گوشی رو توی سایتوارد کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5. با فروشنده هم شرط کن که اگه مشکلی داشت ازت پس بگیره یا عوضش کنه.
6. نکته 5 رو هیچ وقت فراموش نکنید.
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
سلام
جدید ترین نسخه keis رو نصب کنید یا اینکه گوشی رو در حالت mass strong به pc وصل کنید.
ممنون از توضیحات،یه سری سوال دیگه :
1. آپدیت نرم افزار ها از داخل گوشی یعنی frimware و OS هم می شه از داخل گوشی آپدیت کرد؟ --
2. بعد از آپدیت به 1.2 MKV هم می خونه؟
3. این که گفتید موقع خرید فارسی داشتع باشه، مگه اگه نداشته باشه نمیشه با آپدیت OS فارسی ، درستش کرد؟
3. الان بادا 1.2 فارسی بدون مشکل برای این گوشی اومده؟
Last edited by SH_P; 26-05-2011 at 10:47.
سلام
1. آره هم نرم افزار ها و هم firmware رو از داخل گوشی آپدیت کرد البته من خودم firmware رو امتحان نکردم ولی توی قسمت تنظیمات آخرین گزینه برای آپدیت گوشیه .
2. بله KMV رو هم میخونه البته بادا 1.0 هم KMV ساپورت می کرد.
3. چرا میشه با فلش و فریمور فارسی گوشی رو فارسی کرد ولی من برای کسانی گفتم که نمی تونند ، نمی دونند یا دوست ندارند که گوشی رو آپدیت کنند.
4. بله وجود داره می تونید به تاپیک زیر مراجعه کنید . آموزش آپدیت و فلش کردن گوشی s8500 همراه با لینک جدیدترین فریمور های bada 1.2 فارسی
جدید ترین فریمور فارسی بادا 1.2 ، S8500JPKE1 هست که باید قبل از اون گوشی رو به فریمور بادا 1.2 JPKC1 ارتقاع بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by younes.b.1367; 26-05-2011 at 11:46.
اینکه فرمودید جدیدترین نسخه کیس را نصب کنم مگه نباید نسخه قبلی هم گوشی را بشناسه(همون که سی دی همراه گوشی است) و برا دریافت جدیدترین نسخه به کجا بروم ممنون
2- من فیلمهای mkv و divx را اجرا کردم رو گوشی ولی زیرنویس نه srtو نه sub را نشان نمی داد لطفا راهنمایی کنید
Last edited by heidary_sh; 26-05-2011 at 16:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)