سلام
حامد حتما کرک 1.3 رو بگیر و نصب کن 4 صفحه قبل آدرس و توضیحات رو گذاشتم و یعد فرم ترکیبتو آماده کن بزار توی تاپیک تا آماده باشه .
این پستو میگم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
حامد حتما کرک 1.3 رو بگیر و نصب کن 4 صفحه قبل آدرس و توضیحات رو گذاشتم و یعد فرم ترکیبتو آماده کن بزار توی تاپیک تا آماده باشه .
این پستو میگم :
منم بازی رو انجام میدم ، با آژاکس بازی دارم
حسین جان الان کی بازی داره ؟ منم میخوام بازی کنم .
آرمین جان پست بالا محمد گفت که الان میخواد با آژاکس بازی کنه بزار بازیش تموم بشه بعد .
جدول بازیهای هفته اول
یوونتوس 2----------------------------------- بایرن مونیخ 1
اینتر 0 --------------------------------------- چلسی 2
بارسلون 2 ----------------------------------- لیورپول 2
رم 2 ----------------------------------------- آرسنال 2
میلان----------------------------------------- منچستر
رئال 0 ---------------------------------------- منچستر سیتی 0
برنامه هفته دوم بازیها
بایرن مونیخ -------------------------------------- آژاکس آمستردام
گالاتاسرای ------------------------------------- یوونتوس تورین
پورتو پرتغال -------------------------------------- اینتر میلان
چلسی 3 ------------------------------------------ لیون 2
لیورپول ------------------------------------------- وردربرمن
منچسترسیتی --------------------------------- بارسلونا
رئال مادرید--------------------------------------- آ.اس رم
آرسنال ------------------------------------------ میلان-------- فرم ترکیب من برای این بازی:منچستر----------------------------------------- مارسیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
بچه ها از الان میتونید فرم ترکیبتون رو برای بازیهای مختلف ( این هفته و هفته های بعد ) آماده کنید و توی تاپیک بزارید ( یا توی پیام خصوصی به من بدید ) تا من جلو بازیتون قرار بدم تا بعدا با عجله مجبور نشید اینکار رو بکنید .
من بعد از اینکه پست اول رو بطور کامل ویرایش کردم یک بخش بعنوان بخش آرشیو درست میکنم و فرم ترکیب تمام تیمها رو توش قرار میدم و بهمراه جدول بازی جلوی هر بازی فرم مورد نظر هر کاربر رو قرار میدم .
فقط یادتون باشه بعد از اینکه کرک 1.3 رو جایگزین کرک قبلی کردین فرم رو بسازید تا همه چیز توی فرم ترکیبتون ذخیره بشه .
بایرن 3 - 1 آژاکس
اسکرین شات رو اشتباهی گرفتم ، من 14 تا شوت داشتم که 12 تا تو چهارچوب بود ، آژاکس هم 8-9 تا شوت داشت
نیمه اول 1-1 شدیم ، ولی در نیمه دوم با استفاده از ضد حملات ریبری 2 گل زدم
ریبری تو این بازی هتریک کرد
اینم از سیو بازی :
حسین جان من رفتم برا بازی با پورتو بازی دارم.
محمد طوفانی شروع کردی . ریبری توی این بازی بازیکن بسیار خوبیه من باهاش کار کردم قبلا .
راستی میبینم لوگوهای بازیت درست نیستن . کیت سرور داری یا نه اگه داری من لوگوها و کیتها رو برات بفرستم . وگرنه باید کیت سرور نصب کنی خواستی آدرس کیت سرور رو بهت بدم .
کیت سرور رو دارم ، ولی یادم رفته بود اتچش کنم
بعد از اینکه آرمین بازیشو انجام داد من بازیمو انجام میدم چون بازیم از هفته اوله و از بقیه عقب هستم .
پــورتــو 0 - 2 اینتـــراین سیو بازی :اینم آمار بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)