سلام
آقا جون میخوام اپل بگیرم
1.زیاد نمخوام هزینه کنم میخوام بدم عزیزی از کانادا بیاره برام دس دوم هم باشه برام مهم نیست سرچ میزدم قیمتای زیر 500هم زیاد بود دست دومش .راستش دو تا سیستم دارم تو محل کار و خونه.به هیچ عنوان بازی انجام نمیدم 90 درصد کارم با کامپیوتر وبگردی وبعدش کار با نرم افزارای مختلف (کاربردی پزشکی آموزشی وغیره )کار گرافیک هم انجام نمیدم
2.من با لپ تاپ نداشتم تا الان . رو 14 و 16 اینچ دودلم علتشم اینه که متاسفانه تو اپل از 14 تا 16 تفاوت قیمت خیلیه.حمل ونقلش زیاد مهم نیست برام یا تو محل کارم یا خونه فاصلشم 5 دیقه میشه
حلا دوستایی که خوره لپ تاپن میشه بگن تو کارکردن باش بسته به کاربردم منو راهنمایی کنن .که چفدر فرق میکنه ویه تجربه و نتیجه از کارشون با 14 و 16 بگن
3.معیارای اصلیم یکی زیبایی (هرچی باریک تر باشه خوشگل تره؟) وکلاس دوم کیفیت صفحه نمایش سوم اینکه روش ویندوزم نصب کنم(خوب مثل اینکه باید اینتل باشه )
ببخشین پر ادعام. ببخشین بی ادبیه ولی میگم یه آدم زشت آبله رو کثیف پرت پیس بد دهن با لحن بدی به مخدره میگه یه قرون بت میدم بریم پشت این کوه صیغت کنم از لیلی جواب میاد آخه ......به این پول زیادت ... به این زبون خوشت... به این قیافه خوشگلت به ای راه نزدیکت.. .حالا حکایت منم همینه
راستی یه گوشی xperia دارم میخوام یه تبلت گالکسی(این یکی دیگه دس دو ومفت نداره کمش 550 و باید بدم )هم بگیرم (اگه یه گوشی hd2 ارزون ومفت از اون ور آب گیرم بیاد اونم اضافه کنین)ترکیب اینا خوبه؟ که تو تکنولو÷ی به ارگاسم برسم؟
تاکسی مرسی میشم اگه الاحقر را راهنمایی فرمایین بگین چی بگیزم.میبوسمتون بای