تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 500 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    آقا يه سؤال دارم! الان ميصرفه كسي يه MacBook pro بگيره يا اينكه بهتره صبر كنه تا نسل بعديش بياد؟! اصلا سريه بعديش كي معرفي ميشه؟!

سلام به شما دوست عزيز

اگر عجله نداري صبر كن ولي اين صبر كردن حداقل 4 ماه زمان ميبره ها !‌ چون احتمالا اواخر فروردين سري جديد معرفي ميشن و تا قيمتشون به تعادل برسه زمان ميبره

إمكانش هست كه تو همين ces ٢٠١١ معرفي بشن يا نه؟!
    خير به هيچ وجه ! اپل كاري به اين نمايشگاهها نداره
    مرسي مرسي خيلي زياد!!
    خواهش خواهش خيلي زياد

2. 2 کاربر از mohsenfhm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

میخواستم بدونم ویندوز 7 64 بیت روی mc374 چند ساعت شارژ میده ؟

بعد یک سوال دیگه اینکه Cpu MC374 , 375 به ترتیب 2.4 و 2.6 هست میخواستم بدونم این مقدار فرکانس بیشتر خیلی موثر است ؟

تفاوت MC374 ,375 در Cpu و Hdd هست درسته ؟
    البته من ۳۷۴ ندارم ولی چون باتری و اندازه صفحه نمایشم یکی هست جواب میدم.
    اول از همه که بستگی به پرفورمنس سیستم شما داره یعنی با بالترین پرفورمنس طبیعتا کمترین میزان باتری رو خواهید داشت ولی حدودی خدمتتون عرض میکنم که بین بسته به نور صفحه بین ۴ تا ۶ و نهایتا نهایتا ۷ ساعت باتری خواهید داشت.
    بله تنها cpu و هاردشون فرق داره، خیلی بیشتر که نه ولی هرچی بیشتر بهتر!!!!

4. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Arian_albertini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بعد اسم مدل 15" با پردازنده cor i7 چيه؟!؟!  ممنون ميشم اگه حدود قيمتش و هم بگيد!

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

MC373 با CPU ی COREi7 و قیمت حدودا 2500

7. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با 1300000 تومن بودجه میشهیه لبت تاپ 13 اینچی اپل خرید؟

داره خودمونی میشه majid123a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان منم به اپلی هااااااا پیوستم

دیروز MC374 با یک سال گارانتی الماس ۱۴۳۰ گرفتم

---------- Post added at 07:53 AM ---------- Previous post was at 07:49 AM ----------

با 1300000 تومن بودجه میشهیه لبت تاپ 13 اینچی اپل خرید؟
    بله عزیز با ۱۲۵۰ میتونی MC516 بگیری

10. این کاربر از majid123a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    آقا جون میخوام اپل بگیرم
    1.زیاد نمخوام هزینه کنم میخوام بدم عزیزی از کانادا بیاره برام دس دوم هم باشه برام مهم نیست سرچ میزدم قیمتای زیر 500هم زیاد بود دست دومش .راستش دو تا سیستم دارم تو محل کار و خونه.به هیچ عنوان بازی انجام نمیدم 90 درصد کارم با کامپیوتر وبگردی وبعدش کار با نرم افزارای مختلف (کاربردی پزشکی آموزشی وغیره )کار گرافیک هم انجام نمیدم
    2.من با لپ تاپ نداشتم تا الان . رو 14 و 16 اینچ دودلم علتشم اینه که متاسفانه تو اپل از 14 تا 16 تفاوت قیمت خیلیه.حمل ونقلش زیاد مهم نیست برام یا تو محل کارم یا خونه فاصلشم 5 دیقه میشه
    حلا دوستایی که خوره لپ تاپن میشه بگن تو کارکردن باش بسته به کاربردم منو راهنمایی کنن .که چفدر فرق میکنه ویه تجربه و نتیجه از کارشون با 14 و 16 بگن
    3.معیارای اصلیم یکی زیبایی (هرچی باریک تر باشه خوشگل تره؟) وکلاس دوم کیفیت صفحه نمایش سوم اینکه روش ویندوزم نصب کنم(خوب مثل اینکه باید اینتل باشه )
    ببخشین پر ادعام. ببخشین بی ادبیه ولی میگم یه آدم زشت آبله رو کثیف پرت پیس بد دهن با لحن بدی به مخدره میگه یه قرون بت میدم بریم پشت این کوه صیغت کنم از لیلی جواب میاد آخه ......به این پول زیادت ... به این زبون خوشت... به این قیافه خوشگلت به ای راه نزدیکت.. .حالا حکایت منم همینه
    راستی یه گوشی xperia دارم میخوام یه تبلت گالکسی(این یکی دیگه دس دو ومفت نداره کمش 550 و باید بدم )هم بگیرم (اگه یه گوشی hd2 ارزون ومفت از اون ور آب گیرم بیاد اونم اضافه کنین)ترکیب اینا خوبه؟ که تو تکنولو÷ی به ارگاسم برسم؟
    تاکسی مرسی میشم اگه الاحقر را راهنمایی فرمایین بگین چی بگیزم.میبوسمتون بای

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام
    آقا جون میخوام اپل بگیرم
    1.زیاد نمخوام هزینه کنم میخوام بدم عزیزی از کانادا بیاره برام دس دوم هم باشه برام مهم نیست سرچ میزدم قیمتای زیر 500هم زیاد بود دست دومش .راستش دو تا سیستم دارم تو محل کار و خونه.به هیچ عنوان بازی انجام نمیدم 90 درصد کارم با کامپیوتر وبگردی وبعدش کار با نرم افزارای مختلف (کاربردی پزشکی آموزشی وغیره )کار گرافیک هم انجام نمیدم
    2.من با لپ تاپ نداشتم تا الان . رو 14 و 16 اینچ دودلم علتشم اینه که متاسفانه تو اپل از 14 تا 16 تفاوت قیمت خیلیه.حمل ونقلش زیاد مهم نیست برام یا تو محل کارم یا خونه فاصلشم 5 دیقه میشه
    حلا دوستایی که خوره لپ تاپن میشه بگن تو کارکردن باش بسته به کاربردم منو راهنمایی کنن .که چفدر فرق میکنه ویه تجربه و نتیجه از کارشون با 14 و 16 بگن
    3.معیارای اصلیم یکی زیبایی (هرچی باریک تر باشه خوشگل تره؟) وکلاس دوم کیفیت صفحه نمایش سوم اینکه روش ویندوزم نصب کنم(خوب مثل اینکه باید اینتل باشه )
    ببخشین پر ادعام. ببخشین بی ادبیه ولی میگم یه آدم زشت آبله رو کثیف پرت پیس بد دهن با لحن بدی به مخدره میگه یه قرون بت میدم بریم پشت این کوه صیغت کنم از لیلی جواب میاد آخه ......به این پول زیادت ... به این زبون خوشت... به این قیافه خوشگلت به ای راه نزدیکت.. .حالا حکایت منم همینه
    راستی یه گوشی xperia دارم میخوام یه تبلت گالکسی(این یکی دیگه دس دو ومفت نداره کمش 550 و باید بدم )هم بگیرم (اگه یه گوشی hd2 ارزون ومفت از اون ور آب گیرم بیاد اونم اضافه کنین)ترکیب اینا خوبه؟ که تو تکنولو÷ی به ارگاسم برسم؟
    تاکسی مرسی میشم اگه الاحقر را راهنمایی فرمایین بگین چی بگیزم.میبوسمتون بای
    شما یکی از مدل های ۲۰۱۰ رو بگیر، فرقی نمیکنه کدوم مدل باشه چون انتظاراتت از لپ تاپ پایینه همه شون جواب میدن و روی همشون ویندوز نصب میشه. در مورد اندازه صفحه نمایش هم اگه بودجه ش رو داری ۱۵ بگیر چون هم کانفیگ بالاتری داره هم بزرگ تره. اما پرستیژ! همه ی لپ تاپ های اپل با کلاس هستن، این یه واقعیته! اما شما بسته به سلیقه ات انتخاب کن: مکبوک ایر (نازک ترین لپ تاپ جهان ۱۱ و ۱۳ اینچ ) مکبوک (لپ تاپ نمادین اپل به رنگ سفید ۱۳ اینچ) مکبوک پرو (لپ تاپ های حرفه ای اپل با جنس آلومینیوم ۱۳ ۱۵ و ۱۷ اینچ)

تبلت: چرا گلکسی؟ اگه میخوای به اوج لذت برسی یه مدت کوتاه صبر کن تا iPad 2 معرفی بشه و اون رو بخر.

موفق باشی

13. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه taban341's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

سلام شاهین جون یا محسن خان هر کدوم جواب دادین
    من پوله واسه 371 جور کردم میخاستم ببینم فرقش با 372 چیه بهتر نیست حالا که داره جور میشه یه کم بزارم روش 372 رو بردارم.
    دوستمون هم میخاد آخرین مدلش بگیره 373 بهتره یا اون مدل 17 اینچ؟
    مرسی مرسی خیلی زیاد.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

سلام شاهین جون یا محسن خان هر کدوم جواب دادین
    من پوله واسه 371 جور کردم میخاستم ببینم فرقش با 372 چیه بهتر نیست حالا که داره جور میشه یه کم بزارم روش 372 رو بردارم.
    دوستمون هم میخاد آخرین مدلش بگیره 373 بهتره یا اون مدل 17 اینچ؟
    مرسی مرسی خیلی زیاد.
    سلام به به
    به سلامتی پیشاپیش مبارکه.

صد در صد ۳۷۲ بگیر چون با این اختلاف قیمت کم (حدود ۱۰۰ تومن) cpu و هارد بالاتری نصیبت میشه.
    درضمن محسن خان خودش ۳۷۲ داره و اونم موقع خرید سر همین دوراهی بود که ۳۷۲ گرفت و الان کاملا از انتخابش راضی ه. راستی ۳۷۲ خنک ترین لپ تاپ موجوده!
    در مورد دوستت هم ۳۷۳ کانفیگ بالاتری داره (بالاترین کانفیگ) و اون ۱۷ اینچی ه هم (MC024) به نظر من که خیلی گنده است!!!

موفق باشی

16. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •