درسته که تک انتنه هست ولی 5db قدرت وایرلسش هستش و از مودم های 2db قوی تره
فقط بگین 150 و 300 فرقش خیلی زیاده ؟؟؟؟ با این اینترنت ایران عرض میکنم که به زور وارد سایت ها هم میشه
درسته که تک انتنه هست ولی 5db قدرت وایرلسش هستش و از مودم های 2db قوی تره
فقط بگین 150 و 300 فرقش خیلی زیاده ؟؟؟؟ با این اینترنت ایران عرض میکنم که به زور وارد سایت ها هم میشه
150 یا 300 به سرعت اینترنت ربطی نداره چون سرعت adsl نهایتاش 24mbs میشه.
تفاوت اون دوا بیشتر از بابت برد و سرعت انتقال فایل تو شبکه داخلیه
بگو حداکثر چقدر میخوای هزینه کنی ؟
والا با توجه به اینکه اینترنت ایران خیلی ضعیفهمیخام مودمی داشته باشم که ازطریق وای فای گوشی راحت بشه بهش وصل شد
الان با گوشیم وقتی به اتاق بغل میرم خیلی ضعیف میشه ، مودمم linksys wag120n هستش و یک مقدار ضعیف کار میکنه
من همیشه 4 تا دستگاه به مودم وصل دارم ، و همیشه هم در حال ترانسفر فیلم و رکورد شده ها از ----- به کامپیوترم هستم از طریق شبکه ، مثلا فیلم های 4 گیگابایتی ضبط شده
خب اگر سرعت انتقال 300 باشه فکر کنم خوبه ولی بازم فکر میکنم که هزینه کردن بیش از 200 تومان برای یک مودم جالب نیست
اولی حدود 120 تومان و دومی 230 تومان است . واینکه دو تا انتن 5 دسیبلی قدرت داشته باشه خوبه ولی برای خونه های بزرگ
بازم ممنون میشم نظر بدین
از طریق وایرلس نهایت سرعت انتقال فایل که بتونی بگیری 12 مگابایت بر ثانیه هست یعنی باز دلتو به 150 یا 300 مگابیتی بودن خوش نکن! ولی اگه با کابل lan به مودم وصل شی قضیه فرق میکنه, اگه هر دوتا پورت lan از 1000 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی کنن با توجه به قابلیت دستگاه میتونی تا سرعت 120 مگابایت بر ثانیه هم سرعت بگیری!
ارزونترین مودم با این قابلیت 8970 تی پی لینکه.
یه سوال : حداکثر سرعتی که تونستی از وایرلس مودم خودت بگیری چقدر بوده ؟؟
نهایت سرعتی که موقع کپی فایل از لپ تاپ به PC میتونم بگیرم 11 مگابایت بر ثانیه هست (زمانی که لپ تاپ یه متری مودم باشه).
سلام دوستان من حدودا 7 ماه پیش با استفاده از همین تاپیک مدل Tp-link TD8968 رو خریدم تو رنج قیمتی تقریبا بهترین مودم هستش حالا دوباره میخام مودم بخرم هنوزم همینو پیشنهاد میدید البته
تا رنج 150 تومن؟![]()
Last edited by shik; 02-12-2013 at 12:38.
وایرلس لپ تاپتون 150 مگابیتی هست یا 300 ؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)