تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 428 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من UDK رو دانلود کردم و نصب کردم حالا موندم از کجا باید اجراش کنم چند تا آیکن هست اما اونا مال چیزای دیگست میشه یکی بگه از کجا باید اجرا کرد اینی که دانلود کردم نسخه BETA است

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه . توی وب گردی الانم یه مطلب دیدم گفتم شما هم ببینید .
    این جزئ جدیدترین -- های کینکت مایکروسافته .
    .
    .
    .
    .
    .
    اینم لینک سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونطور که نوشته میشه به راحتی به جای موشن کپچر از اون استفاده کرد

من رفتم سایت رو دیدم.
    یکی از مقاله هاش انگار مال یه نفر بود که یه برنامه (API) درست کرده و الان ورژن آلفا ش رو داده بیرون.
    اینم لینک خود خود مقالش :
    کد:
    من دانلود کردمش 11 مگ بود.
    بعدش یه فایل help داشت که توش نوشته باید 2 تا چییز دیگه رو هم دانلود کنیم که اون ها هم رو هم حدود 40 مگ میشد فکر کنم.
    فعلا اون 2 تا رو دانلود نکردم.
    ایشالا هفته بعد دانلود میکنم.

بعد میبینم چطوریه خبرش رو بهتون میدم.
    اگه کسی زودتر دانلود کرد و سر درآورد که چی بی چیه و تونست باهاش کاری بکنه زودتر خبر بده!

برا من که خیلی جالبه که بدونم چطوری کار میکنه!
    از حسن جان هم ممنونم بابت این پست بسیار عالیشون!!

3. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام
    منم دان میکنم ببینم چیه ....

راستی یه دمو udk fps rts از یوتوب دانلود کرده بودم خیلی جالب بود ! حالت استراتژیک و FPS با هم بود کسی میدونه چطوری میشه این کار رو کرد؟
    فیلم رو تو پرشین گیگ آپ کردم:

کد:

5. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یه سایت بود اسمش یادم نیست توی اسمش x9 داشت همین کار رو یاد میداد . یعنی تقریبا شبیه همین بود . پیدا کردم بهت میدم.

7. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز؛ خواستم بگم سایت udk.ir دوباره با یک مدیریت جدید (خودم!) راه اندازی شد، اصلا نمیخوام بگم که همه بیاید اونجا و اصلا هم قصد کوچیک کردن این انجمن رو ندارم؛ فقط خواستم بگم یه انجمن تخصصی برای udk هست که اگه تونستید، (بعد از اینجا) یه سری بهش بزنید و یه کمکی برای بالا بردن سطح علمی بازی سازامون بکنید. البته اولای کارش هست و فقط 6 تا عضو داره!
    ممنون از همه ی بچه های عزیز p30world و مخصوصا بچه های با مرام این تاپیک...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

what?
    پس مدیرش شمایی.
    اگه تخصصی باشه چرا که نه . من یکی اگه بخوام بیام اونجا انجینی غیر udk نبینما.
    شما شروع کن توی کل نت پیغام و معرفی و اگهی و اینچیزا . از برنامه نویس و بازی ساز و پرشین دیساینر شروع کن تا پایین

10. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alirezapir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تو این انجمن یه بخشی برای موتور های دیگه گذاشته بودم که به خاطر شما همین الان حذفش میکنم
    Last edited by alirezapir; 05-04-2011 at 22:01. دليل: حذف شد!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من چند تا سوال اسکریپتی دارم .
    منبعی واسه یادگیری trace function هست ؟
    من می خوام کاری کنم کارکترم مثل بازی Assassin creed از در و دیوار بالا بره یا مثل splinter cell چه کاری باید بکنم ؟ جاهای دیگه سرچ کردم ملت میگن باید از trace استفاده کنی. کسی میدونه این چه جوریه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

یکی ایندوتا فایل این صفحه رو دانلود کنه ببینیم چی داره .
    اموزش Apex توی udk
    کد:

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من سایت udk رو مطالعه کردم اما شرمنده جواب دقیق رو نتونستم پیدا کنم(چون انگلیسیم متوسطه) برای همین اینجا مطرح میکنم
    میخواستم بدونم برای ساخت یه بازی تجاری میشه از خود آبجکتهایی که توی content brows بصورت پیش فرض هست(مثل:texture-sound-material-....) هم استفاده کرد یا برای گرفتن لایسنس و پخش مشکل داره
    thanks
    سلام

کافی بود صفحه ی FAQ رو یه نگاه بندازید:

کد:
    جمله ی آخر میگه غیر از Skeletal Mesh ها از تمامی کانتنت های دیگه می تونی توی یه بازی تجاری استفاده کنی.

اقا یعنی واقعا هستی دیگه؟ یه چیزی من چند تا سوال دارم .
    اولی واسه دست توی حالت اول شخصه یکی از حالت هاش رو پیدا کردم که توی همین جا نوشتم . چند تا صفحه عقب تره . می خواستم بدونم راه دیگه ای هم هست .
    دومی . می خوام حتما می خوام نظر شما رو هم در باره تاپیک بررسی هوش مصنوعی در udk رو بدونم .
    سومی . من خودم به دونسته خودم شک کردم . میشه با این کد چیزی رو از یه فایل ini فراخونی یا اپلود کرد .
    class myclass extends myparentclass
    config(engine)
    سلام

1. اینو که قبلا یکی دوبار تو پ.خ بهت گفتم. باید از همون پروپرتی ها که بهت گفتم استفاده کنی. اونوقت مثل Bulletstorm دست یا پا به پلیر اضافه می کنی.

این راهی که الان می ری آسپیرینیه و مثلا اگه 8 تا اسلحه داشته باشی، باید انیمیشن های مربوط به دست رو 8 بار تکرار کنی و با هر تغییر کوچیک هر 8 تا دست رو تغییر بدی.

در ثانی برای انیمیشنایی که قراره اسلحه پیدا نباشه مثل بالا رفتن از یه طناب، مشکلات بیشتر هم میشه.

2. پس فکر می کردم اخلاق منو می دونی بعد این همه وقت. سیلسین جان به آرشیو پستام نگاه کن. سعی کردم فقط تو قسمتای فنی این فروم فعالیت کنم. اصلا به تاپیکای مقایسه و کل کل و ... علاقه ای ندارم. دلایلش رو هم تو همین تاپیک ذکر کردم. تازه این مال وقتیه که وقتم آزاد باشه. در صورتی که خودت خوب می دونی که همین طوریش وقتم محدوده.

ضمنا اگه وقت بیشتر داشتم اول جور می کردم که بیشتر بیام تو این تاپیک به سوال بچه ها جواب بدم تا اینکه بخوام برم یه بحثو پیگیری کنم که همگی می دونیم نتیجه ای نداره.

[ البته اون مقاله رو خوندم و می خواستم الان یه سری از مسائل اشتباهشو گوشزد کنم ولی خب تجربه بهم میگه نه تنها سودی نداره بلکه باعث میشه بحث دوباره ادامه پیدا کنه. ]

شما هم تعجب می کنم یعنی این قدر وقتت زیادی کرده که اون همه زمان اونجا و اینجا روی این مسئله صرف کردی؟ باور کن اگه استارت یه بازی ایندی جدید رو زده بودی تو همین تایم فاز اولش تموم شده بود. دیگه خود دانی.

3. بله ولی فقط به Sction مربوط به همین کلاس دسترسی داری.

من تا الان تست نکردم ولی قاعدتا از DllBind می تونی استفاده کنی. فقط از اونجا که تست نکردم نمی دونم برای اعمال تغییرات نیاز به ریستارت بازی هست یا نه. خودت می تونی یه تست بکنی.

فعلا بای.
    Last edited by tovamohammad; 06-04-2011 at 12:24.

15. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •