تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 628 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 6278

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | B | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 600 هزار تومان و 1 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام...
    مي خواستم سوال كنم كه:
    ويندوزهاي موجود در بازار ايران كه هيچ كدوم اورجينال نيستند... اگر يه موقع مجبور به تعويض ويندور اورجينال بشيم بايد همين ويندوزهاي غير اورجينال رو ، روي اون نصب كنيم؟ مشكلي پيش نمياد؟
    و يه سوال ديگه اينكه اگر خواستيم نحوه ي پارتيشن بندي رو بدن خراب شدن ويندوز موجود در نوت بوك عوض كنيم بهترين برنامه يا بهترين روش چيه؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

man gereftam emrooz 900000 az paytakht

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان یکی از دوستای من میخواد یهه لپ تاپ بخره از 800 تا 1 میلیون مشکل اینجاست من تاپیک رو خوندم مثل اینکه اصلا i7 گیرمون نمیاد؟!!
    خب اقایون من این مدلارو بعد از 2 ساعت تحقیق از این تاپیک بدست اوردم کدام از همه بهتره ؟ قدرت کدام یک بیشتر هست ممنون میشم جوابمو سریع بدبد که نیاز به جواب سریع داریم. اینم مدلها

ASUS K52JR Inspiron 5010
    Acer Aspire 5741G-434G64Mn
    sony vio cx21fx
    DELL Inspiron n5010
    مدلی هست که تو همین رنج قیمت از این بالاییها بهتر باشه؟ لطفا اعلام کنید راستی نظر رفیقم بیشتر روی lenovo و asus هست
    lenovo مدلی داره؟ مممنون.

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در حال حاضر بهترین کانفیگه این محصول نسبت به بقیه به صرفه تر هستش
    کد:

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کد:
    در حال حاضر بهترین کانفیگه این محصول نسبت به بقیه به صرفه تر هستش
    کد:
    ممنون از شما دوست عزیز ولی این که i3 هست! ما کم کم روی i5 حساب باز کردیم؟ البته از کانفیگش خوشم اومد از این قویتر نیست؟ تا 1 میلیون ؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

[ممنون از شما دوست عزیز ولی این که i3 هست! ما کم کم روی i5 حساب باز کردیم؟ البته از کانفیگش خوشم اومد از این قویتر نیست؟ تا 1 میلیون ؟ ممنون[/CODE]
    منظ.رم من این هستش:[
    کد:
    موفق باشید

7. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه enriquefk2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان و اساتید میشه راجع به مدلهای DV3-2155 و DV3-2165 و DV3-2360 نظر بدن که چطورن؟ میخوام تا 1 تومن لپ تاپ بخرم.2 تای اولی زیر 1 تومنه ولی سی پی یو C2D دارن.خودم 2155 رو واسه FP که داره دوست دارم.مدلی مثل 2155 هست که corei3 باشه و FP هم داشته باشه که پیشنهاد بدین(تا 1 تومن)؟سایز 13 اینچ برام مهمه.
    اگه fingerprint منظورته که 2360 هم داره در کل بهتره از اون 3تا و پولشم یکم بیشتر و بهترین انتخاب واسط اگه fingerprint میخوای و با صفحه لمسی که داره گزینه خوبیه اگه میخوای

9. این کاربر از enriquefk2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان یکی از دوستای من میخواد یهه لپ تاپ بخره از 800 تا 1 میلیون مشکل اینجاست من تاپیک رو خوندم مثل اینکه اصلا i7 گیرمون نمیاد؟!!
    خب اقایون من این مدلارو بعد از 2 ساعت تحقیق از این تاپیک بدست اوردم کدام از همه بهتره ؟ قدرت کدام یک بیشتر هست ممنون میشم جوابمو سریع بدبد که نیاز به جواب سریع داریم. اینم مدلها

ASUS K52JR Inspiron 5010
    Acer Aspire 5741G-434G64Mn
    sony vio cx21fx
    DELL Inspiron n5010
    مدلی هست که تو همین رنج قیمت از این بالاییها بهتر باشه؟ لطفا اعلام کنید راستی نظر رفیقم بیشتر روی lenovo و asus هست
    lenovo مدلی داره؟ مممنون.
    i7 نیست با این بودجه
    Ideapad Y550P هست از Lenovo که گرافیک خیلی خوبی داره اما یکم بیشتر از 1 میشه پولش
    تو این مدل ها نسبت به کانفیگ و قیمت 5741G بهترینه اگه برند واسش مهم نباشه , اما اگه میخواد Asus باشه همین k52 خوبه که حدود 100 اینا بیشتر از 5741G هست 5010 هم لپ تاپ پرفروشیه مثل 21fx از HP همDV6 2140
    اگه برند واسط مهم نباشه 5741G بهتره

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام...
    مي خواستم سوال كنم كه:
    ويندوزهاي موجود در بازار ايران كه هيچ كدوم اورجينال نيستند... اگر يه موقع مجبور به تعويض ويندور اورجينال بشيم بايد همين ويندوزهاي غير اورجينال رو ، روي اون نصب كنيم؟ مشكلي پيش نمياد؟
    و يه سوال ديگه اينكه اگر خواستيم نحوه ي پارتيشن بندي رو بدن خراب شدن ويندوز موجود در نوت بوك عوض كنيم بهترين برنامه يا بهترين روش چيه؟

اینجا مشاوره واسه خریده نه معرفی نرم افزار شما تو بخشه خودش به پرس اما فقط بگم مشکلی پیش نمیاد هیچ فرقیم نمی کنه فقط یادت باشه نسخه 64 بیتی نصب کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام...
    مي خواستم سوال كنم كه:

اینجا،
    کد:

13. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •