من طرف گلستانم و این وضعیت تمام شب نیست...
من 256 kb دارم...
جهت اطلاعت الان نزدیک 2 ماه هستش که وضعیت پیش اومده...
و گرنه قبل از اون اینجوری نبود...
شبها هم که تورنت تعطیله...
من طرف گلستانم و این وضعیت تمام شب نیست...
من 256 kb دارم...
جهت اطلاعت الان نزدیک 2 ماه هستش که وضعیت پیش اومده...
و گرنه قبل از اون اینجوری نبود...
شبها هم که تورنت تعطیله...
شبها هم که تورنت تعطیله...[/QUOTE]
این خیلی بی انصافی که ما پول شارژ سرسام آور بدیم فیلتتتتر هم از درو دیوار میباره اون چند تا سایت مجاز هم یک روز هستن چهار روز فییییلتتتتتتتر حالا ما میمونیم و تورنت که اونم از فیییلتتتتتتتر خدارو شکر رده ولی از دست این ای اس پی های نامرد رد نیست!!
خودتون قضاوت کنید آخه کی میاد شب رو بیدار بمونه فقط سرچ کن پس این چه اینترنت رایگانی.
اگه رایگان آخه بی انصاف بزار فییییلتتتتتترش مثل روز باشه مگه اونهایی که شب دانلود میکنن یه چیزی دارن که روز اون رو ندارن؟؟؟؟؟؟
این خیلی بی انصافی که ما پول شارژ سرسام آور بدیم فیلتتتتر هم از درو دیوار میباره اون چند تا سایت مجاز هم یک روز هستن چهار روز فییییلتتتتتتتر حالا ما میمونیم و تورنت که اونم از فیییلتتتتتتتر خدارو شکر رده ولی از دست این ای اس پی های نامرد رد نیست!!
خودتون قضاوت کنید آخه کی میاد شب رو بیدار بمونه فقط سرچ کن پس این چه اینترنت رایگانی.
اگه رایگان آخه بی انصاف بزار فییییلتتتتتترش مثل روز باشه [B]مگه اونهایی که شب دانلود میکنن یه چیزی دارن که روز اون رو ندارن؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]
خوب عزیزم تمام قضیه همینه!!!!
ایرانی جماعت خیرش به کسی نمیرسه!!!!
میخوان تورو بیخواب نکنند
ای بابا میخوان تو شب نشینی دان کنی دیگه...
Last edited by plsboy; 27-08-2010 at 23:54.
1 - اول server file رو بزن
2 - فایلی که میخای پاک بشه انتخاب کن. حواست باشه فایلهای دیگران رو پاک نکنی
3 - روی منوی action کلیک کن
4 - حالا delete رو بزن
به همین سادگی، به همین خوشمزگی
![]()
چه میکنه این شاتل.....
ساعت 1:3 دقیقه. دارم با 60 دانلود میکنم.
امشب چه خبره![]()
پارس آفلاین غیرتی شده! الان ساعت 1.30 دقیقه. نیم ساعتع دارم با سرعته 80 تا 110 دانلود میکنم!![]()
شاتل همیشه برای شما اینجوری؟
اشتراک شما چیه؟
اگه ممکنه میشه بگید کدوم منطقه هستین؟
سرعت من با پارس، خیر سرشون 16 هست
خوش بحالت برای ما که روزه گرفته کی میخواد افطار کن نمی دونم حیف اون 200 هزار تومنی که پول این اشتراک کذایی رو دادم کوفتشون بشه
ایول.
صبح بگو چقدر دانلود داشتی.
من که از ساعت 1 تا 3 حدود 390 مگ دانلود داشتم.
Last edited by mojtaba-civil; 28-08-2010 at 02:09.
با سلام به همه بعد از یک مبارزه سخت با یک کمردرد ناشی از پشت میز کامپیوتر نشستن بالاخره وبعد چندین جلسه فیزیوتراپی رفتن و بوسیدن کامپیوتر وبیخیال شدن از اشتراک گرفتن adsl بنا به دلایل فوق×× الان برگشتم هر چند که فکر کنم همه من رو فراموش کردند.
عرض ارادت به همه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)