تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 271 از 354 اولاول ... 171221261267268269270271272273274275281321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

با مموری داخلی مشکلی نداره و من حتی همه 30 تا عکس ممکن رو باهاش گرفتم.

اگر به نظر شما مشکل از رم هست پیشنهاد میکنید چه رمی بگیرم. من این رم (SanDisk) رو از همون مغازه ای گرفتم که گوشی رو بهم فروخت و نماینده پارس مایکروتل تو نصف جهان شما بود بود. 
    اقا به خدا ببخشید. آخه من همون روز داشتم با بچه ها تو شرکت سر همین بحث میکردیم منم دیدم شما اومدی پرسیدی گفتم جواب بدم بهت. یه مورد دیگه هم هست. اینکه توی دوربین ها و کلا زمانی که عکس میگیره وقتی عکس درست سیو نشه به این صورت فایلها غیر قابل باز کردن میشه و به صورتی فرمتش بهم میریزه.
    احیانا شده گوشیت یهو ریست بشه؟
    اگه گوشیت ریست شده باشه این موضوع بیشتر خودش رو نشون میده.
    SANDISK مموری خوبه ولی خوب مال من ترنسند هست. تو 2 تا گوشی هم بوده یه چیزی حدود 2 سال هست داره کار میکنه واسم.
    اینکه میگی فرمت های عجب غریب میسازه تو همون فولدر عکسهاست؟؟؟
    اگه اینطوریه احتمالا یه یه سیستمی ویروسی بوده گوشیت رو زدی بهش ویروس گرفته.
    درسته که جاوا ویروس رو نمیتونه اجرا کنه ولی خوب توی بعضی موارد عملکرش رو از دست نمیده. مثلا همین پخش شدنش. اینکه فایلهای فرمت عکس بهم میریزه!
    اگه میتونی مموریت رو فول فرمت کن بعد وصل کن به گوشیت و با گوشیت به حالت همون pc STUDIO گوشیت رو به سیستم وصل کن مموری داخلیت هم یه چک بکن با آنتی ویروس!
    ببین گوشیت رو اولین بارکجا زدی که بعدش این اتفاق افتاد!
    منم قبلا یعنی 2 ماه پیش یه فلدری اومد تو گوشیم که تمام پوشه ها رو پر کرده بود. وصل کردم به سیستمم سیستمم هم ویروسی شد. مجبور شدم فول فرمتش کنم مموری رو . بعد سیستمم هم با آخرین آپدیت آنتی ویروس چک کنم که درست شد!
    مموریت گارانتی داره میتونی عوضش کنی! فکر کنم خیالت هم راحت میشه اینطوری!!

2. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

salam
    kasi bazie Fram Frenzy baraye samsung GT5233A staro dare?????
    mamnun misham
    دوست من اینم بازی که گفتین از لینک زیر دانلود کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از shahram_s8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه he200619's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست من همه میدونن ویجت نصب میشه ولی روش نصب رو لازم دارن اگه میشه کامل توضیح بدین نه اینکه آره نصب میشه خوب نصب میشه راحت نصب میشه واز اینا
    اگه زحمتی نیست کامل نصبشو توضیح بده و بگو تو کدوم فریمورها نصب میشه تا استفاده کنیم ممنون

تا بحال که وبجت ها روی فریمورهای فارسی نصب نشده و روی فریمورهای خارجی که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن نصب میشه

طریقه نصبشم از این قراره که هر وبجت یه فایل HTML باید کنارش داشته باشه که هم نام وبجت هست
    وقتی دوتاشون رو باهم داخل گوشی بریزیم و روی فایل HTML بزنی میبینی که نصب میشه

اگه فایل HTML کنار وبجت وجود نداشت یه فایل HTML ایجاد کنید و اونو با برنامه ی NOTPAD ویندوز باز کنید
    اگه کدی هست کلا" پاک کنید و مختصات زیر را وارد کنید:

html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="0; url=Browser.wgt">
    </head>
    </html>

بجای نوشته قرمز رنگ نام وبجت مورد نظر را همراه با پسوندی که در بالا میبینید وارد کنید و صفحه را ذخیره کنید
    به یاد داشته باشید که فایل HTML را حتما" همنام وبجت کنید اما بدون پسوند

فریمورهایی که وبجت جواب میده:
    S5233DQJC1
    S523WXXJC1
    ... و دیگر فریمورهای انگلیسی دیگر

6. 5 کاربر از he200619 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

تا بحال که وبجت ها روی فریمورهای فارسی نصب نشده و روی فریمورهای خارجی که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنن نصب میشه

طریقه نصبشم از این قراره که هر وبجت یه فایل HTML باید کنارش داشته باشه که هم نام وبجت هست
    وقتی دوتاشون رو باهم داخل گوشی بریزیم و روی فایل HTML بزنی میبینی که نصب میشه

اگه فایل HTML کنار وبجت وجود نداشت یه فایل HTML ایجاد کنید و اونو با برنامه ی NOTPAD ویندوز باز کنید
    اگه کدی هست کلا" پاک کنید و مختصات زیر را وارد کنید:

html>
    <head>
    <meta http-equiv="refresh" content="0; url=Browser.wgt">
    </head>
    </html>

بجای نوشته قرمز رنگ نام وبجت مورد نظر را همراه با پسوندی که در بالا میبینید وارد کنید و صفحه را ذخیره کنید
    به یاد داشته باشید که فایل HTML را حتما" همنام وبجت کنید اما بدون پسوند

فریمورهایی که وبجت جواب میده:
    S5233DQJC1
    S523WXXJC1
    ... و دیگر فریمورهای انگلیسی دیگر
    ممنون ، من هم به بچه ها گفتم که فقط روی فریمور های انگلیسی نصب میشه ! ولی هیچ کدوم گوش نکردن !

8. 2 کاربر از Vallio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من قصد دارم این گوشی رو برای روز مادر برای مادرم بگیرم
    ولی قبلش یه چند تا سوال دارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

اختلاف قیمیت بین S5233 Star TV و S5233 معمولی یه چیزی بین 20 هزار تومن هست
    حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره

اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
    بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
    بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
    یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
    یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
    بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟

10. 2 کاربر از maryam_cn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان

حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت به مدل قبلی جدیدتره
    اول اینکه کار کردن با این گوشی و کلا گوشی های لمسی سخته یا نه مثلا ممکنه انقدر سخت باشه که کلا مادرم نتونه باهاش کار کنه یا نه؟
    بعد اینکه این گوشی (S5233 Star TV ) فارسی رو کامل ساپورت میکنه یعنی ارسال و دریافت اس ام اس فارسی یا برنامه های فارسی مشکلی نداره؟
    بعد این که حالتی داره مثل گوشی های سونی اریکسون مثلا قسمتی داشته باشه که بشه زبان فارسی رو انتخاب کرد و تمام منوها و قسمت های گوشی فارسی بشن
    یا مثلا مثل یه سری از مدل های سونی اریکسون مثلا مثل مدل P1 بعد از یه مدتی فارسی ساز از طرف خود شرکت بیاد اصلا کلا همچین قابلتی داره یا ممکن اضافه بشه مثلا با فلش یا کلا نمیشه ؟؟
    یه توضیح هم در مورد فریمور میدید که خیلی توی این تاپیک در موردش حرف زده شد اگه اشتباه نکنم یه جوری هسته اصلی جاوای نصب شده هست یا نه
    بعد اینکه موقع خرید من از کجا بدونم فریمورش جدید هست یا نه؟
    چه خوب مبارک باشه. کار خوبی میکنی!
    الان استار معمولی 160 تومن هست با تلویزون 180. همون 20 تومنی که گفتین!
    مثل هم هستن تفریبا ولی اینطوری که دوستان تی وی دار گفتن به نظر میرسه تی وی فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی فریمور فارسی نداره!
    ولی اگه فریمور فارسی اومده باشه بعله . بری تو قسمت تنظیمات میتونه یا کلیدها رو فارسی کنی یا زبان گوشی رو.
    در مورد کار کردن با گوشی هم گفتی. من نمیدونم والا. ولی مادر من که خوشش میاد از این مدل گوشیا ولی نمیدونم اگه داشته باشه میتونه کار کنه یا نه. خوب چون اینا فینگر تاچ ضربه هست باید یکم فشار بده.
    نسب به نوکیا بهتره چون آیکن ها و کلید های بزرگی داره تقریبا!!
    در موردفارسی ساز کردن گوشیهای سامسونگ اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم بشه! معمولا باید سیستم عامل داشته باشه!
    در مورد فرمور هم همون آپدیت نرم افزاری سیستم کلی گوشیه که یه سری خصوصیات بهش اضافه میشه! من خودم هنوز آپدیت نکردم ولی بچه ها که آپدیت کردن خصوصیات خوبی گفتن. مثلا سرعت گوشی تو خوندن فایلهای PDF بیشتر میشه. ظرفیت داخلی گوشی بیشتر میشه! بلوتوث زمانی میشه! و چیزای دیگه ...
    در مورد کدهایی که بشه فرمور گوشی رو تست کن من 2 تا کد کلیدی میگم.
    1- سریال نامبر گوشی رو نشون میده
    #06#*
    2- فرموری که روی گوشیت نصب شده رو نشون میده و ورژنش رو
    #1234#*
    Last edited by Milad4171; 01-06-2010 at 11:39.

12. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان

حالا این اختلاف ارزشش رو داره که بخوام Star TV رو بگیرم چون حداقل هم قابلیت TV بهش اضافه شده و هم احتمالا نسخه گوشی نسبت ب............
    سلام.چقدر خوب..انگار هم سلیقه ایم آخه منم واسه روز پرستار واسه مامانم starخریدم....از ظاهر گوشی خیلی خوشش اومد و خیلی راحتم باهاش کار میکنه و فقط موقع مسیج نوشتم از قلمش استفاده میکنه....از اونجایی که چشم های مامانم دوربینه و موقع مطالعه یا کار با موبایل باید عینک بزنه star خیلی واسش مناسبه چون هم آیکون های منوش بزرگه و هم مسیجی که واسش اومده رو میتونه با دکمه های کم وزیاد صدا که در کنار گوشی هست بزرگ کنه و بدون عینک هم به راحتی باهاش کار کنه.tvداشته باشه که خیلی خوبه ولی یه ایراد بزرگ اینه که خیلی باتری مصرف میکنه.....من روز پرستار 147000تومن (داخل کارتون هم قلم داشت هم کیف)(ازگرگان)خریدم...بدون گارانتی...بازم سوال داشتی بپرس بچه یا خودم جوابتو میدیم!!!

14. 2 کاربر از hooman70m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

چه خوب مبارک باشه. کار خوبی میکنی!
    الان استار معمولی 160 تومن هست با تلویزون 180. همون 20 تومنی که گفتین!
    مثل هم هستن تفریبا ولی اینطوری که دوستان تی وی دار گفتن به نظر میرسه تی وی فارسی رو ساپورت نمیکنه یعنی فریمور فارسی نداره!
    ولی اگه فریمور فارسی اومده باشه بعله . بری تو قسمت تنظیمات میتونه یا کلیدها رو فارسی کنی یا زبان گوشی رو.
    در مورد کار کردن با گوشی هم گفتی. من نمیدونم والا. ولی مادر من که خوشش میاد از این مدل گوشیا ولی نمیدونم اگه داشته باشه میتونه کار کنه یا نه. خوب چون اینا فینگر تاچ ضربه هست باید یکم فشار بده.
    نسب به نوکیا بهتره چون آیکن ها و کلید های بزرگی داره تقریبا!!
    در موردفارسی ساز کردن گوشیهای سامسونگ اطلاعاتی ندارم ولی فکر نکنم بشه! معمولا باید سیستم عامل داشته باشه!
    در مورد فرمور هم همون آپدیت نرم افزاری سیستم کلی گوشیه که یه سری خصوصیات بهش اضافه میشه! من خودم هنوز آپدیت نکردم ولی بچه ها که آپدیت کردن خصوصیات خوبی گفتن. مثلا سرعت گوشی تو خوندن فایلهای PDF بیشتر میشه. ظرفیت داخلی گوشی بیشتر میشه! بلوتوث زمانی میشه! و چیزای دیگه ...
    در مورد کدهایی که بشه فرمور گوشی رو تست کن من 2 تا کد کلیدی میگم.
    1- سریال نامبر گوشی رو نشون میده
    #06#*
    2- فرموری که روی گوشیت نصب شده رو نشون میده و ورژنش رو
    #1234#*
    خیلی ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون
    پس به نظر شما S5233 Star TV رو بگیرم بهتره دیگ

این که الان فارسی رو ساپورت نمیکنه این فکر نکنم همیشگی باشه یعنی قطعا باید با فریمور جدید فارسی رو هم
    ساپورت کنه درسته؟؟
    بعد اینکه اگه میشه یه نمایندگی سامسونگ که مطمئن باشه رو بگید اگر توی جمهوری هم باشه که بهتر چون من
    فردا احتمالا اونجا هستم و نزدیک ترین جای که میتونم برم
    سلام.چقدر خوب..انگار هم سلیقه ایم آخه منم واسه روز پرستار واسه مامانم starخریدم....از ظاهر گوشی خیلی خوشش اومد و خیلی راحتم باهاش کار میکنه و فقط موقع مسیج نوشتم از قلمش استفاده میکنه....از اونجایی که چشم های مامانم دوربینه و موقع مطالعه یا کار با موبایل باید عینک بزنه star خیلی واسش مناسبه چون هم آیکون های منوش بزرگه و هم مسیجی که واسش اومده رو میتونه با دکمه های کم وزیاد صدا که در کنار گوشی هست بزرگ کنه و بدون عینک هم به راحتی باهاش کار کنه.tvداشته باشه که خیلی خوبه ولی یه ایراد بزرگ اینه که خیلی باتری مصرف میکنه.....من روز پرستار 147000تومن (داخل کارتون هم قلم داشت هم کیف)(ازگرگان)خریدم...بدون گارانتی...بازم سوال داشتی بپرس بچه یا خودم جوابتو میدیم!!!

از شما هم ممنون بابت راهنمایی تون
    پس انگار مشکلی نیست این گوشی برای مادران عزیز
    چون خودتونید بهتر میدونید دیگه مثلا پدر یا مادر مثه ما جونا خیلی حوصله ور رفتن با گوشی رو ندارن
    چون من هم میخواستم یه گوشی خوب برای مادرم بگیرم هم از یه طرفم میترسیدم که کار کردن براش سخت باشه
    که انگار این جوری نیست
    ممنون از همه دوستان
    راستی موقعه خرید به چی چیزای باید هواسم باشه؟
    Last edited by maryam_cn; 01-06-2010 at 12:44.

16. این کاربر از maryam_cn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mghaffari49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

مشکل romantic دقیقاً برای منم پیش اومد. اینم عکسش :

با کسپراسکای 2010 آپدیت شده هم اسکنش کردم. هیچ فایل مشکوکی پیدا نکرد.

18. 2 کاربر از mghaffari49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

مشکل romantic دقیقاً برای منم پیش اومد. اینم عکسش :

با کسپراسکای 2010 آپدیت شده هم اسکنش کردم. هیچ فایل مشکوکی پیدا نکرد.

شما رمتون مدلش چیه؟ قبلا با این رم مشکل نداشتین؟ چند وقته گوشی رو خریدین و از کی این مشکل پیدا شد؟
    دارم کم کم نگران میشم که گوشیم یه چیزیش هست

20. این کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •