؟خب به نظر شما کدوم فیرمور رسمی از همه بهتره و این مشکلات رو کمتر داره؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
؟خب به نظر شما کدوم فیرمور رسمی از همه بهتره و این مشکلات رو کمتر داره؟
Last edited by babak_deghat; 04-03-2010 at 00:15.
با اجازه علی آقا
تو این فریمورهایی که من تا حالا تست کردم XXII1-eBoy-r1 از همه بهتر بوده....اگه تسک منجر سه بعدی واست مهم نیست و سرعت بیشتر و فون مموری بیشتر می خوای HX1.4 اسپید ادیشن هم عالیه.
این 2 تایی که گفتید کوک شده اند یا رسمی ؟ sms فارسی میخونن؟چه مشکلاتی رو رفع میکنن؟مشکلات دیگه ای ندارن؟
سلام
هر دو تا کوک شده هستن
چون اگه دقت کنید تو اولی اسم eboy رو می بینید دومی هم که نسخه اسپید هست که کوک شده هستش...
پشنهاد میشه از کوک شده ها استفاده نکنی چون ممکنه بوت گوشی بپره و اونوقت
البته جدیدا میشه تو ایران هم تعمیر کرد ولی هزینه داره...
آقا فرمور رسمی از همه بهتره ، منم کوک شده ریختم نزدیک بود بوت گوشیم بپره ، آخه نمیدونم کوک شده چی داره که آدم ترجیح بده به رسمی ،شما هرکدوم از این فرمور های اخیر ، مثل XEJA 1 یا XXJB1 رو بریزی عالیه (البته اولی یعنی XEJA1 مصرف باتریش بده). تمام فرمور ها بلا استثنا اس ام اس فارسی رو میخونن.
پس بر طبق گفته های شما فیرمور XXJB1 از همه ی فیرمور ها بهتره درست میگم؟مشکلات خاصی نداره؟راسته میگن در JB1 فضای حافضه داخلی آزاد گوشی خیلی کم شده ؟
نظرتون راجع به II2 چیه؟کوک شده است یا رسمیه؟
ساین کردن برای برنامه های پولی کـ ـرک شده است یا برنامه های آزاد و مجانی هم نیاز به ساین کردن دارن؟
Last edited by babak_deghat; 04-03-2010 at 22:44.
کاری با گفته دوستان ندارم...اجباری هم ندارم حرفم رو به کرسی بنشونم ولی تا حالا 30 بار فریمور گوشیم رو عوض کردم ...به هیچ مشکلی هم بر نخوردم
در XXJB1 هفده مگ فون مموری دارید...اس ام اس فارسی هم دریافت می کنه ولی کیبرد فارسی نداره.
XXJB1 رو راستش نریختم نمیدونم . فضای آزاد گوشی کلا توی فرمور های جدید کم شده اما مشکلی تو سرعت ایجاد نمیکنه.
من هم نگفتم فرمور زیاد عوض کردن بده ، گفتم فرمور غیر رسمی نریزین ، آخه فرمور کوک شده باید یه حسنی داشته باشه که به ریسکش (ولو یک درصد ریسک) بیارزه.
نه ، ساین کردن دقیقا مساوی با برنامه ی پولی نیست ، حتی بعضی تم ها هم نیاز به ساین دارن ، در کل درصد بالایی از برنامه ها و بازی ها نیاز به ساین دارن.
II2 رسمیه ، و فکر کنم از نسل جدید (کینتیک برازینگ) نیست.
من این گوشی رو تازه خریدم.و توی خونه هم شبکه wifi دارم ولی نمیدونم چرا با این گوشی نمی تونم بهش وصل بشم.کسی میتونه کمک کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)