البته همه معتقد هستن که تیبا های اولیه مشکلاتی داشتند که این جدیدا ندارد .
نمی دونم که خلاف قوانین هست یا نه ولی تو این سایت هم دوستان زیادی در مورد تیبا صحبت کردن ، یه سری به اینجا هم بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته همه معتقد هستن که تیبا های اولیه مشکلاتی داشتند که این جدیدا ندارد .
نمی دونم که خلاف قوانین هست یا نه ولی تو این سایت هم دوستان زیادی در مورد تیبا صحبت کردن ، یه سری به اینجا هم بزن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز ازت ممنونم.دوستان دیگه هم اگر می تونن راهنمائی کنن
آقا اولین مشکلش اینه که تو سریهای جدید هم ریموت نمی دن و فقط یک کلید کمد به اصطلاح سویچ میدن
چرا تو تمامی محصولات سایپا، کیلومتر شمار سرعت رو درست نشون نمیده؟
من پراید و تیبا رو با GPS تست کردم. هردو سذعت رو 10% بالاتر نشون میدن.
به نظر من که توهین به شعور مشتری است!
سلام دوستان تیبا سوار تیبای آبی کاربنی من یه مشکلی داره عجیب کیلومتر شمارش که از 100 بالاتر میره یه دفه گیج میزنه بالا میره پایین میاد می لرزه می رقصه تازه چند روز پیش که اصلا کیلومتر شمارش کار نمی کرد ودور موتور هم هرچقدر گاز میدادی از 3 بالاتر نمی رفت اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
با سلام
هنوز نخریدم!
دوستان کسی از شرایط گارانتی تیبا و این که کارت 5 ستاره چه فایده ای داره خبر داره؟یجا خوندم نوشته بود تا 2 سال روغن و لنت رو عوض میکنن و سالی 2 تا حلقه لاستیک هم میدن !حقیقت داره؟
جدی این سایپا هم زرنگه ها ! کارت 6 ستاره داده به مشتری ولی به کسی نگفته چه خدماتی داره
ولی لاستیک و روغن و لنت و فیلتر که فکر نکنم اصلا
یکی از خدماتش اینه که وقتی خودرو شما در نمایندگی می خوابه باید به شما خودروی جایگزین بدن که باید گفت امراً
خدمت دیگش هم بیمه بدنه کامل خودرو هست (در کارت 6 ستاره)
باقیش رو کسی می دونه؟
تقریبا همه ماشین ها همین طوری اند .
البته من با ماشین سمند و پیکان تست کردم هر دو تغریبا درست نمایش می داد.
تو محصولات سایپا بیشتر اینو دیدم.
البته فرصتی نشده ریو رو تست کنم
ولی تو انواع پراید و تیبا اینطوریه.....!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)