راستی تو کدوم PVP هستی؟
راستی تو کدوم PVP هستی؟
اینایی که حمله هاشون خیلی میره بالا چند تا کار می کنن.
اولین enchant کردنه.
بعدش چند تا noss رو با هم استفاده می کنن.مثلا Wild Dance تو PVP 1-15
3 تا noss داشت.
اول KO noss
دوم Weapon mastery
سوم Clean hit
اینا رو با هم بزنه نتیجه اش میشه همون Critical که 2000 تا HP میبره.
منو یک بار با یک ضرب کشت نامرد.
ولی هیج چیز مثل کشتن jose تو PVP 20-30 نشد.ایقدر حال داد که نگو...lol
20-30 رو من میگم.
1-15 WD همش 600-800 تا میزنه که این رو همه nosser ها که این سه noss رو میزنن همین قدر دمیج میزنن ولی قدیم ها که من بودم یه یارو بود 1-15 که 1200 تا crit میزد اینم تعجب داشت اخه وقتی من با گارد مرفتم 20-30 اگه یکی 1200 crit میزد همه تعجب میکردن دیگه چه برسه 1-15 که یا رو دیگه معلوم نیست دپینگ کرده مواد مخدر زده اینقدر میزنه.
کلا اسم noss رو باید گذاشت دوپینگ.چون ادم رو قوی میکنه و هم مضره چون طرف مقابل رو به خون Nosser تشنه میکنه و حتی اگه طرف noss هم نباشه اول همه میرن تا اونو بکشن
با چی تو 1-15 بازی میکنی ؟
بعضی ها که قدرتشون زیاده noss نمیزنن من خودم دیدم یارو کلاه داره که 4 تا lapis لینک کرده اونم لول 5 ...........................
بعد تازه 12 بار lapisia استفاده کرده بود که من باور نکردم ؟؟؟
Last edited by ehsan_rx1; 05-07-2009 at 12:04.
نخیر
کلاه لول 15 دو تا slot داره
طرف ما هم خیلی ها lapisa زدن ولی معمولی هستن
دیگه کسی که 1000 dmg داره تابلو هست noss هست
برای لول 30 کلاه 4 slot دیدم برای لول 15 هم 3 slot داشتن میفروختن 300 میلیون
خوب پول میدن بایدم dam 1000 بزنن شرکت هم کیف میکنه
بله اون 4 sloth مال لول 37 هست
حالا بزاریم کلاه اصلا 3 slot دارن اخرش باید لول 5 str dex luc ببنده که باز امکان نداره 1000 dmg بزنه
در ضمن من دیروز یه یوزر درست کردم و دیدم که طرف هانتره چه noss هایی استفاده کرده بود
لایت ها که اخر بیغیرتین که دوپینگ میکنن هورد ها هم از اونا بدتر که یه دونه دوپینگی ندارن.همین که nosser میاد فرار میکنن
حالمو دیگه با این کاراشون بهم زدن
با سلام خدمت دوستان.
دیشب یه چیزه جالب دیدم! یه پگان که می گفت rec pegan هست ! HM بود و رنک <<< هم داشت و میگفت رنک 10 رو داره و تو سات هم ثبت شده.
لولش 40 بود. به راحتی واریرها و هانترها و پگان های لول 45 رو می کشت. از طرف گیلد اومد ما رو ببره PP توی FL .
6 تا دیگه لولامون بین 35 تا 38 بود بقیه بغیر من HM بودن ولی عین من واستاده بودن و هنرنمایی اون پگان رو نگاه می کردن!!
خودش بهترین تانک ممکن بود و نقش پگان رو هم خودش بازی میکرد!! و فوق العاده عالی و راخت هم اینکار رو می کرد!
می گفت REC ش 225 هست!! من که تانک بودم 175 بودم!
INT ش رو یادم نمیاد ولی اونم بد نبود ولی خیلی راحت می کشت . دلیلش چیه؟؟؟
خیلی با این کاراکتر حال کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)