تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 271 از 4751 اولاول ... 1712212612672682692702712722732742752813213717711271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,701 به 2,710 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

یعنی دیگه نیازی نیست الکی پوله بی زبونو بدیم به اینا!!!!

سرعت دانلود 512 تو شب که رایگانه چنده؟؟
    نه دیگه لازم نیست ... ولی کارت طلایی رو ببر که 25 تومنه بشه 15 تومن ... نمی دونستم اکو گرون تره .. ببخشید ...
    نامی 512 ، 64 ه .. شاتل هم سرعتش خوبه ... البته شنیدم تو اکو کمی نوسان داره ...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

همیشه آنلاین که داره هیچ ... بیشتر وقت ها خیلی هم آنلاین داره .. چون تازگی ها طرفدارهای شاتل زیاد شده ...

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اون پول بی زبون را که باید بدی...حت اگه خودت نصب کنی

سرعت شبانه هم خیلی خوبه حداکثر تا 1360 مگ هم میتونی دانلود کنی

4. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تایپک شاتل رو دیگه باید مهم کنن !!
    همیشه انلاین داره
    اره باید مهم بشه
    همیشه آنلاین که داره هیچ ... بیشتر وقت ها خیلی هم آنلاین داره .. چون تازگی ها طرفدارهای شاتل زیاد شده ...
    یکی از انلاین ترین ها و اسپمر ترین ها هم من هستم

6. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به دوستان ...
    من دیروز رفتم شاتل و قرار داد بستم ... البته خودم فروشندۀ کارت های شاتل بودم قبلاً ... واسه همین کلی تحویلم گرفتن ...
    به من گفتند برو بعد ما باید از مخابرات استعلام کنیم ببینم که خط شما pcm یا فیبر نوری نباشه بعد درخواست رانژه کردن میدیم ...
    گفتم فیبر نوری که اصلاً نمی تونه باشه ... چون در اون صورت اصلاً شاتل نمی رفت اونجا سرویس بده ...
    خودم از کجا می تونم بفهمم که خطم pcm نیست ؟؟ فکر کنم یه راهش اینه که سرعت نامی اینترنت (مودم) رو ببینم ... درسته ؟؟
    اگه راهش این باشه که ماله من 115.26 هست (با دایل آپ)
    مودم هم asus 602 خریدم ... 46 تومن ....
    خوب شما یه سر برو مرکز مخابراتیت، از مسوولشون بپرس احتملا بهت میگن pcm هستی یا نه.

تهران هستم

منطقه مخابراتی شهید بهشتی

چراغ status و lan روشن میمونه ولی اینترنت قطعه !! send , recive ای وجود نداره !

جدیدا این نرم افزار هارو نصب کردم :

avast antivirus

systemCare

regCure

به احتمال زیاد ایراد از سمت خودت هست، چون میگی با تنظیم مجدد و یه کم دستکاری درست میشه.

ایرادش رو پیدا کردم از یاهو مسنجر 9 بود که وقتی پاکش کردم و ورژن 8 رو نصب کردم درست شد.
    شما اگه مشکلت حل نشد یکبار ویندوز رو عوض کن و از انتی ویروس کاسپرسکی اینترنت سکوریتی 2009 استفاده کن
    اون اوه! این یاهو 9 برای من هم همین مشکلات و مشکلات زیاده دیگه ای ایجاد کرد، با پاک کردنش و استفاده از یاهوی قدیمی جان دوباره یافتم!!!

شما دقیقا از کجا و کی از چه مغازه ای ( اسمش ) و شماره تلفنشو اگه میشه بدید ؟
    آخه اینجا داره به من میده 55 تومن میخوام براش مدرک بیارم که 46 تومنه .... ( اینو برای خونه میخوام)

راستی قرار شده 3 تا کامپیوتر رو بهم وصل کنیم برا همین دیگه asus am 602 به درد نمیخوره ..... حالا میخوایم ناچارا tp-link چهارپورت بگیریم ( 69 تومن) ...(برای شرکت میخوایم )

این که میگن dlink با شاتل سازگاری نداره ...ینی چی ؟ پس چرا دوستم dlink داره و بدونه مشکله ... نکنه همش حرفه ....

بای بای بروبچز ...ممنون
    من dlink322 دارم و خیلی خیلی ازش راضیم. وقتی شاتل میگه دی لینک سازگاری نداره معنیش این نیست که نمیتونید با مودم دی لینک از سرویس هاش استفاده کنید، بلکه منظورش اینه که اگر مشکلی در مورد سرعت یا نویز یا مشکلات مشابه داشتید، چون مودمتون مورد تایید شرکتشون نیست نمیتونن کمکتون کنن و فقط یه جواب بهتون میدن: ایراد از مودمتونه، چون دی لینکه!!! وگرنه من دارم به خوبی و خوشی ازش استفاده میکنم، تا حالا از چندتا اپراتور هم adslداشتم با همین مودم.

در مورد تی پی لینک هم بازم میگیم نه! شما 10 تا کامپیوتر هم که بخوای استفاده کنی میتونی از همین ای سوز استفاده کنی، فقط قبلش باید کامپیوتر ها رو شبکه کنی(از طریق هاب)، همون کاری که کافی نت ها انجام میدن(کافی نت محلمون همین asus am 602 رو داره، 8 تا سیستم هم ازش تغذیه میشن!!)

46 تومن میفروشن ولی من 44500 گیر اوردم 1 ماه و نیم پیش تهران پاساژ ایران طبقه زیرین
    ببین درک ل همه این ها حرفه که میگن d-link سازگار نیست و asus سازگاره و بهونست
    شکرت مهمی مثل d-link وقتی مودم میسازه تمام استانداردهای dsl رو روی تجهیزات سخت افزاری مودم پیاده میکنه که با همه سرویس دهنده ها سازگار باشه حالا این ها میخوان شر رو از سر خودشون بردارن حرف از سازگاری و ناسازگاری مودم با شبکه میزنن
    کاملا تایید میشه.

توی یکی از پیام ها خواندم که شاتل از ساعت 1 شب به بعد رایگان هست. آیا این درسته؟ (یعنی یوزر و پسورد جدا می دن مثل صبا و جزو محدودیت دانلود برای نمونه 2.5 گیگی به شمار نمیاد؟) با سرعت 128 معمولا فکر می کنید چقدر در هر شب می شه دانلود داشت؟
    بستگی داره که 128 اکو باشه یا آرت. من اکو دارم بین 300 تا 390 هر شب دان دارم. ولی اگر آرت باشه چون معمولا روی 20-21 ثابت هست فکر کنم حدود 400-450 باشه.

فكر كنم بدكي نباشه برا اكو128

خوب میباشد، حالش را ببرید!(البته دیگه نمیشه به اسپید تست اعتماد کرد، ملاک سرعت دانلود در idm هست)

امروز وضع بهتره .... تست نگرفته بودم یه چیزی تو زندگیم ناقص بود

اکو128
    ٍ
    اکو دار عزیز! اینقدر تست نگیر، هر سری حدود 3 مگ ازت میپره! تو که اکو داری باید بهتر بدونی 3 مگ بیخودی هدر دادن یعنی چی!!!

مرسی

یعنی عمراً با هیچکدوم از این مودمها کار نمیکنه!!!!!!!!!!

راستی نگفتی چقدر با اون سرعت من فرق داره
    کلاً ارزششو داره ازش بگیرم؟؟؟
    ممکنه کار بکنه، ولی مورد تایید شاتل نیست، یعنی اگر مشکلی در مورد مودمتون پیش بیاد جوابگو نخواهند بود.

کی گفته 25 تومنه ؟؟ من تهران ام و دیروز رفتم گفت 15 تومن ... آشنا داشتم 5 تومن دادم ... کارت طلایی هم داشته باشی 5 تومن میشه ... نصبش هم خودن می تونی ... البته من برای ART1 گفتم ... ولی فکر نکنم اینا برای اکو فرق کنه ...
    مودم هم اینجور که من پرسیدم هر چی باشه هیچ مشکلی نداره ....
    زنگ زدم شاتل گفت مودم نباید D-link باشه ... رفتم جایی دیدم یارو با D-link داشت با شاتل فضا نوردی می کرد ...
    یعنی شما 15 تومن رانژه و نصب و راه اندازی رو 5 تومن دادید، برای سرویس هم 10 تومن تخفیف گرفتید؟! کلا برای آرت1 ، 20هزار تومن پول دادید؟(با هزینه رانژه و نصب و راه اندازی و ....)

در مورد مودم هم همونطور که در بالا ذکر شد موضوع کار دادن یا ندادنش نیست، من هم دی لینک دارم، خیلی هم عالیه، ولی مورد تایید و پشتیبانی شاتل نیست.

الان سرعته دانلود من با 128 روی20-25 میره!!!
    خوب این سرعت خیلی خوبه. برای 128 اکو این سرعت حدود 16 و برای آرت 128 حدود 20-21 خواهد بود.

هزینه رانژه و نصب و راه اندازی اجباری هست و بهر حال از شما میگیرند. حتی اگر همه کارهای نصب رو خودتون انجام بدید. سرعت دانلود دوستان 512 این تاپیک معمولا بین 55-64 هست.
    Last edited by blackhero; 11-01-2009 at 22:45.

8. 3 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

13

خوب شما یه سر برو مرکز مخابراتیت، از مسوولشون بپرس احتملا بهت میگن pcm هستی یا نه.

یعنی شما 15 تومن رانژه و نصب و راه اندازی رو 5 تومن دادید، برای سرویس هم 10 تومن تخفیف گرفتید؟! کلا برای آرت1 ، 20هزار تومن پول دادید؟(با هزینه رانژه و نصب و راه اندازی و ....)

با سپاس فراوان از دوست عزیز جناب blackhero

نه عزیز ... جواب ندادند ... رفتم و کلی هم اصرار کردم ولی بی نتیجه بود ... گفتند مکتوب به خود شاتل میگیم ...

مگه برای ART کلاً نباید 15 تومن بدی ؟؟ به من گفت کلاً 15 تومن برای نصب و راه اندازی و رانژه + 29500 هزینۀ ماهانه ... مودم هم که خودم داشتم ... که رو اون 15 تومن 10 تومن تخفیف گرفتم ... نه دیگه درواقع برای ART 1 کلاً 34500 پیاده شدم

10. 2 کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

شما یک فایل رو دانلود نکن 3 فایل با لینک مستقیم و پر سرعت از سایت مثل tebtan.net رو دانلود کن ببین سرعت هر 3 روی هم چنده
    در ضمن از نرم افزاری مثل idm استفاده کن که سرعت دانلود رو با استفاده از تنظیمات خودش افزایش میده
    من از idm استفاده می کنم اما الان که دارم از ftp می گیرم سرعتم شده بین 5 تا 10

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    چرا شاتل مراکر مخابراتی ای رو که تحت پوشش داره افزایش نمی ده ؟
    از 2 سال پیش هر دفعه که میرم تو سایتشون چک می کنم این پیغام رو می گه !!! وضعیت : در دست برنامه ريزي (تندگویان - با پیش شماره 2253 )
    مسخره نیست ؟! بمب اتم اگه بود تا الان ساخته شده بود :ی
    وقتی شرکت های خصوصی این طوری خدمات بدن وای به حال اون مخابرات که ...
    این نیز بگذرد..................

13. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سپاس فراوان از دوست عزیز جناب blackhero

نه عزیز ... جواب ندادند ... رفتم و کلی هم اصرار کردم ولی بی نتیجه بود ... گفتند مکتوب به خود شاتل میگیم ...
    خواهش میکنم دوست من.

ای بابا انگار میخوان اطلاعات طبقه بندی شده رو بگن!!! یه خط رو رو میخوان بگن pcm هست یا نه چقدر قر و اطوار میان!!! حالا انشاا.. با این توصیفاتی که راجع به سرعت خطت گفتی pcm نباشه و بزودی به جمع ما بپیوندی.

مگه برای ART کلاً نباید 15 تومن بدی ؟؟ به من گفت کلاً 15 تومن برای نصب و راه اندازی و رانژه + 29500 هزینۀ ماهانه ... مودم هم که خودم داشتم ... که رو اون 15 تومن 10 تومن تخفیف گرفتم ... نه دیگه درواقع برای ART 1 کلاً 34500 پیاده شدم
    آهان، فکر کردم هم 10 تومن برای نصب تخفیف دادن(چون گفتی آشنا داری) هم 10 تومن برای اکانت. پس کاری به آشنا نداشته، چون این 10 تومن رو به همه تخفیف میدن( بپا بیخودی سرت منت نذارن!!!) البته اینطوری که میگی 35 گرفتن، 5 تومن اضافه گرفتن ازت که!!! ببین: 15 تومن راه انداری+ 25 تومن اکانت art1 میشه 40 تومن، 10 تومن هم تخفیف میشه 30 تومن!!! قضیه چیه؟ چرا 35 گرفتن ازت؟!
    Last edited by blackhero; 11-01-2009 at 23:27.

15. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    چرا شاتل مراکر مخابراتی ای رو که تحت پوشش داره افزایش نمی ده ؟
    از 2 سال پیش هر دفعه که میرم تو سایتشون چک می کنم این پیغام رو می گه !!! وضعیت : در دست برنامه ريزي (تندگویان - با پیش شماره 2253 )
    مسخره نیست ؟! بمب اتم اگه بود تا الان ساخته شده بود :ی
    وقتی شرکت های خصوصی این طوری خدمات بدن وای به حال اون مخابرات که ...
    این نیز بگذرد..................
    دوست عزیز، شما در این موضوع شک نکن که اپراتورها از خداشونه که هر روز مراکز مخابراتی تحت پوششون رو بیشتر کنن و حتی همه مراکز مخابراتی یک استان رو پوشش بدن! اما مشکلاتی زیادی هست که مانع از این کار میشه: هزینه های بسیار سنگین و محاسبه مقرون به صرفه بودن یا نبودن ارایه adsl در اون منطقه، عدم وجود تجهیزات در اون مرکز مخابراتی،مشکلات گرفتن مجوز و کاغذ بازی های اداری و..... و بسیاری مشکلات دیگه که من و شما ازش بیخبریم. پس همه تقصیر ها رو نمیشه به گردن اپراتور بیچاره انداخت.

17. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •