به SafeMode برو و ازاونجا فول سیستم اسکن رو انجام بده و در اخر یکم وقت بده تا دقیق پاکشون کنه
به SafeMode برو و ازاونجا فول سیستم اسکن رو انجام بده و در اخر یکم وقت بده تا دقیق پاکشون کنه
ممنون. البته باید اون کرک رو دوباره گیر بیارم به خاطر اینکه پاکش کرد. راستی من برنامه SUPERAntiSpyware Professional رو هم دارم و مانند نورتون قسمت فولدر نرم افزارها رو که میدونم کرک زیاد داره گیر میدن رو تو لیست سفید تعریف کردم نورتون دیگه گیر نمیده ولی این برنامه باز هم داخل فولدر نرم افزارها میرم کرک هایی رو گیر میده پاک میکنه. یا اجراش میکنم گیر میده پاک میکنه دوباره باید برش گردونم و این رو غیر فعال کنم
در ضمن نیازی به نصب Symantec Network Access Control و Symantec Endpoint Protection هست؟؟؟؟.
Last edited by mrmostafa; 05-12-2011 at 15:56.
مشکل اینجاست که تو safe mode فولدر system value رو کلا خالی نشون میده و موقع اسکن 0 فایل میزنه!
البته تو سیستم مساله رو با ریستارت ظاهرا داره حل می کنه
اینه موردش:
اما مشکلی که الان بهش خوردم اینه موقع خاموش کردن یا ریستارت چند تا برنامه رو end now میزنه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مورد قبلا نداشتم و بعد از نصب نورتون بهش خوردم!
نه! شما به عنوان کاربر خانگی نیازی به این برنامه ها ندارید.
ی System Volume به طور پیش فرض تو لیست چشم پوشی قرار داره و اسکن نمیشه !
احتمال آلوده شدن از اونجا خیلی کمــه.
بدترین کار اینه که موقع پاکسازی ویروسها سیستم رو به زور ریست کنید.باید کمی صبر داشته باشید.
برای حل مشکل End now مسیر زیر رو در رجیستری پیدا کنید :
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
حالا گزینه AutoEndTasks رو که از نوع DWORD هست با دابل کلیک باز کنید و مقدار 0 بهش بدید.
سیستم را ریست کنید.
Last edited by *Batman*; 05-12-2011 at 16:26.
پس یه سوال
همیشه تو سیستم های الوده بیشترین فایل آلوده تو همین پوشه هست
این پوشه تو نورتون به طور پیش فرض تو لیست چشم پوشیه
علت خاصی داره؟
یعنی شما که گفتین تحت کنتر سیستمه ، همین برای اطمینان کفایت می کنه و مارو دچار مشکل نمی کنه بعدا این فولدر؟
این برای System Restore به کار میره.
ویروسهایی که داخلش هستن نمیتونن اجرا بشن.
اگر از system Restore استفاده نمیکنید این پوشه رو حذف کنید.
میتونید بعدا دوباره فعالش کنید و مطمئن باشید که محتویاتش آلوده نیست.
هر چی که اونجا باشه و شناسایی بشه ، بعد از بازیابی هم میتونه شناسایی بشه.
پس دوباره کاری داریم و نورتون از این کار اجتناب میکنه!
نه عزیز نیازی به این دو نرم افزار ندارید این نرم افزار ها بیشتر برای کافی نت ها و اداره های کوچیک بدرد میخوره تا کاربر خانگی ضمنا سوپر انتی اسپایور هم گارد فعال نداشته باشه بیشتر برای اسکن ماهیانه ازون استفاده کن
در سایت ایران ستاپ حجم فایل نورتون 2012 (ابنترنت سکوریتی نسخه 19.1.0.28)رو 125 زده الان گرفتمش.
ولی در سایت خود نورتون نسخه تریال رو برای دانلود گذاشته نزدیک 75 مگ...
فرق این دو چیه؟طریقه فشرده سازی میتونه اینقدر تو حجم اثر بزاره یا نسخه ها متفاوته؟
برنامه NetLim.P.3.0.0.10mihan downoad.com رو دانلود کردم فایل کرک رو پاک میکنه. میشه شما تستش کنید که چرا پاک میکنه؟؟؟ کلا با کرک ها مشکل داره. کاسپر زیاد گیر نمیده. از کجا میتونم نورتون رو غیر فعال کنم برنامه کرک کنم بعد فعالش کنم؟؟؟ یا اگه کرک رو عدد کنم داخلش همچنان فعالش کنم باز اون رو پاک میکنه درسته؟؟؟
من همین الان اینترنت سکوریتی رو کامل نصب کردم و 90 روز بهم مهلت استفاده داد.
سوال دارم:
آیا راهی برای دائمی کردن این نسخه هست یا باید همیشه از تریال ریست استفاده کنم؟
در حال حاضر روی یکی از سیستم هام امکان آپدیت از اینترنت نیست ..اگر از آپدیت آفلاین استفاده کنم بعدا که بخوام به اینترنت وصل بشم و آپدیت کنم آیا باید کل آپدیت رو بگیرم یا حجم کم میشه؟(دیدم بعضی از آنتی ویروس ها مثل نود اگر به صورت آفلاین آپدیت کنی بعدا بخوای دوباره به صورت آنلاین آپدیت کنی بازم باید همه فایل آپدیت رو بگیری و حجمی کم نمیشه)
همین الان اسکن یکی از درایوهام تموم شد و نورتون موفق شد 5 تروجان رو داخلش پیدا کنه که :کاسپر و نود و آویرا و آواست نتونسته بودن پیداش کنن !
عکسش رو میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)