بحث جالبیه فقط این بحث از کدوم تاپیک یه دفعه به اینجا کشیده شده ؟ : دی
خوب آدرس اون تاپیک رو هم بدین بریم نیمه اول بحث رو بخونیم !
بحث جالبیه فقط این بحث از کدوم تاپیک یه دفعه به اینجا کشیده شده ؟ : دی
خوب آدرس اون تاپیک رو هم بدین بریم نیمه اول بحث رو بخونیم !
شاتل
زد جان ، نمی شه پست ها رو هم منتقل کرد این ور ؟![]()
آقا يه سوال . اين فاصله تا مخابرات منطقه قطعا رو سرعت دانلود تاثير داره ديگه؟؟!!
حالا فاصله چقدر باشه تاثير داره و از چه حدي كمتر باشه ديگه تاثير نداره!!!
سلام
بله تاثیر زیادی هم داره
تا جایی که من میدونمحداكثر فاصله مركز مخابراتى با مشترك، 5كيلومترهست
فاصله خونه ما تا مخابرات 3 تا کوچه هست که من اصلا مشکلی ندارم و راحت استفاده میکنم
ممنون![]()
Last edited by Hamid Reza; 21-12-2008 at 15:58.
با کمال تاسف امروز رفتم دانشگاه تقاضانامه رو دادم
5 روز دیگه حاضره بعد هم بدو رفتم شاتل پیش امور مشتکرین نزدیک بود گفت خطت سریع وصل میشه ولی برو ببین خطت pcm نباشه که رفتم مخابرات محله و با کمال تاسف
خط خونمون pcm بود
دیگه حوصله ندارم فردا میرم تقاضای خط جدید میکنم یارو گفت یه هفته ای حله وسط این امتحانهای آخر ترم ببین گیر چی افتادیم خدایا
من نمیدونم چرا وقتی میخوایم یه کاری بکنیم همیشه ابر و باد و مه و خورشید و فلک میان مثه عجل معلق دهن ما رو ...
ولی از این شاتل خوشم اومد فقط یه سئوال بهترین مودم همون ایسوز بود دیگه تقلبی و اینها نداره چیزی بهمون نندازن ؟؟؟؟![]()
اول ممنون از تو ، دوست گلم ...
كس ديگه اي نمي خواد به ما كمك كنه؟
از آسياتك نميشه تخفيف گرفت ؟
چرا کسی چیزی نمیگه میخوام بدونم مودم ایسوز 602 تقلبی نداره ؟؟؟ چینی تایوانی کره ای نباشه یه چیزی بندازن ؟؟ :( آخه بازار میدونین که چه جوریه !!!
مثلا با چه عنوانی ؟
نه بعید می دونم ، اگه آشنا داشته باشن ، آره می شه ، اگه نه قیدشو بزن ، تا بخوای بگی ، خانمه می گه : "" نمی شه ، دست من نیست ، سیستم این جوری طراحی شده ، متوجیهد که ؟ ""
بچه آخوند در خدمت شماست![]()
: دی با چندین سال سابقه در امر لوله باز کنی
نه چیز ، اشبتاه شد ، پی سی ام جمع کنی
خب ، اسپم دیگه کافیه
اول ، دقت کن که خط جدیدی که بهت می دن ، پی سی ام نباشه ، که جز هزینه بیشتر هیچی نیست .
بعدشم ، واسه چی یه چیزی می خوای بریزی تو حلقوم این ها ؟خط چند شده الآن که داری می ری به این راحتی خط می گیری ؟
باید برات جمع کنن ، حالا هم که اوکی دادن ، دیگه بد تر ، باید برات جمع کنن ، نمی تونن دندشون نرمبه هزینه خودشون باید بهت خط بدن ، نه به هزینه شما ....
جات بودم ، نمی رفتم خط بگیرم ، دردسر داره ، اما به یه قمیت خط نمی ارزه ؟ فکر کنم 50 تومان شده ؟ درسته ؟ تصمیم با خودته .....![]()
![]()
![]()
چرا نداره ، ریخته ، به اسم Level One می اندازن ، می گن ایسوسه ، خوب بگرد موقع خرید ، یادمه مصطفی موارد خوبی رو گفته بود ، حتما تاپیک آموزش رو مطالعه بفرمایید
خواستی شکایت هم بکنی ، اون تو لینک هست ، می تونی از اون جا پیدا کنی![]()
نه بابا همون 100 تومنه ! من دو هفته پیش یه خط گرفتم . سه روزه هم نصبه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)