سلام
1) اگه شرکت ساپورتش میکنه خوبه!
2)بگردی یکی یا هر دو پیدا میشه
3)منظورتان از شبکه برای انتقال فایل هست! فکر کنم بله![]()
سلام
1) اگه شرکت ساپورتش میکنه خوبه!
2)بگردی یکی یا هر دو پیدا میشه
3)منظورتان از شبکه برای انتقال فایل هست! فکر کنم بله![]()
Last edited by ahriman323; 18-03-2009 at 01:33.
اطلاع ندارم! ولی فکر کنم بخواید هاب بگیرید همون قیمت در بیاد!
am604 فکر کنم حدود 70 باشه و am604g هم فکر کنم حدود 95
من خودم امتحان نکردم ولی فکر کنم اگه مودم را روی حالت pppoe تنظیم کنی وابسته به همدیگه نباشه!
همزمان هم احتمالا باید بشه چون اگه همزمان نشه استفاده کرد که دیگه بدرد نمیخوره!
سلام بر دوست عزیز
وقتی سیستم را روشن میکنی از قبل مودم روشن هست درسته؟! لینک مودم ثابت هست یا چشمک زن؟! با یک بار خاموش و روشن کردن درست میشه؟!
مسئله شوت بودن نیستخوب اگه میخواستن اسم همه مودمها را بگذارن که نظرسنجی کل صفحه را میگرفت
یا کسی که تاپیک را زده اطلاع نداشته از این برند
جناب ahriman از شما و سایر دوستان صمیمانه بخاطر وقتی که گذاشتید بابت جواب به سوالات تشکر میکنم گرچه جواب تمام سوالاتم را نگرفتم ولی ممنون.
این فروم تنها جاییست در بین فرومهایی که من می شناسم(که تعدادشان زیاد است) که هر کسی می تواند جواب سوالاتش را در کمترین زمان ممکن بگیرد.
در آخر ببخشید که پست تشکر زدم.
كي گفته tp-link شاتل ساپورت نميكنه. ميكنه. خوبم ميكنه.با اجازه.پشتیبانی میگه!
دوست عزیز ساپورت کردن یعنی مورد تایید شرکت بودن! وگرنه شما هر مودمی را استفاده کنی و تحت ساپورتش نباشه مشکلی نیست ولی اگه مشکلی پیش بیاد میگن مودمت تحت ساپورت نیست پس بهتره مودمی بگیره که تحت ساپورت یا همون مورد تایید شرکت باشه!
مودم خود من هم که از شاتل سرویس دارم تحت ساپورت شرکت نیست!
من خودم قبلا ازشون پرسيدم كه رفتم اين مودم رو گرفتم .
من مودم tp- link 8811 دارم. كارمند شاتل كه موقع نصب اومد توي فرم مخصوصش مودم من رو جز مودماه مورد تاييد شركت تيك زد.
در ضمن خود شاتل مودم tplink 8817 رو الان داره ميفروش با قيمت 45 تومن (البته توي شهر ما)
مودم هاي كه مورد تاييد نيستند هم روي يه كاغذ به ديوار چسبونده بود: dlink، linksys با يكي ديگه كه يادم نيست.
((دوباره مطرح کردم))
آقای "ahriman"راستش من وقتی از هر دو پورت مودمم میخام استفاده کنم یه اروری میده که محتواش مشابه بودن آی پی هادر هر دو سیستم منه.اون که اومد برام نصب کرد آی پی ها رو رو حالت اتوماتیک گذاشته.راستی مودم من tplink 8811.
یه جا خوندم میشه از هر دو پورت بصورت همزمان استفاده کرد.اما یکم گنگ بود واسم.نفهمیدم.گویا باید دوباره کانفیگ بشه .
دوستان کسی اطلاع داره؟
راستی توی تنظیمات مودم اگه بجای pppoe ما تیک MER رو بزنیم چی میشه؟
کمک
راستش دیلینک مدلی به نام dsl2540t نداره ( مطمعنی نام مدل رو درست دادی؟) هر چی زیر و رو کردم و جستجو کردم بی نتیجه ( نظر شخصی : احتمالا مدلی که می دی یکم مشکوک می زنه)
من eco128 رو از شاتل سفارش دادم
اما شاید بعدا از128 به 512 برم
یه مودم معرفی کنید که بعدا 521 رو هم ساپورت کنه ؟
خود شرکت tp link 8811 معرفی کرده میده 49 تومن که تو بازار در مشهد 40 تومن هم میدن
به نظر شما از شرکت بگیرم یا بازار ؟
tp- link جزء مودمهای تحت ساپورت شاتل تهران نیست! برای شهر شما اره! مثل smc که تحت ساپورت تهران نیست ولی تحت ساپورت شیراز هست و میفروشن!
منم یکجا خوندم باید سیستمی که با lan وصل میشه را DHCP کارت شبکه را فعال کرد! ولی دیدم بعضی از دوستان بدون اینکه کاری کنن درست هست!
حالا DHCP کارت شبکه کجاست را اطلاع ندارم ولی توی کانفیگ کردن مودم داره یک قسمت که DHCP زا فعال میکنی احتمالا منظورش همون بوده!
شما الان مودمت روی حالت bridge کانفیگ شده یا pppoe ؟
تیک MER هم ندیدم و خبر ندارم![]()
دوست عزیز با فونت معمولی و مشکی هم بنویسی جواب میدیم
مودم ها 512 کیلو بیت که هیچ 8مگابیت برای مودم های ساپورت adsl و 25مگابیت برای مودم های adsl2+ را ساپورت میکنن
خوب ببین اگه گارنتی یکسان داره از بیرون بگیر که 9 تومان هم کمتر پول بدی![]()
ضمن تشکر از Ahriman خدمتتون عرض کنم یه فایل آموزشی پیدا کردم واسه استفاده از هر دو پورت lan , usb مودم tplink 8811.
گذاشتمش اینجا:
اما چون کانفیگ کردن مودم بلد نیستم گفتم دوستانی که وارد اند بخونن کمکم کنن.راستی همونطوری که قبلا گفتم واسه من رو اتوماتیک آی پی تنظیم شده.از کجا آی پی بیارم واسه تنظیمات طیق این فایل؟
راستی آقای Ahriman323 منظورم از تیک MER اینه که تو عکس هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by linktaz; 21-03-2009 at 21:03.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)