در رابطه با عکسام باید بگم شاید رنگ آمیزی نوکیا بهتر باشه ولی عکسای سامسونگ وضوح بیشتری داره
در رابطه با عکسام باید بگم شاید رنگ آمیزی نوکیا بهتر باشه ولی عکسای سامسونگ وضوح بیشتری داره
بابا دم حرفه ای هارو گرم چجوری نظر میدین با عکس 800*600 حداقل باید 1200*1600 میبود ...
میخواین یک گوشی 3.2 مگا پیکلسی رو با یک گوشی 8 مگا پیسلی تو 800*600 مقایسه کنیم نفهمی کدوم بهتره ؟
بهتره سایز اصلییشم mr عزیز بزاری و اون عکس موتور هم لطف کن سایز اصلی رو بزارید یعنی لینکشو بزارید بریم ببینیم(موتور اگه خودشم گذاشتی ایرادی نداره)
میشه بگین چه جوری دوربین جلو فعال میشه؟؟ تا حالا نتونستم روشنشکنم
یه کدی بود که باید میزدی. حسن موتوری میگفت کار می کنه.
اگه کسی میدونه بگه منم تا حالا با دوربین جلویی گوشی کار نکردم.
این کد رو بزن : ستاره مربع 0 ستاره مربع حالا توو این صفحه که باز شد شماره 9 رو بزن . . .
با این کار فقط میشه دوربین جلو رو تست کرد ولی نمیشه عکس و اینا گرفت . . .
![]()
سلام دوستان این کدی که آقای صباسیستم گفت که خیلی عالیه.من اینرو قبلن بلد نبودم.با این کد همه ی بخش هارو میتونین تست کنین.دوستانی که می خوان این گوشی رو بگیرن حتما از این کد استفاده کنند. کد:#*0#*
میگم کسی راهی بلد نیست که از فلش بشه به عنوان چراغ قوه استفاده کرد ؟
کسی قیمت حدودی یا دقیق این گوشی رو میدونه اصلا هنوز گیر مییات؟
گیر که میاد ولی بی گارانتی ( یا با گارانتی فرعی )، حدود دو هفته پیش 410 الی 420 بودش در علائدین.
اونجا رو نمی دونم !
Last edited by S E V E N; 24-09-2009 at 16:13.
سلام دوستان، امیدوارم که حالتون خوب باشه، من دو سه روز آینده میخوام I8510 8Gb رو بخرم، لطفا بگید که تو جعبه ی این گوشی دقیقا چه لوازمی هست، تا موقع خرید حتما دقت کنم، راستی اگه قیمت امروز این گوشی رو تو علائدین دارید رو لطف کنید، اگه راهنمایی خاصی هست لطفا کامل بگین تا با خیال آسوده بخرمش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)