سلام!
مثل اینکه امشب 4.0.1 میاد!
حدود 10 شب ایران!
(شاید هم شایعه باشه!)
سلام!
مثل اینکه امشب 4.0.1 میاد!
حدود 10 شب ایران!
(شاید هم شایعه باشه!)
آره!
مثل اینکه شایعه بوده!
شرمنده!
ولی زیاد در موردش گفتن!![]()
تنها تغییر سیستم عاملی توی آیپاد (وآیفون) 1-2 ماه پیش بود که اندروید و مک با هم (dual boot) بالا آوردن و چون اندروید خیلی کامل نبود ، کمتر مورد استقبال قرار گرفت ...فقط اندرویید؟
ویندوز چی؟؟؟
هیچ راهی نداره لا اقل 2 تا با هم بریزیم؟
مک و ویندوز مثلآ اخه این دو مکمل ان به نظر من؟
دشمنت شرمنده عزیز! چیز مهمی نیست که!آره!
مثل اینکه شایعه بوده!
شرمنده!
ولی زیاد در موردش گفتن!![]()
میگم کسی که این والپیپر مجزا برای لاک اسکرین و اسپرینگ برد رو که بلد نبود! لااقل چند تا بازی Arcadeـِ باحال معرفی کنید، بازی های ظاهرا ساده ولی جذاب مثل Angry Birds!
دوست من برو تو Cydia برنامه Boss Paper رو نصب کن و از عکس مجزا گرفته تا Slide show رو بزار تو home screen و حالشو ببر.
Angry Birds
mega jump هم خیلی جالبه![]()
دوستان من iPod رو دادم یکی از بچه ها که به وایرلس دسترسی داره واسم Appsync و اون یکی فایل afc2add اسمشو یادم نیست واسم بریزه. فقط چیزی که هست یه راهنمایی بکنین وقتی رفت تو Cydia، چه کارایی بکنه تا این دو تا فایله اینستال بشن. ممنونم .
Last edited by fade2amin; 29-06-2010 at 19:05.
سلام!
من دیروز رفتم کافی نت و خواستم OS 4 رو دانلود کنم!
رفتم نشستم دیدم سرعت طرفای 25 KB/S هست!
بعدش به کافی نتی گفتم میرم یه 3 ساعت دیگه میام!
بعدش که اومدم گفت تموم شد:اینه!دیدم یه پوشس!
اومدم خونه،آیپاد بردم تو DFU !بعدش اومدم فایل رو وارد کنم دیدم قبول نمیکنه!
فهمیدم که باید یه مدل دیگه باشه!
دوباره رفتم کافی نت و همون قضیه!امروز صبح که رفتم بگیرمش دیدم یه فایل زیپ واسم آماده کرده و میگه:اییییییینه!
گفتم دوباره دانلود کن!ولی این بار فرمتش ipsw هست!دیگه فکر کنم درسته!حالا دوباره تا عصری!اینم از وضع کافی نت های اهواز!
آیپادم که فعلا تو DFU به سر میبره!
میخوام ببینم مشکلی واسش پیش نمیاد؟؟؟؟
همون زیپ رو فرمتش رو تغییر بده به ipsw درست میشه، اونی هم که من دانلود کردم (دانشگاه با سرعت تقریبا 500kbps) زیپ بود!دوباره رفتم کافی نت و همون قضیه!امروز صبح که رفتم بگیرمش دیدم یه فایل زیپ واسم آماده کرده و میگه:اییییییینه!![]()
راستی مگه خبری از جیلبریک شده!؟
Last edited by P A R S A; 30-06-2010 at 13:10.
میشه فیرم ویر رو جدا دانلود کرد و بعد اورد خونه و ریخت رو آیپاد؟ اگه میشه توضیح بدید چجوری!
یه چیز دیگه اینکه: این فیرم ویر های کاستوم که برای 4 اومده و جیل شده، مشکلشون چیه؟ اون بریزیم فرقی هم میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)