سلام..
آيدي شما لاك شده و بعد از 12 يا24 ساعت به حالت عادي خودش بر مي گرده..
موفق باشين..
سلام..
آيدي شما لاك شده و بعد از 12 يا24 ساعت به حالت عادي خودش بر مي گرده..
موفق باشين..
سلام دوستان
کسی میتونه کمک کنه
من وقتی برنامه یاهو مسنجر رو باز میکنم...یه ینجره پی ام باز میکنم موقه تایپ کردن معلومه ولی موقع سند کردن مخفی میشه یا پی ام طرف مقابل صداش میاد ولی مخفیه برای من...شکلک ها هم همینطور
قبلا اینطور نبود...ویندوز 7 و یاهو 10
سلام دوست من.. كمي توضيحتون نامفهوم بود.. شما حذف و نصب كنين و يا اين كه ورژن مسنجر رو عوض
كنين ؛ موفق باشين..
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز و زحمت کش،راستش میخواستم بدونم میشه کسایی رو که invisهستن روبه هر طریقی فهمید،مثلا توی ادلیست من اسم چهار نفر هست که هر ۴تا هم offهستن اما شاید یکیشون مخفی باشه اگر راهی برای فهمیدنش هست ممنون میشم بگید
سلام خسته نباشید،راهی برای فهمیدن اینکه کسی توی ادلیست شما مخفی(invisible)هست،وجود داره؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
باز سلام دوستان مسنجر من از این پیغامو ومی. sthe password you entered is incorrect tray again to re enter is or click sing in
problems ? if you have forgetten your ID or password(81003002)
باز سلام دوستان مسنجر من از این پیغامو ومی. sthe password you entered is incorrect tray again to re enter is or click sing in
problems ? if you have forgetten your ID or password(81003002) با این وجودپسورد رو هم درست وارد میکنم .لطفا کمک کنید با سپاس
راه های قدیمیش فرستادن دعوت کنفرانس هستش ولی دیگه بکار نمیرهسلام خسته نباشید،راهی برای فهمیدن اینکه کسی توی ادلیست شما مخفی(invisible)هست،وجود داره؟؟؟ممنون میشم کمک کنید
می تونین به کمک سایت های مربوطه تشخیص بدین که کی آنلاینه کی نیست
یه برنامه هایی هم هست که اسمشو نمی دونم این کارو انجام میدن...
بعضی از روبات های بوتر هم امکانش رو دارن
سلام. دوستموم توضيحات خوبي دادن .. بهترين روش استفده از سايت هاي چك آيدي مي تونه..
در مورد روبات آيدي ها هم كه كاره چك آيدي رو انجام ميده ميشه به irinvis اشاره كرد..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من در كل به شما تو صيه نمي كنم.. ( بعد از يه مدت استفاده خودتون متوجه ميشين..)
با سلام
پسورد رو چك كنيد درست ميزنيد
و اينكه آي ديتون رو چندبار پسورد اشتباه بزنيد اتومات تا چند ساعت قفل ميشه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)