سلام
بازم به ما که زود اینترنت پر سرعت گرفتیم
رفیقم رفته مخابرات علامه مجلسی:
پورت شاتل پره-پورت نداگستر هم پره
کسی میدونه تو این منطقه چه شرکتهای دیگه ای پورت دارند؟؟؟؟؟؟؟؟
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
سلام
بازم به ما که زود اینترنت پر سرعت گرفتیم
رفیقم رفته مخابرات علامه مجلسی:
پورت شاتل پره-پورت نداگستر هم پره
کسی میدونه تو این منطقه چه شرکتهای دیگه ای پورت دارند؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی مخلصیم
بگو بپرسه خود مخابرات اونجا سرویس نمیده اگه نه از خوده مخابرات بپرسه قشنگ بهش میگند کل شرکتایی که اینجا رو ساپورت میکنند کدومند
این ایرانسلم 1 ماه 10 تومن خوبه ها من سرعتم 30 کمتر نمیشه البته با نرم افزار fieldtest که دیگه خودت استاده این کارایی
512 من شب و روز 90 تا 100 تا سرعت داره قبلا هم یه مگ داشتم 110 تا 120 تا بود
من برای ای دی اس ال توی محدوده سپاهان شهر موندم (پیش شماره 650) شما دوستان کدوم سرویس را پیشنهاد می کنید؟
شاتل (128 روزانه اش می گند با 50دانلود میده اما شب ها؟؟؟)
داتک (طرف گفته تا سرعت 70 گارانتی می کنیم و شب هم 512 اختصاصی)
پارس انلاین (دوستم با 628 گرفته با 200 دانلود می کنه)
یک چیزی پیشنهاد کنید با سرعت ثابت (حداقل 30 باشه و بالاتر) روزانه و برای دانلود شب هم (کمتر از 20-30 نده) با مودم TP link 8811 هم سازگار باشه
من شاتل 512 داشتم همین سپاهانشهر سرعت روزاش عالی بود و شبا افتضاحی که در هیچ isp تجربه نمیکنی
پیشگامان هم 256 این آخریا 50 سرعت داشت اما حالا که 128 گرفتم بین 10 تا 12 شبا و فیکس 16 روزا
پارس آنلاین که پورت خالی تو سپاهانشهر نداره و خودم میخواستم نبود گفت تا 2 ماه دیگه پورت اضافه میکنه
الان دیدم سپاهانشهر داتکم داره که در اصفهان اسمش پرنیان نته اما کلا داتک شرکت با کیفیتیه تو تاپیکشم کمتر ازش گلایه دارند
به نظر من داتک بگیر 100% بهتر ار شاتله و اگه واقعا تا 70 تضمین میکنه 128 رو خیلی خوبه ---داتک بگیر ولی خبرشم به ما بده که اگه خوب بود بیایم داتک
به نظر من ا
Last edited by ali_disslove; 21-10-2010 at 19:53.
من فکر میکردم با شروع فصل مدارس سرعت ها دوباره خوب بشه چون ملت دیگه علاف نیستن و میچسبن به درس!
من که شاتل گرفتم 128 تو مرکز قندی.اصلا راضی نیستم
هرچی میگیریدـفقط شاتل نگیرید !!!
سلام
دوستان اصفهانی راهی برای بیرون اوردن خط pcm هست؟
تا حالا کسی امتحان کرده؟
باید برید با رئیس مرکز صحبت بکنید.
درود
فکر نکنم راهی باشه.اگر هم باشه ارزش نداره.
همون طور که قبلا گفتم برو تو فکر وایمکس.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)