اقا اولویت کسی که تازه شروع کرده چیه باید اولای بازی چیکار کنه
اقا اولویت کسی که تازه شروع کرده چیه باید اولای بازی چیکار کنه
فعلا به کاردان گوش کن اگه گیر یکی افتادی که خواست فارمت کنه باش حرف بزن ببین تو کلش میره حمله نکنه
اگه نه که دفاع کن
اگه کسی فارمت نکرد نیرو بساز بقیه رو فارم کن
هم زمان با نیرو سازیت منابع رو هم ببر بالا
اما اولین اولویت حذف کن برو به زندگیت برس
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
اگه با سطح
20 ده نزده باشی میشه
اون فقط برای تحفیق بعد تحقیق بدردت نمی خوره
به مشاور گوش کن
اگه نخواستی
اینجا چیزایی که میخوای بهت میگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Silver WereWOlf; 25-03-2010 at 21:49.
عجب ها یه حرکتم از اتحادمون دیدیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا لینک جعیلیه
آخه با ردیاب حمله میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی هیروز انبارای واندر F04 رو زد
یحتمل این برادر()اسراییلیمون لینکو جعلی داده
و الا ایشون به علت بی سوادی بسیار در کپی نمودن عدد شمشیرزنو جای ردیاب گذاشته![]()
نه عزیز
حد اکثرش یه سری اسکریپته که بهت می گه کی می تونی فلان ساختمونو بسازی یا یه چنتا لینک برا راحتی کار
رمز و ترینر اینا براش نیست
تموم شد رفت لول
Last edited by mr.dambalos; 11-09-2010 at 22:11.
ممنون از بابت راهنمایی این جور که فهممیدم سناتور تویه قصر و اقامتگاه ساخته میشه و مثه مهاجر الان قابل دیدن نیست.
اما چرا نباید از اون دهها ده جدیدی تاسیس بشه؟ دیگه اون ده سناتور نمی تونه داشته باشه؟ من الان از سه تا از ده هایی که دارم با اقامتگاه 10 ده دیگه تاسیس کردم نمی تونم با 20 کردنشون سناتور بسازم؟
نه
شما ببین
هر ده 3 اسلات داره برای احداث با مهاجر/چیف
فرقی نداره کدومشونو انجام بدی هر کدومش یه اسلات می طلبه
در نتیجه
وقتی از یه ده با مهاجر دهی نزنید می تونید با داشتن قصر 3 و با داشتن اقامتگاه2 مهاجر بزنید
ولی اگه ده جدیدی تاسیس کنید 1یا2 مهاجر می زنید که حداکثر میزان چیف در یک دهکده نیست
در دهای دیگتون هم با تحقیق رییس می تونین با هر اسلات خالی1رییس بزنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)