برای منم عجیب بود چون تا حالا همچین آپلودی نداشتم.واسه همین سوال کردم.این چند شب دانلودهام کمتر بوده و نسبت آپلودم معقولانه تر بوده.یه دانلود حجیم باید داشته باشم تا بفهمم دوباره اتفاق میفته یا نه.پس دلیل خاصی نداره و قاعدتا نباید اینجوری باشه!
برای منم عجیب بود چون تا حالا همچین آپلودی نداشتم.واسه همین سوال کردم.این چند شب دانلودهام کمتر بوده و نسبت آپلودم معقولانه تر بوده.یه دانلود حجیم باید داشته باشم تا بفهمم دوباره اتفاق میفته یا نه.پس دلیل خاصی نداره و قاعدتا نباید اینجوری باشه!
سلام . ممنون از راهنماییتون .
یه سوال دیگه , من موقع نصب orbit تیک chrome رو نزدم !! ولی بیشتر از chrome استفاده میکنم! الان از chrome که استفاده میکنم توی گزینه های اون download with orbit downloader نیست!! لینک دانلود رو کپی میکنم توی اوربیت ! الان میتونم درستش کنم یا 2باره باید نصبش کنم و تیکش رو بزنم؟؟!
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم![]()
سلام
نه، همین الان هم میتونید تیک را بزنید. ولی بازهم همه لینکها را نمیگیره.
اگه میخواهید تو منوی کلیک راست داشته باشید، باید افزونه DOWNLOADERS را برای کروم نصب کنید.
ممنون . خب چطور downloaders رو نصب کنم؟!
ba slam
chand roziye man nemitonam file tasvirio dar explorer az tarighe idm download konam
moshkel kojast?
mamnon
از کروم استور. ایکونش تو new tab هست.
با سلام خدمت دوستان. من چند فایل رو برای دانلود در IDM قرار دادم. و برای resume کردن دانلود از من می خواد که آدرس رو refresh کنم. وقتی این کارو انجام می دم به صورت پیش فرض صفحه notepad باز میشه. من از ویندوز ۸ استفاده می کنم که قبلا وقتی آدرس رو refresh می کردم ازم سوال می کرد که می خوام از کدوم مرورگر استفاده کنم و لی الان خودش notepad رو باز می کنه. آیا می شه IDM رو طوری تنظیم کرد که با مرورگری که خودم می خوام آدرس رو refresh منه؟![]()
سلام
من تازه روی کامپیوتر ویندوز 7 نصب کردم اما هر موقع می خوام فایلی رو باidm دانلود کنم ارور 0x80004002 میده خواهش می کنم کسی می دونه منو راهنمایی کنه.ممنون
سلام
مرور گر گوگل کروم رو نصب کردم ولی اجرا نمیشه و شورت کات و رو دسک تاپ هم نشون نمیده و موقعی که کلیلک میکنم هیچ اتفاق خاصی نمی افته !! مشکل چیه ؟ (ویندوز سون و 32 بیتی)
چند بار با نرم افزار های مختلف امتحان کردم
ممنون
سلام
goo goo بروید در بخش برنامه ها ببینید اصلاً نصب شده؟ Computer>Change or remove a program
یا در فولدر Program files نگاه کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)