بی ام و؟؟
بزرگترین برتریش نسبت به آزرا اینه که آزرا هیوندای هستش اما 320 بی ام و!
از نظر تجهیزات از آزرا کمتره اما خوب خیلی ها لذت رانندگی بی ام و (حتی مدل های قدیمی!) رو باصد تا ماشین لوکس امروزی عوض نمیکنن!
بی ام و؟؟
بزرگترین برتریش نسبت به آزرا اینه که آزرا هیوندای هستش اما 320 بی ام و!
از نظر تجهیزات از آزرا کمتره اما خوب خیلی ها لذت رانندگی بی ام و (حتی مدل های قدیمی!) رو باصد تا ماشین لوکس امروزی عوض نمیکنن!
به نظرت کدوم به درده این دوسته ما میخوره؟
چه امکاناتی نسبت به ازرا نداره؟
به نظر من آزرا! چون خرجش کمتره و لوازم بی ام و سخت گیر میاد!
کلا کلاسشون با هم فرق میکنه 320 یه سدان معمولیه ولی آزرا رده سدان لوکس هستش!
با سلام به دوستان.
دوستان من می خوام یه پراید 132 دوگانه سوز بگیرم.
استفاده معمولی خونه تا محل کار
به نظرتون مدل بنزینی بخرم یا گازسوز؟
میگن گاز سوز هزینه تعمیرات داره تا چه حد درسته؟
اول از همه چرا 132؟ مگه پراید معمولی چشه که شما میخوای 132 رو بگیری؟
واسه استفاده معمولی همون بنزین سوز بهتره!
اینم که میگن هزینه تعمیرات داره تا حدودی درسته چون گاز cng بعد از یه مدت باعث کاهش راندمان موتور میشه و موتور رو از بین میبره!
سلام
آقا فرق پژو پارس با پژو elx چیه؟
که قیمت elx بیشتر از پژو پارسه!!
elx موتور بهتری روشه!(اصطلاحا میگن موتور زانتیا روشه! که درسته!)ABS داره AirBag داره Trip Computer داره
سلام آقا پوریا.
اگه من گفتم 132 چون موتورش پایه گازسوزه و برای cng ساخته شده یعنی اصلأ هدف از تولیدش کاهش مشکلات سوخت رسانی cng در اون هستش. ولی پراید معمولی همون موتور با سر سیلندر قدیمیه که دوگانه سوز شده.( این طور که خود سایپا میگه)
هر جور میل خودتونه! اینجا واسه مشاوره همین مسائله دیگه!
ولی من نظرم باز روی پراید معمولیه! چون به نظرم اگه بخوایم همینطوری این فیس لیفتهای مسخره سایپا رو بخریم بدتر اون رو به انجام دوباره این کار ترغیب کردیم!
ولی همونطور که گفتم اگه واسه استفاده معمولی میخواید پراید بنزین سوز بهتره بزرگترین مزیتش هم اینه که بابت هر بار سوختگیری 1.5 ساعت تو صف cng الاف نمیشید!
دوستان ازرا بهتره یا اوپیروس لطفا قیمتای روزم بگید (اگر میشه باجزییات مقایسه کنید یعنی کلی گویی نکنید)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)